- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Ne kadar sevdiğimi biliyor beraber yazılırız deyip bazen beni heyecanlandırıyor ama o gün hiç gelmiyor
Sanırım bu yüzden. Benim gibi olan bir kadının varlığını bile bilmek beni mutlu edebilir. Arkadaşlarım resmen dalga boyutunda takılıyorlar. Az yiyorlar mesela ben kilom ideal ama nası yiyorum. Erkek gibisin falan demelerinden de aslında hoşlanmıyorum ama gülüp napayım ayarlarda var bi sorun deyip geçiyorum
Ben de böyleyim ava gitmeyi istemek hariç. Kadınlarla arkadaşlıkta sorun yok ama kadınlar yani biz:) çok uzun konusuyorlar ya... Biz de küçükken köye giderdik. Uzak kuzenler,yakın kuzenler falan tüm gün gezer. Sıkılınca ev yapardık sonra geliştirdik baya o işi her sene yaparak... Ailem ve akrabalar erkek Fatma derdi. Bazıları erkek dogacakmis da son anda vazgeçmiş falan derdi. Bence sizin derdiniz erkek hobilerine sahip olmak değil. Bunları seven bir sürü kadın vardır. Derdinizin bunları erkeklerin rahatça yapabiliyorken sizin - ya da hepimizin- yapamaması. Gece on ikide tek veya kadın arkadasla kokoreç yemeye rahatça çıkamamak. Tek başına kendini doğaya vuramamak vs... Sorun burada bence: Sen kadınsın ne işin var bu saatte dışarda, ne işin var tek başına dağda bayırda cümleleri
Bende de oluyor bu arada sirada,bazi arkadaslarim var mesela otururlar evde cay kahve sohbet onu cekistir bunu cekistir yaa resmen zevk aliyorlar oylee mutlu oluyorlarki:)Hiçbir kadın arkadaşımla bişeyler paylaşmaktan zevk almıyorum. Konusuyorum gülüyorum oturuyotum ama o an ben kendim değilmişim gibi hissediyorum evliyim iki tane çocuğum var. Antalyada yaşıyorum. Yemek yapmak alışveriş yapmak bi kahve eşliğinde ondan bundan muhabbet etmek istemiyorum. Seviyorum arkadaşlarımı ama içimde boşluk var. Hem erkeklerle yapılacak şeyler yapmak istiyorum hem de bunu kadınlarla yapmak istiyorum. Ne bileyim neden böyleyim. Ava falan gitmek istiyorum. Ata binmek. Ok atmak. Spor salonuna gitmek. Dağ bayır gezmek. Arabayla uzaklara gitmek. Akşam kokoreç yemek. Sakın yanlış anlamayın sorun kadınlarda değil sorun bende. Boğuluyorum artık. 33 yaşındayım ama hayatımda istediğim gibi bir arkadaşım olamayacak mı. Neden bunun eksikliğini bu kadar yaşıyorum bilmiyorum. Buarada ben iki kardeş büyüdüm erkek kardeşim ve ben arkadas gibiydik ağaç kabugundan gemi falan yapardık . Sapanla oynardık yaylamız vardı dağ taş demez gezerdik. Bu da dert mi diyebilirsiniz ama ben biçok sorunumun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. İyi bi işim var ancak deşarj olamıyorum. Bazen sırf bu sebepten nedensiz bi sinir oluyor üzerimde..... Ne yapabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok
Hobinin kadını erkeği olmaz. Ayrıca bütün kadınlar yemek yapmaktan soz eder diye bir durum yok. Sizin arkadas çevreniz size gore degil sadece. Saydiginiz Her şeyi yapıyorum arkadaşlarımla av hariç. Onu da etik sebeplerle yapmıyorum. Dediğim gibi bu kadın erkek meselesi değil.Hiçbir kadın arkadaşımla bişeyler paylaşmaktan zevk almıyorum. Konusuyorum gülüyorum oturuyotum ama o an ben kendim değilmişim gibi hissediyorum evliyim iki tane çocuğum var. Antalyada yaşıyorum. Yemek yapmak alışveriş yapmak bi kahve eşliğinde ondan bundan muhabbet etmek istemiyorum. Seviyorum arkadaşlarımı ama içimde boşluk var. Hem erkeklerle yapılacak şeyler yapmak istiyorum hem de bunu kadınlarla yapmak istiyorum. Ne bileyim neden böyleyim. Ava falan gitmek istiyorum. Ata binmek. Ok atmak. Spor salonuna gitmek. Dağ bayır gezmek. Arabayla uzaklara gitmek. Akşam kokoreç yemek. Sakın yanlış anlamayın sorun kadınlarda değil sorun bende. Boğuluyorum artık. 33 yaşındayım ama hayatımda istediğim gibi bir arkadaşım olamayacak mı. Neden bunun eksikliğini bu kadar yaşıyorum bilmiyorum. Buarada ben iki kardeş büyüdüm erkek kardeşim ve ben arkadas gibiydik ağaç kabugundan gemi falan yapardık . Sapanla oynardık yaylamız vardı dağ taş demez gezerdik. Bu da dert mi diyebilirsiniz ama ben biçok sorunumun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. İyi bi işim var ancak deşarj olamıyorum. Bazen sırf bu sebepten nedensiz bi sinir oluyor üzerimde..... Ne yapabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok
Niye?eşiniz ille size bir bakıcı mi istiyor. Ne saçmalık. Siz nasıl razı geliyorsunuz böyle rencide edici bir duruma. Zihinsel bir engeliniz yoksa bakıcıya da ihtiyacınız yok.Kurslara yazılmak istiyorum ama antalyada yeniyim tek başıma kursa gitmeme eşim razı değil mesela desem ki şu arkadaşla şöle şöle yapacaz yazılacağız kursa falan o zaman aklına yatabilir.
Dağ taş ben de gezmek isterim.. Ata binmek isterim.. Arabayla uzak güzel bir yolculuk yapmak spora gitmek bunlar erkek hobileri mi.. Bunları yapmak istiyorum ama kocamın istediğini pek sanmıyorum..Hiçbir kadın arkadaşımla bişeyler paylaşmaktan zevk almıyorum. Konusuyorum gülüyorum oturuyotum ama o an ben kendim değilmişim gibi hissediyorum evliyim iki tane çocuğum var. Antalyada yaşıyorum. Yemek yapmak alışveriş yapmak bi kahve eşliğinde ondan bundan muhabbet etmek istemiyorum. Seviyorum arkadaşlarımı ama içimde boşluk var. Hem erkeklerle yapılacak şeyler yapmak istiyorum hem de bunu kadınlarla yapmak istiyorum. Ne bileyim neden böyleyim. Ava falan gitmek istiyorum. Ata binmek. Ok atmak. Spor salonuna gitmek. Dağ bayır gezmek. Arabayla uzaklara gitmek. Akşam kokoreç yemek. Sakın yanlış anlamayın sorun kadınlarda değil sorun bende. Boğuluyorum artık. 33 yaşındayım ama hayatımda istediğim gibi bir arkadaşım olamayacak mı. Neden bunun eksikliğini bu kadar yaşıyorum bilmiyorum. Buarada ben iki kardeş büyüdüm erkek kardeşim ve ben arkadas gibiydik ağaç kabugundan gemi falan yapardık . Sapanla oynardık yaylamız vardı dağ taş demez gezerdik. Bu da dert mi diyebilirsiniz ama ben biçok sorunumun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. İyi bi işim var ancak deşarj olamıyorum. Bazen sırf bu sebepten nedensiz bi sinir oluyor üzerimde..... Ne yapabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?