- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Ay sorarım pts kontrolüm var not edeyim unutmayıp sorayım teşekkürlerBencede doktorunuza bı sorun ben yenmıyor sıye bılıyorum sonucta temızlık asaması bılınmedıgı ıcın.
Ben yelkenciyim mesela, kaptan ehliyetim var. Bir kız annesiyim, bebeğim küçük şu anda pek ilgilenemiyorum ama yinede sevdiğim şeyler arasında saydıklarında var. Hatta geçen dayıma, dayı bana tüfek kullanmayı öğret dedimde la yörü get dedi banabütün kadınlar aynı olmak zorunda değil. Kadınız diye illa bütün vitrinleri bilmek, dedikodu yapmak zorunda değiliz. Bence olduğunuz gibi gayet güzel :)
Aslinda sizin gibi bir kadinin esinin razi olup olmamasina gore davranmasi da ilginc.sanki ilk okuduğumda cok daha farkli biri canlandi gozumdrKurslara yazılmak istiyorum ama antalyada yeniyim tek başıma kursa gitmeme eşim razı değil mesela desem ki şu arkadaşla şöle şöle yapacaz yazılacağız kursa falan o zaman aklına yatabilir.
Aslinda sizin gibi bir kadinin esinin razi olup olmamasina gore davranmasi da ilginc.sanki ilk okuduğumda cok daha farkli biri canlandi gozumdr
Bubarada ben de silahlari baya severim.esimle bir kac tane havali silahimiz var.baya basariliyim.cogu erkek benim kadar hedef tutturamaz.
Ben aldığımda çok zordu. Bana gönye verip üzerinde meridyenlerin yazmadığı haritada rota çizdirmişlerdi. 10 ders almıştım, çok eski bir yelkenli üstünde, klubün genel kaptanı dersleri anlamadan sınava girmeye izin vermiyordu. Ama şimdi liman müdürlüğüne geçti sınav. Çok daha kolay diye duydum ama tam olarak nasıl bilmiyorum. Tek bildiğim denizde olmanın aşırı huzurlu olduğu. Kızım büyüyünce onada öğretmeyi planlıyorumay ben de istiyorum ehliyet almak zor mu
1ay ben de istiyorum ehliyet almak zor mu
Tamm da kardesım sende salata yap hazır sofraya oturma ayrıca esının arkadasları ıle atmak yerıne sadece esınle at. Ben esımın butun kadınlar ıcınde tek o olmasını ıstemem ayrıca tek esımle yaptıgım seylerden daha cok zevk alırımBazen eşimin arkadaşları atarken ben de atıyorum bi kaç el tabi hedefi vuruyorum çoğu vuramazken. Ama diğer eşler piknikte başka şeylerle uğrasırken benim böle yapmam o an zevk alıyorum sorun yok. Ama sonrasında neden benim arkadaslar böle değil diyorum beraber olurduk kızkıza bişeyler yapardık diyorum. Sonra eşim de rahatsız oluyor erkeklerle atış yapmama demiyo bişey ama ben biliyorum istiyoki diğer hanımlarla oturayım salata yapayım. Bilmiyorum dışarıya karsı cok anlayıslı falan ama iç dünyası karmaşık
Ben aldığımda çok zordu. Bana gönye verip üzerinde meridyenlerin yazmadığı haritada rota çizdirmişlerdi. 10 ders almıştım, çok eski bir yelkenli üstünde, klubün genel kaptanı dersleri anlamadan sınava girmeye izin vermiyordu. Ama şimdi liman müdürlüğüne geçti sınav. Çok daha kolay diye duydum ama tam olarak nasıl bilmiyorum. Tek bildiğim denizde olmanın aşırı huzurlu olduğu. Kızım büyüyünce onada öğretmeyi planlıyorum
Tamm da kardesım sende salata yap hazır sofraya oturma ayrıca esının arkadasları ıle atmak yerıne sadece esınle at. Ben esımın butun kadınlar ıcınde tek o olmasını ıstemem ayrıca tek esımle yaptıgım seylerden daha cok zevk alırım
Bu saydıklarınız tuhaf şeyler değil ki. Futbol da normal bir spor dalı. Kabul erkek ağırlıklı izleniyor ama onlara ait değil.Mesela benim eşim arkadaslarıyla maça gitmez. Ben dişünüyorum benim arkadaslarım maça çağıracak ayda bir kızkıza maç falan yapacagız ucarak giderim.
Herşeye imkan var canım. Sadece hepsini aynı anda değilde yavaş yavaş tek tek yapmaya çalış.Üniversitede herkes aşkı memnuyu izlerken ben savaş filmleri izliyordum atış yapmak zaten hayalim. Çocukken babam çok sıktırrdı ama ruhsatlı silahı vardı tabi. Yer de müsaitti. Ama şimdi hersey cok baska
ava gıtmek harıc cok kınadıgım bırsey kı bence utanc duyulması gereken bırseyHiçbir kadın arkadaşımla bişeyler paylaşmaktan zevk almıyorum. Konusuyorum gülüyorum oturuyotum ama o an ben kendim değilmişim gibi hissediyorum evliyim iki tane çocuğum var. Antalyada yaşıyorum. Yemek yapmak alışveriş yapmak bi kahve eşliğinde ondan bundan muhabbet etmek istemiyorum. Seviyorum arkadaşlarımı ama içimde boşluk var. Hem erkeklerle yapılacak şeyler yapmak istiyorum hem de bunu kadınlarla yapmak istiyorum. Ne bileyim neden böyleyim. Ava falan gitmek istiyorum. Ata binmek. Ok atmak. Spor salonuna gitmek. Dağ bayır gezmek. Arabayla uzaklara gitmek. Akşam kokoreç yemek. Sakın yanlış anlamayın sorun kadınlarda değil sorun bende. Boğuluyorum artık. 33 yaşındayım ama hayatımda istediğim gibi bir arkadaşım olamayacak mı. Neden bunun eksikliğini bu kadar yaşıyorum bilmiyorum. Buarada ben iki kardeş büyüdüm erkek kardeşim ve ben arkadas gibiydik ağaç kabugundan gemi falan yapardık . Sapanla oynardık yaylamız vardı dağ taş demez gezerdik. Bu da dert mi diyebilirsiniz ama ben biçok sorunumun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. İyi bi işim var ancak deşarj olamıyorum. Bazen sırf bu sebepten nedensiz bi sinir oluyor üzerimde..... Ne yapabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok
sızın zevklerınızde olan bırı normal sartlarda bukadar evcımen bır adamla evlenıp evımın kadınıyım eşimin sozunu dınlerım kıvamında davranmazMesela benim eşim arkadaslarıyla maça gitmez. Ben dişünüyorum benim arkadaslarım maça çağıracak ayda bir kızkıza maç falan yapacagız ucarak giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?