Erkek infertilite nedeniyle tüp bebek yaptiranlar

Hangi Sperm sorunu nedeniyle tüp bebek yapildi

• Sperm sayisi

OY: 5 50,0%
  • Sperm hareketi

OY: 8 80,0%
  • Sperm morfolojisi

OY: 4 40,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .

ervanazlim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
5.122
11.797
248
Merhabalar arkadaşlar Sperm ileri hız sorunu yüzünden tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Bizim gibi spermler nedeniyle tüp bebek yaptiranlar veya yaptıracak olanlar burda bilgilerimizi paylaşabiliriz. Pozitif sonuç alanlar bizimle paylaşırsa umut olur yaptıracak olanlara :)

Merhabalar arkadaşlar Sperm ileri hız sorunu yüzünden tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Bizim gibi spermler nedeniyle tüp bebek yaptiranlar veya yaptıracak olanlar burda bilgilerimizi paylaşabiliriz. Pozitif sonuç alanlar bizimle paylaşırsa umut olur yaptıracak olanlara :)
Sayimiz 4 milyon hareket yuzde 0 morfoloji yuzde 1 ilk tup bebek denemem pozitif

Sayimiz 4 milyon hareket yuzde 0 morfoloji yuzde 1 ilk tup bebek denemem pozitif
Oyy ne güzel Rabbim kucağına almayi da nasip etsin :) bizde sayı totelde 160 milyon ileri %10 yavaş %10 yerinde %20 morfoloji yarısi normal yarısı anormal yüzde 50 50 yani. Gerçekten çok sevindim ben olmayacak diye çok korkuyorum. Böyle güzel sonuçları görünce insan umutlanıyor daha çok.

Oyy ne güzel Rabbim kucağına almayi da nasip etsin :) bizde sayı totelde 160 milyon ileri %10 yavaş %10 yerinde %20 morfoloji yarısi normal yarısı anormal yüzde 50 50 yani. Gerçekten çok sevindim ben olmayacak diye çok korkuyorum. Böyle güzel sonuçları görünce insan umutlanıyor daha çok.
Bizim de sperm sayısı 18 mlyn, ileri hareket 0, diğerleri %30. Morfoloji % 1 . Malesef negatif oldu. 2. Deneme için bekliyorum

Bence sansnz cok yuksek. Ama ben 2 tane koydurdum 3.gun embryosu 1 tanesi tuttu. Bence 2 koymak icin israr edin

merhaba kızlar benımde esımde spem problemı yüzünden çocuk sahıbı olamadık..2 kez negatıf ıle sonuçlanan tup bebek denememız var..agutos ayında 3.deneme ıcın başlıyoruz..esımın sperm sayısı 8mılyon cıvarında ..cunku bıkac kez tahlıl yaptırdık 5-8-18 mılyon gıbı farklı sonuçlar aldık..ama asıl sıkıntı ılerı harekelılık yok..tek care tup ..ınsallah bu sefer olur.....

merhaba kızlar benımde esımde spem problemı yüzünden çocuk sahıbı olamadık..2 kez negatıf ıle sonuçlanan tup bebek denememız var..agutos ayında 3.deneme ıcın başlıyoruz..esımın sperm sayısı 8mılyon cıvarında ..cunku bıkac kez tahlıl yaptırdık 5-8-18 mılyon gıbı farklı sonuçlar aldık..ama asıl sıkıntı ılerı harekelılık yok..tek care tup ..ınsallah bu sefer olur.....
Sayimiz 4 milyon hareket 0 morfoloji 1 ilk denemem ikiside tuttu. Bence yaptrdgnz yeriniyi secin

Sayimiz 4 milyon hareket 0 morfoloji 1 ilk denemem ikiside tuttu. Bence yaptrdgnz yeriniyi secin
Benım ılk ıkı denemem atasehır memorıalde oldu..araştırmalarımız ıcınde ıyı bır hastahane olduğu yönünde..sen nerede oldun tedavıni canım..3.denemede genetık tesler yapılacak..ınsallah sorun çıkmaz..

Cokkk guzel hayirlisi olsun benimkide 3.gundu. Ananas yeyin. Kabak cekirdegi. Ve bol bol dua
1 cc de 41 milyon Sperm ileri sıfır çıktı yani +4. +3 de %39 çıktı diğer testler de a+b %20 çıkıyordu iyi mi kötü mü anlamadım. Senin hamilelik nasıl gidiyor. Tutar demi bide ben düştü saniyorum :) 11 yumurtadan 3. Güne gelen 3 tane kaldı doktorum 2 tane güzel seçtik dedi 10 12 hücreli dedi sence nasıl bunların da gelişimi durdu diye çok korkuyorum

1 cc de 41 milyon Sperm ileri sıfır çıktı yani +4. +3 de %39 çıktı diğer testler de a+b %20 çıkıyordu iyi mi kötü mü anlamadım. Senin hamilelik nasıl gidiyor. Tutar demi bide ben düştü saniyorum :) 11 yumurtadan 3. Güne gelen 3 tane kaldı doktorum 2 tane güzel seçtik dedi 10 12 hücreli dedi sence nasıl bunların da gelişimi durdu diye çok korkuyorum
Evet benim ikiz ilk denememde ikiside tuttu. Sayiniz harika bizim sayimiz 4 milyondu hareket 0 morfolojide 0di. Ona ragmen tuttu. En onemlisi inanmak. Ben yattm genelde ama yemegimi yapmak icim kalktm oyle kendimi cok kasmadim.agir kaldirmadim. 2 gun ananas yedim kabak cekirdegi daha bitmeden.ikiside attm zaten tadimlik yedim.sayilir. hamilelik cok guzel gidiyor kendimi hamile gibi hssetmiyorum bulantilarim.yok :) kanamam olmadi cok.sukur iceride kanama alanim varmis ama bir kaybolup bir geliyor disariya cikmadi hic. Bebeklerimde gayet sagliklilar masallah. Insallah sizde yasarsiniz bunlari dualarim sen ve bebeklerinle

Back
X