Sizi çok iyi anlıyorum ben bi abiyle büyüdüm mahallede kız da yoktu o yüzden futbol oynayıp misket oynayıp vs ile büyüdüm şimdi de hobilerim gam da sizin söylediğiniz gibi. Yeni arkadaşlar edinin internette çok güvenilir guruplar var doğa yürüyüşleri yapan maratonlara katılan , bisikleti süren vs vs bunlara katılabilirsiniz hem gerçekten güvenilir ve seviyeli guruplar oluyor her meslekten karışık insanlar oluyor .ilgi alanınıza göre böyle bir kaç guruba katılın derimHiçbir kadın arkadaşımla bişeyler paylaşmaktan zevk almıyorum. Konusuyorum gülüyorum oturuyotum ama o an ben kendim değilmişim gibi hissediyorum evliyim iki tane çocuğum var. Antalyada yaşıyorum. Yemek yapmak alışveriş yapmak bi kahve eşliğinde ondan bundan muhabbet etmek istemiyorum. Seviyorum arkadaşlarımı ama içimde boşluk var. Hem erkeklerle yapılacak şeyler yapmak istiyorum hem de bunu kadınlarla yapmak istiyorum. Ne bileyim neden böyleyim. Ava falan gitmek istiyorum. Ata binmek. Ok atmak. Spor salonuna gitmek. Dağ bayır gezmek. Arabayla uzaklara gitmek. Akşam kokoreç yemek. Sakın yanlış anlamayın sorun kadınlarda değil sorun bende. Boğuluyorum artık. 33 yaşındayım ama hayatımda istediğim gibi bir arkadaşım olamayacak mı. Neden bunun eksikliğini bu kadar yaşıyorum bilmiyorum. Buarada ben iki kardeş büyüdüm erkek kardeşim ve ben arkadas gibiydik ağaç kabugundan gemi falan yapardık . Sapanla oynardık yaylamız vardı dağ taş demez gezerdik. Bu da dert mi diyebilirsiniz ama ben biçok sorunumun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. İyi bi işim var ancak deşarj olamıyorum. Bazen sırf bu sebepten nedensiz bi sinir oluyor üzerimde..... Ne yapabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok
Ben de Antalya'dayım (Merkezde değilim ama)
Kokoreç, sucuk ekmek filan bayılırım. Manavgat'ta Ilıca diye bir yer var yol üstü, tavsiye ederim, merkezden özel aracınızla 1-1 buçuk saat kadar uzaklıkta. Biz de buradan çıkar (Bize de 1 saatlik uzaklıkta) safi orada yemek için gideriz, gayet güzel ve temiz bir yer.
Avcılık dersen, iki sefer atış yapmışlığım var, canlı/gerçek hedef vurmayı sevmiyorum (Fi tarihinde dayımla kuş avlamıştık); ama dağ bayır gezmeyi, ot böcek incelemeyi severim. Gerçek hedef olmayacaksa atış da yapabilirim sorun yok, oldukça eğlenceli oluyor. Senelerdir arkadaşları bi paintball organizasyonunda birleştirmeye çalışıyorum, bir türlü nasip olmadı. Burada bunun için gayet güzel bir alan var.
Spor salonuna gidiyorum, Antalya'nın bu taraflarındaysan benim salona gelebilirsin, eşlik edebilirim.
En çok sevdiğim ve sakinleşmek için kullandığım yöntemlerden birisi şehirler arası yollarda bol müzikle araç kullanmaktır. Çocuktan sonra bunu pek yapamaz oldum gerçi. :)
Bilgisayar oyunlarına bayılırım, hafta içi yeni oyun pcm de geliyor artık bilgisayarım her oyunu açacak. Cs hala favori oyunlarım arasındadır, karşılıklı birileriyle oynamayalı da baya oldu.
Merkezdeyseniz bana 2 buçuk saat uzaklıktasınız.
Antalya merkez ve çoğu ilçesi, isteklerinizi, hobilerinizi rahatlıkla gerçekleştirebileceğiniz imkanlarla yığılı, face'ten bile kulüplere bakabilir, katılabilirsiniz.
Bende de oluyor bu arada sirada,bazi arkadaslarim var mesela otururlar evde cay kahve sohbet onu cekistir bunu cekistir yaa resmen zevk aliyorlar oylee mutlu oluyorlarki:)
Ben onlarin ortaminda bunalima giriyordum acayip sıkılıyordum o yuzden artik onlarla da gorusmuyorum cunku kafalarimiz uyusmuyor..onun yerine yuruyus yapip cimenlere uzanip kitap okumayi tercih ediyorum sarmiyor beni,tabiki genellememek lazim her kadin ayni degil herkesin farkli zevkleri var bende sizin gibi dag bayir yurumeyi,agaclara tirmanmayi dogayla ic ice olmayi cok seviyorum bunlar erkeklere ozgu bisey degilki birazda yetisme tarzindan kaynaklaniyor siz erkek kardesinizle oynayip zaman gecirdiginiz icin haliyle bu sekilde desarj oluyorsunuz, bende kucukken erkek kardeslerimle oyun oynardim oyleki kizlar evlicilik oynarken ben top pesinde kosardim oglanlarla:))zevk meselesi yani herkes ayni olmak zorunda degil kadin erkek ayirimi yapmak dogru degil bu konuda..
Esinizle bu tur aktiviler yapabilirsiniz aslinda size eslik edermi?
Söylediğiniz hobiler benim de çok ilgimi çekiyor vallaavlanmak bir hobi değil yalnız gereksiz yere yapılanı sadece bir vahşet.
Hobilerin erkek hobisi kadın hobisi olarak ayrılması da saçma geliyor
Kime göre neye göre?
Eşinizle konuşun arkadaşı orada bulacağım deyin.
erkek hobilerine sahipsiniz demek, o zaman sen yazın antalyaya gelen rus kızlarınada sarkarsın
Niye?eşiniz ille size bir bakıcı mi istiyor. Ne saçmalık. Siz nasıl razı geliyorsunuz böyle rencide edici bir duruma. Zihinsel bir engeliniz yoksa bakıcıya da ihtiyacınız yok.
E bunları yine yap ne varHiçbir kadın arkadaşımla bişeyler paylaşmaktan zevk almıyorum. Konusuyorum gülüyorum oturuyotum ama o an ben kendim değilmişim gibi hissediyorum evliyim iki tane çocuğum var. Antalyada yaşıyorum. Yemek yapmak alışveriş yapmak bi kahve eşliğinde ondan bundan muhabbet etmek istemiyorum. Seviyorum arkadaşlarımı ama içimde boşluk var. Hem erkeklerle yapılacak şeyler yapmak istiyorum hem de bunu kadınlarla yapmak istiyorum. Ne bileyim neden böyleyim. Ava falan gitmek istiyorum. Ata binmek. Ok atmak. Spor salonuna gitmek. Dağ bayır gezmek. Arabayla uzaklara gitmek. Akşam kokoreç yemek. Sakın yanlış anlamayın sorun kadınlarda değil sorun bende. Boğuluyorum artık. 33 yaşındayım ama hayatımda istediğim gibi bir arkadaşım olamayacak mı. Neden bunun eksikliğini bu kadar yaşıyorum bilmiyorum. Buarada ben iki kardeş büyüdüm erkek kardeşim ve ben arkadas gibiydik ağaç kabugundan gemi falan yapardık . Sapanla oynardık yaylamız vardı dağ taş demez gezerdik. Bu da dert mi diyebilirsiniz ama ben biçok sorunumun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. İyi bi işim var ancak deşarj olamıyorum. Bazen sırf bu sebepten nedensiz bi sinir oluyor üzerimde..... Ne yapabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok
Hamilelikte kokoreç neden yiyemiyosun yasak mı kokoreç yemekYazdıklarınız erkek hobısı degıl yanlızbende bunları cok severım. Oturup dedıkodu yapmak hosuma gıtmez kahve sevmem. Daha dogrusu yapay seyler sevmıyorum koy yasantım oldugu ıcın doga benı cagarıyor. Ayrıca kokorec gece yenınce kokorec olur mıdye koko oo bayılırım esımıde alıstırdım suan hamılelıkten dolayı yıyemıyorum. Ayrıca antalya bu hobıler ıcın on numara yer bız 9 ay kıs olan bır dogu ılındeyız sanslısın Bugun bıle cıktım bos arazılerde esımle dolastm ona otları fıln gosterdım. Meyve agaclarını gosterdım hangısı hangısı.
sakatat pek onerılırmıyor tam temızlıgınden emın olunmadıgı ıcın 250 derece olmeyen bakterıler varmıs.ama doktoruna sor ıstersen yınede tabı yedın dıye bısey olacak degıl onlem amaclı.Hamilelikte kokoreç neden yiyemiyosun yasak mı kokoreç yemek
Bende hamileyim ve geçen akşam bi ekmek gömdüm d d d. D. D.
Tehlikeliyse yemiyim
Ama dondurulmuş tüm kokoreç alıp, yiyeceğimiz kadar evde ben pişiriyorumKoyde yetısmenın avantajı kadın yada erkek dıye ayrım olmuyor hobı degıl bızde ıhtıyacben kucukken cok at bındım daha cok esek tabı sonra daglara mantar toplamaya kozalak toplamaya cok gıttık derede yuzduk elımle balık tuttum. Sonra derler bız daha kulturluyuz mıllet erkek kadın hobısı dıye ayırır olmus sen bence arkadaslarını degıstır. Bızde herkes dogal Allahtan
sakatat pek onerılırmıyor tam temızlıgınden emın olunmadıgı ıcın 250 derece olmeyen bakterıler varmıs.ama doktoruna sor ıstersen yınede tabı yedın dıye bısey olacak degıl onlem amaclı.
Bencede doktorunuza bı sorun ben yenmıyor sıye bılıyorum sonucta temızlık asaması bılınmedıgı ıcın.Ama dondurulmuş tüm kokoreç alıp, yiyeceğimiz kadar evde ben pişiriyorum
nisan sonu antalyaya tasiniyorum insallah azicik yardimci olsan ne cok sevinirimBen de Antalya'dayım (Merkezde değilim ama)
Kokoreç, sucuk ekmek filan bayılırım. Manavgat'ta Ilıca diye bir yer var yol üstü, tavsiye ederim, merkezden özel aracınızla 1-1 buçuk saat kadar uzaklıkta. Biz de buradan çıkar (Bize de 1 saatlik uzaklıkta) safi orada yemek için gideriz, gayet güzel ve temiz bir yer.
Avcılık dersen, iki sefer atış yapmışlığım var, canlı/gerçek hedef vurmayı sevmiyorum (Fi tarihinde dayımla kuş avlamıştık); ama dağ bayır gezmeyi, ot böcek incelemeyi severim. Gerçek hedef olmayacaksa atış da yapabilirim sorun yok, oldukça eğlenceli oluyor. Senelerdir arkadaşları bi paintball organizasyonunda birleştirmeye çalışıyorum, bir türlü nasip olmadı. Burada bunun için gayet güzel bir alan var.
Spor salonuna gidiyorum, Antalya'nın bu taraflarındaysan benim salona gelebilirsin, eşlik edebilirim.
En çok sevdiğim ve sakinleşmek için kullandığım yöntemlerden birisi şehirler arası yollarda bol müzikle araç kullanmaktır. Çocuktan sonra bunu pek yapamaz oldum gerçi. :)
Bilgisayar oyunlarına bayılırım, hafta içi yeni oyun pcm de geliyor artık bilgisayarım her oyunu açacak. Cs hala favori oyunlarım arasındadır, karşılıklı birileriyle oynamayalı da baya oldu.
Merkezdeyseniz bana 2 buçuk saat uzaklıktasınız.
Antalya merkez ve çoğu ilçesi, isteklerinizi, hobilerinizi rahatlıkla gerçekleştirebileceğiniz imkanlarla yığılı, face'ten bile kulüplere bakabilir, katılabilirsiniz.
Kurslara yazılmak istiyorum ama antalyada yeniyim tek başıma kursa gitmeme eşim razı değil mesela desem ki şu arkadaşla şöle şöle yapacaz yazılacağız kursa falan o zaman aklına yatabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?