Erkek hobilerine sahip olmak

Bencede doktorunuza bı sorun ben yenmıyor sıye bılıyorum sonucta temızlık asaması bılınmedıgı ıcın.
Ay sorarım pts kontrolüm var not edeyim unutmayıp sorayım teşekkürler

Ben yelkenciyim mesela, kaptan ehliyetim var. Bir kız annesiyim, bebeğim küçük şu anda pek ilgilenemiyorum ama yinede sevdiğim şeyler arasında saydıklarında var. Hatta geçen dayıma, dayı bana tüfek kullanmayı öğret dedimde la yörü get dedi bana bütün kadınlar aynı olmak zorunda değil. Kadınız diye illa bütün vitrinleri bilmek, dedikodu yapmak zorunda değiliz. Bence olduğunuz gibi gayet güzel :)

ay ben de istiyorum ehliyet almak zor mu

Kurslara yazılmak istiyorum ama antalyada yeniyim tek başıma kursa gitmeme eşim razı değil mesela desem ki şu arkadaşla şöle şöle yapacaz yazılacağız kursa falan o zaman aklına yatabilir.
Aslinda sizin gibi bir kadinin esinin razi olup olmamasina gore davranmasi da ilginc.sanki ilk okuduğumda cok daha farkli biri canlandi gozumdr
Bubarada ben de silahlari baya severim.esimle bir kac tane havali silahimiz var.baya basariliyim.cogu erkek benim kadar hedef tutturamaz.

Bazen eşimin arkadaşları atarken ben de atıyorum bi kaç el tabi hedefi vuruyorum çoğu vuramazken. Ama diğer eşler piknikte başka şeylerle uğrasırken benim böle yapmam o an zevk alıyorum sorun yok. Ama sonrasında neden benim arkadaslar böle değil diyorum beraber olurduk kızkıza bişeyler yapardık diyorum. Sonra eşim de rahatsız oluyor erkeklerle atış yapmama demiyo bişey ama ben biliyorum istiyoki diğer hanımlarla oturayım salata yapayım. Bilmiyorum dışarıya karsı cok anlayıslı falan ama iç dünyası karmaşık

Mesela benim eşim arkadaslarıyla maça gitmez. Ben dişünüyorum benim arkadaslarım maça çağıracak ayda bir kızkıza maç falan yapacagız ucarak giderim.

ay ben de istiyorum ehliyet almak zor mu
Ben aldığımda çok zordu. Bana gönye verip üzerinde meridyenlerin yazmadığı haritada rota çizdirmişlerdi. 10 ders almıştım, çok eski bir yelkenli üstünde, klubün genel kaptanı dersleri anlamadan sınava girmeye izin vermiyordu. Ama şimdi liman müdürlüğüne geçti sınav. Çok daha kolay diye duydum ama tam olarak nasıl bilmiyorum. Tek bildiğim denizde olmanın aşırı huzurlu olduğu. Kızım büyüyünce onada öğretmeyi planlıyorum

Tamm da kardesım sende salata yap hazır sofraya oturma ayrıca esının arkadasları ıle atmak yerıne sadece esınle at. Ben esımın butun kadınlar ıcınde tek o olmasını ıstemem ayrıca tek esımle yaptıgım seylerden daha cok zevk alırım

aaa iyi olmuş o zaman.

benim de en büyük hayalim denize aşığım zaten

bu sene planlarımın içerisinde biraz araştırdım netten bi kaynak buldum tek tek yazmışlar ayrıntılı baya ıvır zıvır prosedürü var gibi kursa gitmek lazım mı illa diyorsunuz? bir de sonbaharda almak mümkün mü ben eylülden sonra müsait olabileceğim de.

Anaaa ben onlar yaparken yardım etmiyorum demedim ki. Olay su kadınların yaptığı seylerden zevk almamı bekliyor . Arada atıyorum yalan yok. Ama çoğu kez katılmıyorum göze batmasın dıye. Eşim de illaki kalabalıkla gider ya da tek aile olarak gitmemek için bahane bulur. Kalabalıktan hoşlanıyor 10 senelik evliyiz eskiden çok kavgalar ettim yalnız gidelim diye ama biyerden sonra zorla olunca sen de iatemez oluyorsun vazgeciyorsun

Mesela benim eşim arkadaslarıyla maça gitmez. Ben dişünüyorum benim arkadaslarım maça çağıracak ayda bir kızkıza maç falan yapacagız ucarak giderim.
Bu saydıklarınız tuhaf şeyler değil ki. Futbol da normal bir spor dalı. Kabul erkek ağırlıklı izleniyor ama onlara ait değil.
Ben futbolu çok severim. Takımımın maçlarına gittiğimizde eşim elinde çayı, bacak bacak üstunr atar efendi gibi oturur; ben elimde atkı oturmam gereken yerin üzerinde o maç bitene kadar susmam. Bağırırım, kızarim. Bunun kadin olmaktan uzak olduğunu hiç düşünmedim.

Benim kızım da sizin gibi. Ağbisiyle arasında 1 yaş var. Onun da zevkleri erkek gibi. Çok zarif ve naif bir kız ama zevkleri erkeksi. Erkek reyonunu daha çok seviyor ve elbise etek asla giymiyor. Çok da eğlenceli ve hareketli bir çocuk. Demek ki büyüdüğünde de bişeyler değişmeyecek.

Bana konunuzla özgür ruhlu bir imaj çizdiniz ta ki eşim kurslara tek başına yollamaz dediğinizi görene kadar. Eşiniz de anı geçiştirmek için birlikte yaparız demiş. 3yılda bir şehri tanımak için fırsat yaratmamışsınız bu kurslara da gidemezsiniz gibi geldi. Boş yere umutlanmayın bence. Arkadaşlarınızla alışverişe devam.

Herşeye imkan var canım. Sadece hepsini aynı anda değilde yavaş yavaş tek tek yapmaya çalış.
Öncelik ver sıra koy.

Yukarıda bir üye yazmış, benim de anlattıklarınızdan çıkardığım sorunun kadın-erkek ya da arkadaş meselesinden ziyade eşinizden kaynaklandığı. Lütfen bana darılmayın ama sizin dışadönüklüğünüz ya da onun kafasındaki kadın profiline uymamanız gözünü korkutuyor ve sizi alttan alta baskılıyor; siz de sevdiğiniz için buna cevaz veriyorsunuz gibi geldi.

İnsanın en yakınından onay beklemesi çok doğal ama o onay için hayatınızdan fedakarlık ettikçe uzun vadede siz yıpranırsınız. Bence yavaş yavaş istediğiniz faaliyetlere katılın, ona da laf arasında söyleyin bugün bunu bunu yaptım diye. Konuyu tartışmaya açmanıza bile gerek olmadığını önce siz kabullenirseniz, başkaları da eninde sonunda alışır.

ava gıtmek harıc cok kınadıgım bırsey kı bence utanc duyulması gereken bırsey
onun dısında saydıgınız herseyı tek basına zaten yapabılırsınız
bınıcılık kulubune uye olun ata bının
okculuk kursları var
kamp kuran gezgıncı gencler var
spor salonlarına gıtmeyen kaldı mı ? aracınızla ıstedıgınız yere de gıdebılırsınız ?
bunları zaten yapabılırsınız

oyle bır anlatmıssınız kı erkek hobılerı dıye aklıma baska seyler geldı
bu saydıklarınızın cınsıyetı yok zaten bınıcılıgı okculugu cocuklar bıle yapıyor outdoor zaten bır yasam bıcımı

sızın zevklerınızde olan bırı normal sartlarda bukadar evcımen bır adamla evlenıp evımın kadınıyım eşimin sozunu dınlerım kıvamında davranmaz
ılgınc

Ay ne alaka?erkek hobisiymiş..
Üniversitede lisanlı okçuydum,madalyam var.
Her hafta sonu trekking e çıkardık dağ bayır.
Ayrıca 3 yıldır spor salonuna gidiyorum hiçbir zaman bunlar erkek hobisi diye düşünmedim, saçmalıyorsunuz.
gecen hafta kızlarla poligona gittik.bir magnum boşalttık kendimize geldik,tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…