neyse uzun zamandır aktarlara uğramıyordum.söylediğin iyi olmuş canım bide onu uygulayalım bakalım:)
ya leylacığım hiç sorma bazen düşünüyorumda okulum varoş yerde fakirlikten ekmek bulamayan var.ama hem sınıfımda yanında ellerinde birde karınlarında bebekle geliyorlar:)görsen adamlar pislik içinde çalışıyor belki testisleri ne kadar zarara maruz kalıyor.fabrikalarda.anlamıyorum ya çoğu sigara kullanıyor.bilmiyorum olunca oluyor.olmayınca kendini yırtsan ancak oluyor.sağlıklı beslenme şurda dursun.
eşimin arkadaşı bor madenlerinde çalışıyor.biliyorsun bor madeni madenlerin en zorundan biri.hemde sıcak kazan bölümünde çalışıyormuş.hatta her sene sperm testi yapılıyormuş.testisler sıcağa maruz kaldığından kısır olma ihtimal, varmış.adamın 3.çocuğu:)karısı zor hamile kalanlardan birde.ya anlamıyorum ben sigara da kullanıyor.bence bu genetik.
neyse canım gece gece yine düşüncelere daldım.şükürler olsun eşimin sağlığı yerinde.bazen biz bu çocuğa taktığımız için olmuyor diye düşünüyorum.olmayınca kıymetli oluyor işte.
neyse canım iyi geceler.