arkadaş bizlerle bu bilgiyi paylaştıgı için teşekkurler kadınlar kulubu sitesinde bir arkadaşın yazdıgı bilgiler...........................umutsuzluğa kapılmayın hemen, mucizeler bitmiyor. Bakın benim eşimin sperm sayısı 100.000 çıkmıştı, ileri harekeli sıfır, morfoloji ise %1 di. ılk tüp bebek denememizi yaptık sonuç negatif tabi. Neyse ağladık sızladık sonra toparlandık tekrar denemeye karar verdik. Benim iş yerime yakın bitkisel karışımlar satan bir yer vardı, ama aktar falan değil, direk karışımlar satan bir yer. Neyse tesadüfen öylesine bir akşam eşimle girdik ve derdimizi anlattık, bize iki macun bir yağ verdiler düzenli kullanılacak dediler, hatta altı ay düzenli kullanımda normal yolla hamile kalanlar bile varmış Ama biz o kadar kullanamadık tabi çünkü bir ay sonra ikinci tüp bebek denememiz vardı. ilaçlarıma başlamıştım bile. Neyse, eşim bir ay kullandı ve tüp bebek için doktorum yumurta toplama günü spermiyogram istedi ve sonuca şok olmuştuk hepimiz. 100.000 den 1.000.000 çıkmış, %75 ileri hareketli ve morfoloji tamamen normale dönmüştü.Eşimle sadece birbirimize baktık. Doktorum bile inananmadı bir şeymi kullandınız ne yaptınız diye sordu ve cevabımız karşığında şimdi doktorumuz diğer hastalarına reçete gibi yazıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.Buradan yazmak nasıl olur bilmiyorum ama gerekirse yazarım faydası olacağına kesinlikle inanıyorum. Ginseng macunu, tribulus ballı macun ve kavun çekirdeği yağı.
Macunlar yemeklerden yarım saat önce birer tatlı kaşığı, yemekten sonra 1 çay kaşığı kavun çekirdeği yağı ve üzerine bol su içiyor. Deneyin arkadaşlar, ben kendi gözümle gördüm faydasını, neden olmasın?