Erkek İnfertilitesi erkek infertilitesi başarı öykuleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selamlar umutlu;
böyle bir topic hazırladığın için teşekkürler...
kk da dolaşırken yani yeni umutlar ararken bu topici buldum...
çok güzel sonuclar alanlar var...
benim eşimdede sperm sayısı 1900 000 hareketlilik falan sayı az olduğu için ölçülemiyor..
1tüp bebek 1 dondurulmuş 2 negatif sonucum var. artık bitkisel kürlere başlayalım dedik..
biz başlayalı daha bir hafta bile olmadı ama daha şimdiden sonuç için sabırsızlanıyorum...
uygulamalarımız;
keçiboynuzu kürü,zeytinyağında kuru incir, arısütü,bal,polen karışımı, birde eşim netten aldığı bi bitkisel hap kullanıyor.
burada okuduğum kadarıyla ümit var...
inşaallah bizim içinde olur ve sayımız artar hareketlilik olur...
birde kendim için çörekotu,ısırgantohumu,polen,bal karışımı kullanmayı düşünüyorum...
bu da bilginize
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
en kısa zamanda annelik şerefiyle bizleri şereflendirsin...
:Saruboceq::Saruboceq:

ya kızlar bu test sonucları hep guvenılır yerlerde test yapılmadıgı ıcın.bakın bız 1.5 ay once esımde varıkosel oldugunu ogrendk.keıboynuzu kürü yapmaya basladımkecıboynuzu pekmezıde ıctı sabah aksam.bal-polen-arısutu yedı.sabahları zeytınyagında ıncır yedı.gınseng kullandı.havuc yedı domatesı cılegı bol yedı.varıkoselı ogrendıgımz gun ozel hastanede yaptrmıstık testı

1cc 26 mılyon
totalde 91 mıly

ılerı hareket% 20
yavas h.% 20
yerınde % 20

mrfolojı whoya gore % 75 cıkmstı

bu kurlerı uyguladım 1.5 ay sonra tümlabda yaptrdık test.şok oldum

1cc 8 mılyon
total 22 mıly

ılerı hareket % 22
yavas h.% 23

mrfolojı kruger e gore % 1 cıktı.

ee kürler ıse yarasa boyle olurmuydu.test yaptrdıgınız yerle alakalı. bu sonuclar.ben neden bu kadar fark var dedıgımde cogu yerde bır makıne varmıs o kullanılımıyormus.lam lamel rasında sperm yogunlugu fazla gorunuyormus.ve işin ehli egıtımını ıyı almıs kısılerın bakması gerekırmıs.10 mılyon yerın 100 mıly.yazanlar ıle var dıyorlar.ben ınanmıyorum.tümlabda yaptırın en ıyı sonuc.bız gercek degerlerı ogrenınce amelıyata karar verdık.yoksa oncekı degerlere gore yapılmasına gerek yoktu

valla canım bizde genelde çapa da yaptırıyoruz ama sonuçlar pek bir birini tutmuyor top sayı 20 mil ken 45 mil na çıkıp tekrar düşüyor,kime güvenicez biz hiç bilmiyorum

selamlar umutlu;
böyle bir topic hazırladığın için teşekkürler...
kk da dolaşırken yani yeni umutlar ararken bu topici buldum...
çok güzel sonuclar alanlar var...
benim eşimdede sperm sayısı 1900 000 hareketlilik falan sayı az olduğu için ölçülemiyor..
1tüp bebek 1 dondurulmuş 2 negatif sonucum var. artık bitkisel kürlere başlayalım dedik..
biz başlayalı daha bir hafta bile olmadı ama daha şimdiden sonuç için sabırsızlanıyorum...
uygulamalarımız;
keçiboynuzu kürü,zeytinyağında kuru incir, arısütü,bal,polen karışımı, birde eşim netten aldığı bi bitkisel hap kullanıyor.
burada okuduğum kadarıyla ümit var...
inşaallah bizim içinde olur ve sayımız artar hareketlilik olur...
birde kendim için çörekotu,ısırgantohumu,polen,bal karışımı kullanmayı düşünüyorum...
bu da bilginize
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
en kısa zamanda annelik şerefiyle bizleri şereflendirsin...
:Saruboceq::Saruboceq:

sizde sadece sorun sayı azlıgımı yoksa hareket vede morfolojıdemı kotu

selam forumları gezerken buldum burayı

benim eşimdede azosperm vardı dr lar tüp bebek demişti ama biz umudumuzu kaybetmedik .allahın yardımıylada bebeğimiz oldu . 9 yıl hep uğraştık .kısaca sizinle paylaşmak istedim.

6 ayda bir hep eşim ve ben tahlil yaptırdık. bulunduğumuz yerde özel hastanede yok. dvelet hastanesine gittik . ben eşime keçiboynuzu kürü yaptım ayrıca ne kadar etkiliolduğunu bilmiyorum ama adanadan hakiki saf şalgam suyu aldırdım . sabah aç karnına ve gece yatarken kocaman bir bardak içirdim. yaşlaşık 3 ay sonra hamile olduğumu ögrendim. sizlerinde eşlerinize içirmeniz için yazmak istedim.

şu anda 16 aylık bir kızım var allah ona sağlık ve mutluku versin bu kandil gününde sizler için dua edeceğim allahım sizleride anne ve baba yapsın diye umudunuzu ve moralinizi bozmayın olurmu hepinize iyi günler diliyorum.................

ayyy rabbım analaı babalı buyutsun yavrunu ne gusel
ınşş rabbım bızede nasp eder
ayıca esının butun degerlerı sıfırmıydı

benim eşimdede azosperm vardı dr lar tüp bebek demişti ama biz umudumuzu kaybetmedik .allahın yardımıylada bebeğimiz oldu . 9 yıl hep uğraştık .kısaca sizinle paylaşmak istedim.

6 ayda bir hep eşim ve ben tahlil yaptırdık. bulunduğumuz yerde özel hastanede yok. dvelet hastanesine gittik . ben eşime keçiboynuzu kürü yaptım ayrıca ne kadar etkiliolduğunu bilmiyorum ama adanadan hakiki saf şalgam suyu aldırdım . sabah aç karnına ve gece yatarken kocaman bir bardak içirdim. yaşlaşık 3 ay sonra hamile olduğumu ögrendim. sizlerinde eşlerinize içirmeniz için yazmak istedim.

şu anda 16 aylık bir kızım var allah ona sağlık ve mutluku versin bu kandil gününde sizler için dua edeceğim allahım sizleride anne ve baba yapsın diye umudunuzu ve moralinizi bozmayın olurmu hepinize iyi günler diliyorum.................

tebrikler canım inan böyle başarı hikayelerini duyunca çok seviniyor ve bir gün bizimde olucağına inancım artıyor,dualarını eksik etmessen çok daha sevinirim,doğal yollardan oldu anladığım kadarıyla birde hamile kalmadan en yakın zamandaki sperm sonuçlarınız nasıldı canım

canım maaşallah allah analı babalı büyütsün. Aynı dert bizde de var hatta azospermi olanlar diye topiğimiz var. Ben de hiç bir zaman umudumu kaybetmedim kaybettirmesin de allah inşallah!! demek ki sizin şifanız da oymuş. Bizlerde bir sürü şey kullanıyoruz inşallah allah şifalarımızı içlerine gizlemiştir de bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. İzninle mesajını bizim topiğe kopyalıcam belki faydalanmak isteyen olur....

canım maaşallah allah analı babalı büyütsün. Aynı dert bizde de var hatta azospermi olanlar diye topiğimiz var. Ben de hiç bir zaman umudumu kaybetmedim kaybettirmesin de allah inşallah!! demek ki sizin şifanız da oymuş. Bizlerde bir sürü şey kullanıyoruz inşallah allah şifalarımızı içlerine gizlemiştir de bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. İzninle mesajını bizim topiğe kopyalıcam belki faydalanmak isteyen olur....

Çok iyi yaparsın sayes canım çıkmamış candan ümidin kesilemeyeceğinin çok önemli bir kanıtı bu özellikle zaman, harzem ve belgin bacılarımıza da umut ışığı olsun bebekecem17 nin yaşadıkları

Çok iyi yaparsın sayes canım çıkmamış candan ümidin kesilemeyeceğinin çok önemli bir kanıtı bu özellikle zaman, harzem ve belgin bacılarımıza da umut ışığı olsun bebekecem17 nin yaşadıkları

canım bizi düşünmüşsün ne güzel evet inşallah bizde yaşarız bu mutluluğu ama acaba arkadaşımızın eşi tese olmuşmuydu merak ettim..

sizde sadece sorun sayı azlıgımı yoksa hareket vede morfolojıdemı kotu

canım bizde hareket ve morfolojide bir şey yazmıyor...yoğunluk az olduğu için ölçülemedi yazıyor...morfolojide bi sorun yok galiba yani bize öyle birşey söylenmedi..

maşaallah canım Allah bağışlasın...inşaallah rabbim bizlere de sana gönderdiği gibi mucizelerimizi gönderir...
paylaştığın için sağol... bize umut oluyor bu güzel haberleriniz...

selam arkadaşlar benim hikayem sizlerede umut olsun diye yazdım istediğiniz yere kopyalayabilirsiniz. belki umudunu yitirmiş arkadaşlarımıza umut olur.

selam arkadaşlar benim hikayem sizlerede umut olsun diye yazdım istediğiniz yere kopyalayabilirsiniz. belki umudunu yitirmiş arkadaşlarımıza umut olur.

Canım maşallah nur topu gibi Rabbim kem gözlerden korusun.
Bizimde kürlele değerler yükselmişti ma stres yakamızı hiç bırakmadı tekrar eski haline döndü eşim ayın sonunda tekrar test yapacak bakalım sonuç gene değişecekmi?Allaha emanet ol yawrun we sen..

arkadaslar çoktandır kadınlar kulubune bakamıyordum galıba ratık pes ettim bızler kadar eslerımız isteklı olsaydı belkıde şimdi anne babaydık hiç bırsey yedıremıyor içiremiyorum artık çarem doktor sadece doktorun verdıgi ilaçlara ses çıkarmıyor.

merhaba kızlar bende aranızdan biriydim bundan 3 sene önce bu topikteki başarı öykülerini okuyup hayal kuruyordum bende bir mucizee yaşarmıyım diye geçiryordum.
bizim ilk spermiyogram testinde sayı 10 milyondu mlde hareket nerdeyse 0 dı.
ve 3 ay boyunca keçi boynuzu kuru yaptım sonunda tekrar test yaptık sayı mlde 32 mlyon oldu hareket %80lere çıktı ama morfoloji %2 çıkmıştı ve ben o ay hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu 12 haftada sonra ben morfoloji için havuç suyu verdim eşime her gece içine bir iki damla zeytinyağı damlattım.
sonra 5 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şuan 14 aylık dünya tatlısı bir oğlum var .allah herkese nasip etsin herkesin kucağını doldursun.

merhaba kızlar bende aranızdan biriydim bundan 3 sene önce bu topikteki başarı öykülerini okuyup hayal kuruyordum bende bir mucizee yaşarmıyım diye geçiryordum.
bizim ilk spermiyogram testinde sayı 10 milyondu mlde hareket nerdeyse 0 dı.
ve 3 ay boyunca keçi boynuzu kuru yaptım sonunda tekrar test yaptık sayı mlde 32 mlyon oldu hareket %80lere çıktı ama morfoloji %2 çıkmıştı ve ben o ay hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu 12 haftada sonra ben morfoloji için havuç suyu verdim eşime her gece içine bir iki damla zeytinyağı damlattım.
sonra 5 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şuan 14 aylık dünya tatlısı bir oğlum var .allah herkese nasip etsin herkesin kucağını doldursun.

saglıklan kucagına al ınsallah canım

k.k. alıntı...............benimde eşimin toplam sperm sayısı 5 milyondu ve % 33 ü hareketli %66 sı hareketsizdi ben eşime kuru inciri saf zeytinyağına 1 gece bekletip her sabah aç karna yedirdim yaklaşık 1 ay sonra hamile kaldım son yaptırdığımız testte hareketli sperm sayısı % 88 e çıkmıştı kuru incir kürünü herkese tavsiye ederim...

bu incir kurunu bende esim icin uygulamaya basladim bir kase zeytin yaginin icerisine 5 6 parca incir attim sabah ac karnina yiyor ama sormak istedigim zeytin yagini kac gunde bir degistirmemiz gerekiyor....tesekurler

bu incir kurunu bende esim icin uygulamaya basladim bir kase zeytin yaginin icerisine 5 6 parca incir attim sabah ac karnina yiyor ama sormak istedigim zeytin yagini kac gunde bir degistirmemiz gerekiyor....tesekurler

merhaba arkadaşım incir kürünü bende 5-6 gün önce 1 kg saf zeytin yağına 1 kg inciri ortadan böldüm ve kavanozda saklıyorum 15-20 gün bekledikten sonra yedireceğim bana öyle söylenmişti inşlh şifa olur:((

bebekecem17 kullanıcısından alıntı

bu çok güzel bi haber ne kadar şanslısınız sizin azo sebebi neydi acaba eşin hiç tese mikro tese oldumu bizde 8 yıllık evliyiz eşim 1 defa tese 1 defa da mikro tese oldu sonuç sıfır hiç sperm yok senin darın bizim başımıza inşlh allah sağlıklı uzun ömürler versin cevap yazarsan sevinirim kardeş...

nerhaba canım aslında bayağı kişiye yazdım.yine yazayım önemli değil ama yazdığım topiktede oku.hatta bazı arkadaşların özeline attım.çinko en çok neyde bulunur ona bak istersen.ben yazayım ama sen yined araştır ve not et defterine.
mesela ıspanak pırasa brokoli de acayip çinko var.ben bir hafta ıspanak bir hafta pırasa yapıyorum.brokoliye haşlamadan meyve yanında yiyoruz.ayrıca mercimekte çok var.mercimek çorbası yaptım.ettte çok var.özellikle her hafta balık tüketmeye özen gösterin.
sütlaç tarzında yiyecekler hazırla.tarçın kekik kimyonda cinsel gücü artırıyor.mesela aşure yedirdim bol tarçınlı.her et yemeklerinde kekik kimyon kullandım.
bol bol meyve tüketin özellikle taze sıkılmış portakal suyu.ayrıca bal bir numaralı yiyceğiiz olsun.hatta 1 ay kadar tarçınla çörek otu ve bal karıştır yedir.onun dışında benim eşim her sabah kahvaltı yerine ballı süt içti.belki o da iyi gelmiştir diyorum.
bol bol bol kuruyemiş yedir hatta şimdi bile yiyoruz:)fıstık fındık badem ayçekirdeği süper geliyor spermlere.
vazgeçilmezimiz keçi boynuzu kürünü de yaptım.sadece bir kutu arı sütü polen yedi.şimdide proxeed plus hapını içiyor ileri hareketlilik için.15 gün oacak içeli.inşallah daha da düzelir.inşallah cümlemizin ki düzelir.aklımdakiler bu kadar.işinize yarar umarım...

saol arkadaşım allah senden razı olsun:((

Back
X