- 31 Ocak 2019
- 704
- 861
- 53
- 33
nisan sonu antalyaya tasiniyorum insallah azicik yardimci olsan ne cok sevinirim
Eh ne güzel. Eskiden yaptigin söylemissin çoğunu. Neden çocukların var diye artık yapamayasın ki? Haftasonları atların olduğu kulüpler bulabilirsiniz. İstanbul civarında çok var. Aileler kahvaltı yaparken çocuklar ponylere biniyor. Bu tarz yerler araştırın. Antalya'da yasiyormussunuz . Dam çayını hatırlıyorum Antalya'da. Ben oradayken ata binen turistler vardı. Demek ki yakınlarında at çiftliği de var :) biraz araştırıp o adamlarla anlasabilirsiniz sezon açılıp zamlanmadan.Araba kullanan arkadaslar var yazmıs biri. Ben de kullanıyotum sıkıntı orda değil. Ata bindin de genital bölgen mi ağrıdı yazmış biri binicilik eğitimim var kokoreç bir hobi mi yazmış biri bunun bir hobi olmadığını farkedememişim nasılsa :) ne bileyim ya sevdiğim şeyleri sevdiğim yakınımda olan birileri ile yapmak istiyorum belki sorun o. Herkese çok teşekkürler.
Kursa gitmeden belge alırsınız, kurs şart değil. Hem nette siteler var hem adb hazırlık kitapları var, öğrenirsiniz. Mesela kitapta sancak teknenin sağ tarafı iskele sol yazar. Tamam dersiniz kendi kendinize. Kursta teknede olursunuz, hoca önünüzde bura sancak bura iskele dediğinde daha bir işler içinize. Seyirleri, pusula okumayı, gemi bölümlerini daha net anlarsınız. Ben mersindeyim, 5 sene önce aldım ehliyetimi, o zaman 600 liraydı kurs. Çok uçuk değildi yani. En yakın yelken klubüne danışın, bilgi almak istiyorum derseniz onlar seve seve ilgilenir zaten. Çok güzel bir ilgi alanı, Rabbim yelkenli tekne sahibi olmayıda nasip eder inşallah :)aaa iyi olmuş o zaman.
benim de en büyük hayalim denize aşığım zaten
bu sene planlarımın içerisinde biraz araştırdım netten bi kaynak buldum tek tek yazmışlar ayrıntılı baya ıvır zıvır prosedürü var gibi kursa gitmek lazım mı illa diyorsunuz? bir de sonbaharda almak mümkün mü ben eylülden sonra müsait olabileceğim de.
Kursa gitmeden belge alırsınız, kurs şart değil. Hem nette siteler var hem adb hazırlık kitapları var, öğrenirsiniz. Mesela kitapta sancak teknenin sağ tarafı iskele sol yazar. Tamam dersiniz kendi kendinize. Kursta teknede olursunuz, hoca önünüzde bura sancak bura iskele dediğinde daha bir işler içinize. Seyirleri, pusula okumayı, gemi bölümlerini daha net anlarsınız. Ben mersindeyim, 5 sene önce aldım ehliyetimi, o zaman 600 liraydı kurs. Çok uçuk değildi yani. En yakın yelken klubüne danışın, bilgi almak istiyorum derseniz onlar seve seve ilgilenir zaten. Çok güzel bir ilgi alanı, Rabbim yelkenli tekne sahibi olmayıda nasip eder inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?