Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aynen cok pahalı bızde 16 da ankaraya gıdıcez ordakı duzende yaptıracaz 250 tl mıs orda
Yani gidip gelmek daha ucuz olur fsh hhastanedede baktirabilirsiniz canim ama dedigim gibi diger sonuclari internetten alinabiliyo ama dna internetten vermiyolar bizim bi tanidik vardi duzende ona aldirdik sonuclari aklinda bulunsun canim...

Canim kaan bey nohutu demisti ben onceden iyi geldigini biliyordum sperme sordum suyunu icsek daha iyi olmazmi demistim kaan beyde suyunu icebilirse daha iyi olur demisti canim haslanan nohutuda yemegini yapiyorum ama ben 1 gun keciboynuzu kaynatip suyunu birgun 1 bardak cezvede nohut haslayip suyunu iciriyorum 1 gun sutun icine keciboynuzu tozunu karistirip iciriyorum ayrica incir ceviz keciboynuzu pekmezi kuru uzum falan elime ne gecerse tepiyorum agzina valla tek faydasi olsun diye kizlar insallah emeklerimiz bosa gitmez karsiliklarini kucaklarimiz dolusu aliriz

Yani gidip gelmek daha ucuz olur fsh hhastanedede baktirabilirsiniz canim ama dedigim gibi diger sonuclari internetten alinabiliyo ama dna internetten vermiyolar bizim bi tanidik vardi duzende ona aldirdik sonuclari aklinda bulunsun canim...
genartta verılıomus fısh testı 15 gun snra cıkıomus ıl dısından gıdıoruz ankaraya testı verıp kaana muayene olup donecez

Onlar bakmiyorlarmis. Düzen laboratuvarına gonderiyorlarmis . nasıl yapsak ki

anladım cnm olmayan spermın dna hasarına nasıl bakıolar kı aradım sordum bna 702 tl dedıler

Canım bizim sperm vardı, fish testını biraz gereksiz yere yaptırdık orda tavsiye ettiler. Dna hasari ve fish ikisine ödedik bu fiyati. Ankara da genart ta mi 250 tl fish testi yoksa düzende mi? Çok fark var gerçekten.

Sayıyı artırmak için ne önerdi Can'ım Nasıl bir tedavi yapıyor bizde de sayı düşük
Randevumuz nisan da
kaan hocadan cevap bekliyoruz sayı arttırmak ıcın tedaviye baslamadık ılacmı iqnemi vercek bilmiyorum sizin sayı kac?

@teory Evet cnm. Eylülde 3 ml 6ml çıktı. Aralıkta 24 ml çıktı ve o sonuçla gebe kaldım ben. DNA çok çok önemli. DNA bozukken tüp bebek bile tutmadı. Zaten embriyo oluşumu bile pek sağlıklı olmadı.

Senin süper sayın bizim berbat
Bizim de berbat sayı toplamda 2 milyon çıktı en son baktirdigimizda. Hız hic yok. Tüp bebek yapalım hallolur dedik ama olmadi.su an tek caremiz kaan hoca. Dusuklerde bir çare bulunması lazım. Tüp bebek yaptırmaya raziyim yeter ki dusmesinler . kaybetmek çok zor

Merhaba lar yeni uye oldum bizde kaan aydos hastasiyiz azosprem olupta sprem ciksi olan varmi yardimci olursanizsevinirim

Canım sayımız 100.000den az hareket yok hız yok morfolojı %100bozuk dna hasar testimiz cıkmıyor sayı az dıye kaan hoca sayı arttırcak maıl attık bekliyoruz iqne veya ilaç versın sayı artsın dıye 2milyon sayın var dna hasar testın cıkar ne qüzel işte biz berbat haldeyiz moralmiz sıfır

Merhaba lar yeni uye oldum bizde kaan aydos hastasiyiz azosprem olupta sprem ciksi olan varmi yardimci olursanizsevinirim
Kaan hoca azospermi tedavi ediyor rahat ol bence sıra beklerken arayınların coqu azospermdı üzülme şifa Allahtan kaan vesile oldu hepimize

Canim bak biz sira beklerken biri aradi ve randevu aldi adin tlfnu kapatinca bize dediki bakin arayan adam azospermliydi tedavi oldu 1 cocuklari oldu simdi ikinci cocuga karar vermisler tekrar randevu aldi dedi...sana isik olsun bu insallah rabbim nasip eder bizlere vesileside kaan hoca olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…