Erkek hobilerine sahip olmak

Sizi çok iyi anlıyorum ben bi abiyle büyüdüm mahallede kız da yoktu o yüzden futbol oynayıp misket oynayıp vs ile büyüdüm şimdi de hobilerim gam da sizin söylediğiniz gibi. Yeni arkadaşlar edinin internette çok güvenilir guruplar var doğa yürüyüşleri yapan maratonlara katılan , bisikleti süren vs vs bunlara katılabilirsiniz hem gerçekten güvenilir ve seviyeli guruplar oluyor her meslekten karışık insanlar oluyor .ilgi alanınıza göre böyle bir kaç guruba katılın derim

Hobilerin cinsiyeti olmaz, ilgilerinizle ilgili bir kaç klüp bulabilirsiniz, Antalya bunun için uygun bir yer. İlçelere de gelebilirsiniz.

Sizi anlıyorum bende deli gibi kamp yapmak uzun yürüyüşlere çıkmak istiyorum. Eşinizle Antalya'daki ya da yakın illerde muhteşem kamp alanlarına haftasonu kaçamağı yapabilirsiniz

Söylediğiniz hobiler benim de çok ilgimi çekiyor valla avlanmak bir hobi değil yalnız gereksiz yere yapılanı sadece bir vahşet.
Hobilerin erkek hobisi kadın hobisi olarak ayrılması da saçma geliyor
Kime göre neye göre?
Eşinizle konuşun arkadaşı orada bulacağım deyin.

Kafanızda erkek kadın algısı çok yanlış. Adı üstünde hobi. Her cins farklı şeylerden hoşlanabilir. Alışveriş yapıp muhabbet etmek de bir etkinlik. Herkes zevk alacak diye bir şey yok.

Dağ bayır gezmenin, rafting yapmanın, at binmenin nesi erkek işi?

Doğa yürüyüşü çok severim. Eşimle atv ye binip tur yapmanın planlarını yaptık daha yeni.
Eşinizin sizi engellemesine izin vermeyin. İlle de beraber olsun diyorsa siz onu beklemeyin kendiniz plan yapıp hazır edin..

Evet maç yapardık biz de çocukluğumu çok özlüyorum bisikletlerle nerelere giderdik gece yarısı biz dısarda oyun oynardık

Avcılık olarak yazdım çünkü başka isim bulamadım asıl kastettiğim canlı olanı değil ama yine dagda yururek hedefe atıs misali falan demek istedim

Niye?eşiniz ille size bir bakıcı mi istiyor. Ne saçmalık. Siz nasıl razı geliyorsunuz böyle rencide edici bir duruma. Zihinsel bir engeliniz yoksa bakıcıya da ihtiyacınız yok.

Kırıcı olmaya hiçgerek yok. Gayet kendimden eminim her kpnudafakat bu durum baska taviz vermem gerekecek konuma geliyortartışma boyutuna. Kavga gürültüden hiç hoşlanmıyorum. Eger ucunda tekrar barısmak varsa kibu en yakınındakiler olunca sadece taviz vermek zorunda kalmaana sebep.

E bunları yine yap ne var

Hamilelikte kokoreç neden yiyemiyosun yasak mı kokoreç yemek
Bende hamileyim ve geçen akşam bi ekmek gömdüm d d d. D. D.
Tehlikeliyse yemiyim

Bu saydiklarinizin hiçbiri erkek mesleği değil ki. benim annem dahil etrafımda bir sürü kadının ehliyeti var. Cevremdeki çoğu kadın kendi arabasını kullanıyor mesela. Özellikle doğum yaptıktan sonra ortak arabayı daha çok kullanan pek çok kadın var.
Ben de genç bir kadınım ama dağ bayır asarim. Tek başıma kamp atarim, kız başıma dilini geç alfabesini okuyamadigim ulkere de gittim azıcık parayla. Yollarda ve sonrasinda bunu yapan pek çok kadınla tanıştım.
Ok ve at meselesine gelirsek. Okçular vakfını duymuş muydunuz? Ben bir is dolayısıyla onlarla çalıştım. biraz cemaatvari bir yer ama gerçekten çok kaliteli okçuluk eğitimi veriyor. Üstelik kadınlara ozel dersleri falan da var. Devlet destekli-ekonomik de. Ayrıca benim çalıştığım yerde okçular vakfından bir ton kadın vardı, insanlara yardımcı olmak için bu işi bilen. Okculugun da cinsiyetle alakası yok.
At konusuna gelince siz ata binmek istediniz de genital organınız mi acıdı? Bunun cinsiyetle bir alakası yok ki. Grupanya'da çok ucuza at binme seanslari var. Aynı şekilde Gebze de tüm cinsiyetleri içine alan kurslar var,at için. Bir kız arkadaşım giderdi. Tüm dönem eğitim aldı.
Bence beyninizi kadın erkek rolleriyle çok sınırlandırmissiniz.

You can do it!
Biz kadınlar Herşeyi yapabiliriz. Yeter ki ataerkil zihniyeti kafamızdan atalım!

Biraz da çekiniyorum iki çocukla ne işin var diyecekler gibi. Beni asıl durduran ne onu da bilmiyorum kendimi yaşlı hissediyorum evlenip iki çocuk yapınca sanki hayatındaki tüm boşluklar onlarla dolmalıymış gibivijdan azabı çekiyorum kendim için ayırdığım zamanlarda

Araba kullanan arkadaslar var yazmıs biri. Ben de kullanıyotum sıkıntı orda değil. Ata bindin de genital bölgen mi ağrıdı yazmış biri binicilik eğitimim var kokoreç bir hobi mi yazmış biri bunun bir hobi olmadığını farkedememişim nasılsa :) ne bileyim ya sevdiğim şeyleri sevdiğim yakınımda olan birileri ile yapmak istiyorum belki sorun o. Herkese çok teşekkürler.

Koyde yetısmenın avantajı kadın yada erkek dıye ayrım olmuyor hobı degıl bızde ıhtıyac ben kucukken cok at bındım daha cok esek tabı sonra daglara mantar toplamaya kozalak toplamaya cok gıttık derede yuzduk elımle balık tuttum. Sonra derler bız daha kulturluyuz mıllet erkek kadın hobısı dıye ayırır olmus sen bence arkadaslarını degıstır. Bızde herkes dogal Allahtan
Hamilelikte kokoreç neden yiyemiyosun yasak mı kokoreç yemek
Bende hamileyim ve geçen akşam bi ekmek gömdüm d d d. D. D.
Tehlikeliyse yemiyim
sakatat pek onerılırmıyor tam temızlıgınden emın olunmadıgı ıcın 250 derece olmeyen bakterıler varmıs.ama doktoruna sor ıstersen yınede tabı yedın dıye bısey olacak degıl onlem amaclı.

Ama dondurulmuş tüm kokoreç alıp, yiyeceğimiz kadar evde ben pişiriyorum

Bunları cinsiyete bağlamanız garip.
Eşimle poligona çok sık giderdik eskiden.
Açık ara ondan daha iyi silah kullanırım.
Karadenizliyim.
İlk atış yaptığımda 13 yaşında falandım.
Tanıdığım bir çok erkekten daha iyi araba kullanırım.
Lisede taekwondo, üniversitede kick box yaptim.
Üniversite model araba/ucak kulübündeydim.
Traktör kullanırım, forklift kullanırım vs.
He kahve içmeyi, muhabbet etmeyi de severim.
Durduğubizlerde bunları yapan insanları bulamazsiniz.
Mesela etrafınızda okçuluk ile ilgilenen kadin yok tamam da erkek var mi sanki?

nisan sonu antalyaya tasiniyorum insallah azicik yardimci olsan ne cok sevinirim

Kurslara yazılmak istiyorum ama antalyada yeniyim tek başıma kursa gitmeme eşim razı değil mesela desem ki şu arkadaşla şöle şöle yapacaz yazılacağız kursa falan o zaman aklına yatabilir.

Tek basiniza kursa giderseniz ne olabilir?

Bence sorun arkadaslariniz degil, esiniz. Cok özgür büyümüssünüz ve esiniz simdi bunu elinizden aldi. Tek basina kursa gitmek bir lütüf degil, normal olanidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…