Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım siz halen sonuçu ögrenemediniz mi nasıl bu iş anlamadım.biz 1hafta sonra ögrendik.

canım siz halen sonuçu ögrenemediniz mi nasıl bu iş anlamadım.biz 1hafta sonra ögrendik.

Maalesef sordum neden uzun sürdü dedim doktor 10 gün sürer demisdi dedim doktor hizlandirilmisi söylemis dedi genis capli bakiyoruz 1ayi bulur dedi bu cuma cikarmis sözde

Maalesef sordum neden uzun sürdü dedim doktor 10 gün sürer demisdi dedim doktor hizlandirilmisi söylemis dedi genis capli bakiyoruz 1ayi bulur dedi bu cuma cikarmis sözde
canım ben senin umudunu kırmak istemiyorum fazlada ona ümitlenme eger o cıksaydı seni geri göndermezlerdi hemşire bana demişti.siz evinize gidin kaan hoca sizi arıycak ve ben üst üste msj attım sonuç olumsuz önemli olan canlı hücre cıkması spermatidlerle gebelik oluşmuyo dedi.iyi diyelim iyi olsun canım hakkında hayırlısı olsun

Zaten benimde umudum yok tek düsüncem tedaviye devam etmek ordan güzel haberler alacagimi pek düsünmüyorm zAten olgunlasmamis hücre dendi basta bize bosu bosuna zaman kaybi suanki sadece hayirlisi hepimizin hakknda insallah

Melekim ve tum kizcelerimiz rabbim ins en kisa surede meleklerinizi kucaniza almayi nasip eder . Rabbim yar ve yardimciniz olsun

arkadaşlar bizim fish testi sonuçlarımız çıktı sonuçlar iyi çıktı çok şükür şimdi 6 ay devam edicez iğnelere

canım hoş geldin
siz ne kadar zamandır istiyosunuz bebek eşinin sayıları kaçbizde 6 ocakta geldik kaan hocaya bize dna hasar testine gerek görmedi sperm fish testi yaptırdık iyi çıktı şükür size ne gibi ilaçlar verdi bizim fsh düşükmüş onun için 6 aylık tedavi verdi dna hasar sonuçlarını yazarsan belki arkadaşlar yorum yapar

Bizim dna hasar testi sonucu geldi, anlayan var mı sonuçtan acaba?

hoş geldin canım geçmiş olsun inş tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize
Canım biz 5 kez tüp bebek denedik ama hiç birinde gebelik oluşmadı ilk başladığımızda tedaviye 5 milyon sperm vardı drlar artmaz dediler ama Allaha çok şükür sayılırımız arttı ama yinede tüp bebeklerin hiç birinde gebelik oluşmadı araştıra araştıra kaan aydosu buldum çünkü tüp bebek merkezleri hiç bi zaman erkeği tedavi etmek için uğraşmıyor direk tüp bebek diyolar ama güçsüz spermler tüp bebeklede olmuyo maalesef kaan hoca sonuçlarımıza baktı fsh düşük geldi 6 aylık fsh tedavisi verdi bu hafta ikinci haftası tedavimizin ve sperm fish testi yaptırdı onun sonuçlarıda iyi geldi çok şükür bugün mesaj atmış 3 ayda prooxed plus kullanın demiş normal yoldan hamileliği bekleyelim demiş inş olur
Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun en kısa zamanda...amiiiin
siz kaç yıllık evlisiniz

Smdi anladm biz yeni sayilir esim gecen ay mikro tese oldu ondan önce 2 hafta hap kullanfdi smfi sadece kürleri kullaniyo sonuca göre igne kullancak insallah benim yas 21
ne gibi kürler kullanıyor eşin
ben hergün sabah akşam ısırgan çayı veriyorum ,keçiboynuzu özü kullanıyo , havuç salatası yapıyorum, he birde haftada iki kez falan nohut yemeği yediriyorum

çokk güzell haberrr çokk sevindimm. aminn inşallah. 4 yıllık evliyiz

çokk güzell haberrr çokk sevindimm. aminn inşallah. 4 yıllık evliyiz
çok sağol canım bende çok sevindim Rabbime çok şükür inş benim gibi herkes sevinir
biz 8 yıllık evliyiz ....baştan beri kaan hocaya gitseydik belki şimdiye sonuç alırdık ama geç olsun güç olmasın inş

amin canımm inşallahh evet dr.umuz çokk iyi maşallahh :)))

Merhaba arkadaşlar. Ben de 3.5yillik evliyim. Bize hep sebepsiz infertilite denildi şimdiye kadar. 3 defa tüp bebek yaptik. Hep negatif sonuc aldik. En son bize esimde sperm Morfolojisi biraz kötü denildi. Bizde kaan beyden randevu aldik nisan ayında. Bakalım hayırlısı inş bir sonuc alirz

Merhaba canım, benim eşimde de morfoloji ve sayı sorunu var. Henüz tedaviye başlamadık. Sizin morfoloji nasıldı? Bizim sprem yoğunluğu 5 milyon/ml, toplam sperm 38 milyon. Doktor sayı sınırda demişti ama yoğunluk düşük tabi yine de.5 kez tüp bebek denediğinizi okuyunca korktum açıkçası. bizide zorlu bir süreç bekliyor sanırım. Şu anda değerleriniz nasıl?

ne gibi kürler kullanıyor eşin
ben hergün sabah akşam ısırgan çayı veriyorum ,keçiboynuzu özü kullanıyo , havuç salatası yapıyorum, he birde haftada iki kez falan nohut yemeği yediriyorum

Keciboynuzu kürü kullaniyorumm nohuut yediriyoorumm firinda bide isirgan cayi incir ceviz bunlari insallah sonuclar iyi olur

hoş geldin canım kaan hoca sizde sperm dna hasarına bakacaktır
inş bidaha tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın

bizim morfoloji krugere %2 di fakat çok iyi değil sanırım
bizim ilk testimizde toplamda 5 milyondu sperm bugüne kadar o kadar çok şeyler kullandık Allaha çok şükür ki fayda etmiş şu an kaan hoca normal yolla gebe kalmayı bekle dedi inş önce Allahın izniyle ve kaan hocanın vesilesiyle hamile kalırım daha fazla beklemeden
bizim genetikte bi sorunumuz var o yüzden tüp bebekler tutmamış olabilir diyo dr lar
evet 5 kez tüp bebek çok zor umut emek sonra sonuç hüsran olunca yıkılıyo insan
eşin hormonlarına falan baktırsın bi durumunuzu mail at istersen kaan hocaya sitesinden maile mutlaka cevap veriyor
bize 3 aylık prooxed tedavisi verdi 6 aylık iğne ve 3 aylık prooxed plus inş faydalı olur mucizeme kavuşurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…