erkek eninde sonunda aldatır mı? aldatmayan erkek var mıdır?

erkeklerin hepsini genellemek doğru değil bence
hepsi aldatır diyemeyizz
ben aldatmayan erkeler olduğuna inanıyorum

bence burda şu soruyu sormak gerekir:

her kadın aldatır mı?

her kadın aldatmazsa her erkek de aldatmaz.

böyle bir genelleme yapılamaz yani...

konuya erkek yada bayan diye bakmayın lütfen...

bu karakter kişilik meselesidir. cinsiyetle alakalı değildir.

erkek çok bağlı gözü dışarda olmayan sadıktır ama kadın onun en yakın arkadasını bile ayartıp yatacak kadar kalitesizdir.yada bayan bağlıdır.. bu değişebilir örnek yani...

bu kesinlikle cinsiyet değil insanlık işi...

Evet bence her erkek aldatır. Çok nadir arada istisna çıkar o ayrı ama. Fırsatını bulan her erkek aldatır bence. Hem aldatırlar hemde gözünüzlede görseniz inkar ederler.

vardır tabı canım benım babam kayınpedrım aldatmıyolar adlatmadılara bnce aldatmk erkegın pisliğindne yaa

aldatır yada aldatmaz bilemem :1closedeyes:

kendim için ve her aldatılan için şunu söylerim

"olaki bir halt yerse eli ayagına dolaşşında farkına varayım /varalım" diye

çünkü aldatıldıgınızı bilmeden yaşamak ve o aldatan adamın aldattıgı kadına dokunması.. kendisi bilmiyoken etrafındakilerin aldatıldıgını bilmesi.. belkide aldattıgı kadınla karşılaşıldıgında aldatılanın saf saf gülümserken aldatanın içinden kahkaha atması yada sinsi sinsi seyler gecirmesi cok acı geliyo bana.

o nedenle aldatılmışım aldatılmamışım degilde bunun farkına varabilmek daha önemli gelio bana.. herkes işini yürütürken ortada saf saf kalmamak için... cunku hiç kimsenin garantisi yokki aldatılmayacagına dair.. Allah yardımcısı olursa farkına varır ona göre tedbirini tavrını alır...

her erkek aldatmaz tabi aldatan da var dürüst olanda
kadınlar içinde geçerli bu
birazda insanın karakterine bağlı bişey

her erkek tabii ki eninde sonunda aldatmaz.önüne fırsat çıkıp aldatmayan bir çok erkek var.ben mesela eşime sonuna kadar güvenirim ama çok az da olsa kendim adıma bir açık kapı bırakırım.kendim üzülmemek adına.ama eşime kendimden çok güvenirim o ayrı.allah şaşırtmasın.

insanın karakeri zayıfsa bu kadında olsa erkek de olsa farketmez.yapacak olan varsa zaten yapar.ne çocuk dinler ne eş.

niye her erkek aldatır mı genellemesi vardır sinir oluyorum hayır efendim her erkek aldatmaz karaktersiz (başka bir şey yazardım da ağır kaçar artık) erkek aldatır kadın da dahil tabi

katılıyorum,,her erkek aldatmaz, karaktersiz, kalitesizz, düşüncesiz, nefsinin emrine girmiş erkek aldatır kötükedihüso

niye her erkek aldatır mı genellemesi vardır sinir oluyorum hayır efendim her erkek aldatmaz karaktersiz (başka bir şey yazardım da ağır kaçar artık) erkek aldatır kadın da dahil tabi

ben de böyle düşünür her yerde avunurum kocamı 10 yıl evleneceğimiz günü bekledik biz ya benimsin ya toprağın derdi çok zor şartlarda evlendik... ona güvenmiyordum bir türlü olmuyordu hislerim de cok kuvvetli... düşünmemeye çalışıyordum... ta ki onu deneyinceye kadar.. oynadığı oyuna farklı bir kişilikle girip onunla tanıştım farklı bir msn alıp onunla msn de görüştüm ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ... biz zekiyizdir farklı yollardan acıklarını bulabiliriz... fakat ona bu saatten sonra nasıl güveneceğim bilmiyorum daha 2 yıllık evliyiz...:1no2:

Bayanlar biz lafta hep güvenmek isteriz düşünmemeye çalışırız konduramayız. Ama ne yazıkki onların doğasında var bu. Fırsatını buldukları anda asla affetmezler. Ben inanmıyorum aldatmayan erkek olmadığına. Bu illaki fiziksel yönden değil en basiti sokakta bile gözleriyle yiyorlar resmen. Yalan mı?

Ve kime sorsanız tabiki çoğunluk diyecektirki benim eşim aldatmaz bana bunu yapmaz. Ben kocama güveniyorum diyecek yada sevgilime ..Peki bu aldatanlar nerden çıkıyor. Genelleme yapıyorum emin olun her erkek aldatır. Bunu bende kabul edemem kimsede edemez ama yapıyolar bi şekilde yapıyolar her zaman kafanızda bi soru işareti olsun.

" Her erkek eninde sonunda aldatır" diye düşünseydim hep bekar kalırdım , evlenmezdim :1closedeyes:

Evlendiğime göre sadık erkeklerin varlığına inandım demek ...

Ve eşimin sadık olduğunu düşündüm ki evlendim di mi ama gamyoncuiremsu

Son düzenleme:
Cıkss.. Aldatmaz...

Bir sürü örnek var benim çevremde, en az aldatanların olduğu kadar :CüvCüv:

Allah hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq:

bencede hepsi aldatmaz ona bakarsak bunu yaptıkları kisi kadınlar eeeeeee bizlerdemi eslerimizi aldatıyoruz yani
bence herkesi aynı kefeye koymamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…