Benim ilk sperm sayısını attığım Mail'e 1 gün sonra cevap geldi15qunde qeliyor cevap
DNA testini henüz yaptırmadık Can'ım@teory Dna hasarı yok mu cnm? Ne güzel. Bitkisel bi ilaç verir o zaman. Bide sağlıklı beslenme düzenli uyku. Bi süre denersiniz olmadı tedaviyle olur. Benim olmasaydı tüp bebeğe geçiyorduk şimdiye.
Kaanaydos sayfası var Can'ım Google A yazınca çıkan.Hangi e mail adresine atmıştınız peki 1 gün sonra cevap yazdı
Ne demek Can'ım.morfoloji %3 (kruger)@teory DNA yaptırıp sonuçla gitmiştik biz. Martın 20 sinde başlamıştı DNA tedavisine. Sayı morfoloji kaç çıkıyor cnm. Tabi cvp vermek istersen. Bide Kaan hocanın bize verdiği beslenme önerilerini yazayım sana yaparsan.
Sevinirim Can'ım eğer yazabilirsen@teory DNA yaptırıp sonuçla gitmiştik biz. Martın 20 sinde başlamıştı DNA tedavisine. Sayı morfoloji kaç çıkıyor cnm. Tabi cvp vermek istersen. Bide Kaan hocanın bize verdiği beslenme önerilerini yazayım sana yaparsan.
Sağol Can'ımCanim ilk basta sonuclara bakti kirmizi eti azaltti isirgan cayi ic dedi gunde iki uc bardak nohut tuket dedi kaynatip suyunu icebilirsen daha faydali dedi yesillik tuket keciboynuzu tozu sabah kahvaltidan snra bir bardak suyla ic dedi sigarayi birak birakamazsan azalt olabildigince dedi tlfnu sarja odanizda takmayin bir duvar olsun aranizda dedi yiyebildigin kadar incir ye dedi esime uyguluyoruz canim birde elinde eski yeni butun tahlillerini gotur canim cnku bakiyor iyce
Ya çok saçma bşy ama buEvet o sekreterin mesajı canım
Aktarlarda satiliyo canim alip icmisti esim ama keci boynuzu yediriyorum ben ayrica birde 1 gun nohuy suyu kaynatiyorum birgun keciboynuzunu kaynatipta aksamlari yatarken iciriyorum ceviz koyuyorum incir falan cebine gun icindede yiyor bize emodex diye ilac verdi sadece 3 ay kullanin tekrar sperm tahlili yaptirip bana gonderin dedi baska ilaca gerek yok dedi insallah faydasi olur internetten arastirdim verdigi ilaci sperm arttirici ilacmis canim...Isırgani nasıl alıyorsunuz. Poşet çay olarak mi aktardan mi alıyorsunuz kurutulmuş unu. Nasıl öneriyor doktor
Canim benim bildigim dna hasarina ankaradaki duzen yapiyor diye biliyorum...ama elinde dna hasarin bulunsun 1 ay one atiyor tedaviyi bizim elimizde vardi dna hasari bakti olmasaydi yaptirsaydik 25 gunde cikiyor sonucu...Ne demek Can'ım.morfoloji %3 (kruger)
İleri hızlı %50
Toplam sayı 27 milyon
Mililitredeki sayı 6 milyon
Sayımız düşük artar mı bilemiyorum
Evet Ankara düzende yaptıracağız canımCanim benim bildigim dna hasarina ankaradaki duzen yapiyor diye biliyorum...ama elinde dna hasarin bulunsun 1 ay one atiyor tedaviyi bizim elimizde vardi dna hasari bakti olmasaydi yaptirsaydik 25 gunde cikiyor sonucu...
Emodex sayıyı mı arttırıyormuşAktarlarda satiliyo canim alip icmisti esim ama keci boynuzu yediriyorum ben ayrica birde 1 gun nohuy suyu kaynatiyorum birgun keciboynuzunu kaynatipta aksamlari yatarken iciriyorum ceviz koyuyorum incir falan cebine gun icindede yiyor bize emodex diye ilac verdi sadece 3 ay kullanin tekrar sperm tahlili yaptirip bana gonderin dedi baska ilaca gerek yok dedi insallah faydasi olur internetten arastirdim verdigi ilaci sperm arttirici ilacmis canim...
Birde canim kafana takma artar ya neler varmis bize kaan bey dediki vucudunda bi mikrop var sperm hareketini sayisini etkiliyor birkac tahlil istedi yaptirdik gercektende cikti cok sukur antibiyotikle yok oldu ama neler cikiyor bilmedigimiz neler sıkma canini gonlunden gecen insallah senin olurSağol Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?