Erkek hobilerine sahip olmak

Ne kadar sevdiğimi biliyor beraber yazılırız deyip bazen beni heyecanlandırıyor ama o gün hiç gelmiyor

bi kere eşinizden korkun böyle bir sevgilim vardı beni engellediğini ayrılınca öğrendim. fitness a yazılmak isterdim kıskanırdı birlikte yazılalım derdim ertelerdi. ayrıldık ilk işim fitness a yazılmak oldu.

siz bir bireysiniz eşiniz ebeveyniniz değil ondan izin almak zorunda değilsiniz. yazılın ve haber verin sadece. benim arkadaşlarım kız arkadaşlarını baskı yapıyor misal sporlara kurslara yazılsınlar diye.

ayrıca bu saydıklarınızı yapan çok kadın var?! benim arkadaşlarımın nerdeyse hepsi ok atmayı öğrendiler ben de gideceğim boş zamanımda at binmek ben de istiyorum kursu buldum ama vaktim yok bu ara ama yapacağım yani.

siz bence bireyselleşmelisiniz. eminim antalya gibi büyük bir şehirde onlarca kurs vardır internetten araştırın arayın gidin görün ve yazılın bu kadar basit!

Ben de böyleyim ava gitmeyi istemek hariç. Kadınlarla arkadaşlıkta sorun yok ama kadınlar yani biz:) çok uzun konusuyorlar ya... Biz de küçükken köye giderdik. Uzak kuzenler,yakın kuzenler falan tüm gün gezer. Sıkılınca ev yapardık sonra geliştirdik baya o işi her sene yaparak... Ailem ve akrabalar erkek Fatma derdi. Bazıları erkek dogacakmis da son anda vazgeçmiş falan derdi. Bence sizin derdiniz erkek hobilerine sahip olmak değil. Bunları seven bir sürü kadın vardır. Derdinizin bunları erkeklerin rahatça yapabiliyorken sizin - ya da hepimizin- yapamaması. Gece on ikide tek veya kadın arkadasla kokoreç yemeye rahatça çıkamamak. Tek başına kendini doğaya vuramamak vs... Sorun burada bence: Sen kadınsın ne işin var bu saatte dışarda, ne işin var tek başına dağda bayırda cümleleri

katılıyorum!

ben çıkıyorum valla gece. geçen senelerde bunaldıkça çıkıyordum 11de 12de çıkıp parkta oturuyordum bi gün gece 3te çıktım mahallenin köpekleriyle kanka olmuştum onlar beni koruyordu güveniyordum da :) bu ara pek evden çıkmıyorum ama kadınsın diye eve kapatılmak sorun bence. konu sahibi kursa gitmek için başkasına muhtaç çünkü eşi mırın kırın yapıyor! sorun bu.

Kardeşim normal olan sensin. Neden kendini anormal olarak görüyorsun anlamıyorum.
Asıl garip olanlar hobi ve aktivite olarak ya dedikodu yada alışverişten başka bişeyleri olmayanlardır. Maalesef kadınlarımızın çoğuda böyle.
Yukarıdaki aktiviteler çok daha iyi.

Ben de Antalya'dayım (Merkezde değilim ama)

Kokoreç, sucuk ekmek filan bayılırım. Manavgat'ta Ilıca diye bir yer var yol üstü, tavsiye ederim, merkezden özel aracınızla 1-1 buçuk saat kadar uzaklıkta. Biz de buradan çıkar (Bize de 1 saatlik uzaklıkta) safi orada yemek için gideriz, gayet güzel ve temiz bir yer.

Avcılık dersen, iki sefer atış yapmışlığım var, canlı/gerçek hedef vurmayı sevmiyorum (Fi tarihinde dayımla kuş avlamıştık); ama dağ bayır gezmeyi, ot böcek incelemeyi severim. Gerçek hedef olmayacaksa atış da yapabilirim sorun yok, oldukça eğlenceli oluyor. Senelerdir arkadaşları bi paintball organizasyonunda birleştirmeye çalışıyorum, bir türlü nasip olmadı. Burada bunun için gayet güzel bir alan var.

Spor salonuna gidiyorum, Antalya'nın bu taraflarındaysan benim salona gelebilirsin, eşlik edebilirim.

En çok sevdiğim ve sakinleşmek için kullandığım yöntemlerden birisi şehirler arası yollarda bol müzikle araç kullanmaktır. Çocuktan sonra bunu pek yapamaz oldum gerçi. :)

Bilgisayar oyunlarına bayılırım, hafta içi yeni oyun pcm de geliyor artık bilgisayarım her oyunu açacak. Cs hala favori oyunlarım arasındadır, karşılıklı birileriyle oynamayalı da baya oldu.

Merkezdeyseniz bana 2 buçuk saat uzaklıktasınız.
Antalya merkez ve çoğu ilçesi, isteklerinizi, hobilerinizi rahatlıkla gerçekleştirebileceğiniz imkanlarla yığılı, face'ten bile kulüplere bakabilir, katılabilirsiniz.

Bende de oluyor bu arada sirada,bazi arkadaslarim var mesela otururlar evde cay kahve sohbet onu cekistir bunu cekistir yaa resmen zevk aliyorlar oylee mutlu oluyorlarki:)
Ben onlarin ortaminda bunalima giriyordum acayip sıkılıyordum o yuzden artik onlarla da gorusmuyorum cunku kafalarimiz uyusmuyor..onun yerine yuruyus yapip cimenlere uzanip kitap okumayi tercih ediyorum sarmiyor beni,tabiki genellememek lazim her kadin ayni degil herkesin farkli zevkleri var bende sizin gibi dag bayir yurumeyi,agaclara tirmanmayi dogayla ic ice olmayi cok seviyorum bunlar erkeklere ozgu bisey degilki birazda yetisme tarzindan kaynaklaniyor siz erkek kardesinizle oynayip zaman gecirdiginiz icin haliyle bu sekilde desarj oluyorsunuz, bende kucukken erkek kardeslerimle oyun oynardim oyleki kizlar evlicilik oynarken ben top pesinde kosardim oglanlarla:))zevk meselesi yani herkes ayni olmak zorunda degil kadin erkek ayirimi yapmak dogru degil bu konuda..
Esinizle bu tur aktiviler yapabilirsiniz aslinda size eslik edermi?

Hobinin kadını erkeği olmaz. Ayrıca bütün kadınlar yemek yapmaktan soz eder diye bir durum yok. Sizin arkadas çevreniz size gore degil sadece. Saydiginiz Her şeyi yapıyorum arkadaşlarımla av hariç. Onu da etik sebeplerle yapmıyorum. Dediğim gibi bu kadın erkek meselesi değil.

Kurslara yazılmak istiyorum ama antalyada yeniyim tek başıma kursa gitmeme eşim razı değil mesela desem ki şu arkadaşla şöle şöle yapacaz yazılacağız kursa falan o zaman aklına yatabilir.
Niye?eşiniz ille size bir bakıcı mi istiyor. Ne saçmalık. Siz nasıl razı geliyorsunuz böyle rencide edici bir duruma. Zihinsel bir engeliniz yoksa bakıcıya da ihtiyacınız yok.

:)) ok atmak diyince bizim 50 yasindaki kadinlarimiz bile ister.

Bir insan hem kahve icip sohbet etmekten hem at binmekten hoslanabilir.Herkes hep ayni hobilere sahip olmaz.Kimimiz resim yaparken mutlu olur kimimiz orgu yaparken.

Senden bir tane daha yok o sebeple seninle tipatip ayni seylerden hoslanan insanlar da yok.Ve hatta bugun asla dedigin seyi yarin severek bile yiyebiliriz.Degisime acigiz.

Demek istedigim olay sende bitiyor.Kendi mutsuzlugunun sebebi baska insanlarin zevkleri degil.Eger aradigin bir baska sense bu cok zor.

Caba harca ve hobilerin icin faaliyete gec.

Bunlar neden erkek hobisi olsun ki? Kız arkadaşlarımla değil ama eşimle yada erkek arkadaşlarımla bu hobilerin bazılarını yapıyorum. Dağ bayır yürüyüp bi köşede kahvaltı yapıyoruz mesela..yada at binmeye gidiyoruz. Erkek arkadaşlarımla silah atışına falan gidiyorum,çok eğleniyoruz.. gibi gibi şeyler..

Kahve içip sohbet etmek de mi hobi ki bunu kadınların hobisi olarak saydınız ? Bunu her insan yapmıyor mu zaten ? Erkekler kahve içip konuşmuyor mu sanıyorsunuz ?
Ayrıca illa bir kadının arkadaşlığına ihtiyacınız yok.Eşiniz veya eşinizin arkadaşları da size eşlik edebilirler.Biri daha yazmış kursa yazılın diye bu da çok mantıklı.Orada benzer zevklere sahip bir sürü kadınla tanışırsınız.

Avlanmak hobi mi şimdi? Avlayacağınız hayvanların da bir canı ve yavrularının olduğunu unutuyorsunuz sanırım.Doğayı çok sevdiğinizi ama doğanın bir parçası olan hayvanları da yok etmeyi hobi aldı altında doğallıştırmaya çalışıyorsunuz.

Iddaa'nin daha turemedigi zamanlar spor toto oynamak en buyuk hobimdi.Futbol benim vazgecilmezim.3 hafta milli ara verildi diye evde can sikintisindan geberiyoruz esimle.Yazlari transfer takip etmek yine buyuk zevklerimden biri.Koca koca adamlarin arasinda sabah kalkip doğrama icmeye giderdim bende.Biraz farkli olabiliriz ama yapacak bisey yok.Garip degilsin merak etme :)

Eşinizi aşın çocukları sıkıca giydirip dağ taş bayır gezip survçvor hayatı yaşayın kampa gidin mesela

erkek hobisi diye bişey yok. Saydığınnız şeyleri sadece erkekler yapmıyor. Sadece boş hayal kurmak yerine bir spor salonuna gitsenız bırsuru kadının orada oldugunu görürdünüz ve arkadas edinebilirdiniz.
okçuluk kurslarında da kadınlar var bizzat gördüm. yapmak istediğiniz etkinliklerle ilgili gruplara bir göz atsaydınız ınternet üzerinden en azından,yine kadınları da görürdünüz.
Cevrenizdekiler yapmıyor diye kendinizi çok farklı alemlerde sanmanız komik

kahve içmeyi, kokoreç yemeyi hobi saymanız ayrı bir olay. Kokoreç erkek yiyecegi heralde? Damak tadı altı üstü.

Senin konunu okuyunca aaaaa hic dusunmemistim bende ayni boyleyim dedim:)

Kiz kiza oturalim bi kahve icelim filan hic bana gore seyler degil. Yapmam da zaten. Kokorec yiyeyim mangal yapayim, dag bayir tirmanayim... anormal bisey degil bence:)

Dağ taş ben de gezmek isterim.. Ata binmek isterim.. Arabayla uzak güzel bir yolculuk yapmak spora gitmek bunlar erkek hobileri mi.. Bunları yapmak istiyorum ama kocamın istediğini pek sanmıyorum..

Bunlar erkek hobisi degilki bende severim öyle şeyleri hatta esimle ava gitmisligim bile var cocuklar olmasa giderim erkek kardesle büyümek etki ediyor bende üç erkek kardes ve erkek arkadaşlarla maç yapardım dokuz aylık filan oynardim hala severim onlar alışveriş yapmaktan daha zevkli zaten fırsatın varsa yapabilirsin istediklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…