- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Aramaya devam et bende cok zor ulastım1 buçuk saattir randevu almak için arıyorum ama hep meşgul çalıyor.
Ulaştım çok sukur haziranın ortalarina gün verildi1 buçuk saattir randevu almak için arıyorum ama hep meşgul çalıyor.
Sayı,morfoloji,dna hasarı ve varikosel vardı cnm. 1 yıla yaklaşmıştı evliliğimiz tüp bebek yaptırdık ameliyata gerek yok dedi dr eşine. Sonuç pozitifti çok Mutlu olmuştuk. Ama 8,5 haftada kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. 2 adet döneminde tekrar yaptırdık olmadı. Eşimi tedavi ettirme kararı verdik. Varikosel ameliyatı oldu 6 ay bekledik. Pek sonuç değişmedi. 9. Ayda Dr aşılama önerdi sayısı az yükseldi. 3 kez aşılama oldu ard arda. Sonuç negatif tabiki. Geçen yıl aralık ayında tüp bebek yaptırdık sonuç negatif. Yapacak başka bişey yoktu diye düşünürken Kaan hocayı keşfettim. Geçen yıl şubat ayında irtibata geçtik ve tedaviye başladık. Mart ayında muayene için Ankara'ya gittik. DNA o kadar hasarlıydıki Kaan hoca bile şaşırdı. Haziran ayında dna normale düştü. 6 ay doğal deneyin olmazsa tüp bebek Dedi. Bu arada dna hasarlıyken tüp bebek zaten tutmaz tutsada sorunlu olur dedi. Aralık ayına kadar hem takip etti hem doğal denedik. Sayılar çok inişli çıkışlıydı ve ben ümidimi kaybetmeye başlamıştım. Aralık ayındaki sonucu daha güzeldi ama 12 aralıkta eşimin abisini kaybettik aniden. Bozulmasından korkmuştum sonuçların. O kadar yoğun geçti ki dönem ocak ayında adet olmam gerekiyordu ama 1 hafta geçti ben hormonlarımın bozulduğunu düşündüm çünkü çok üzülmüştük. Eşimin ısrarıyla idrar tahlili yaptım pozitif şok oldum 2. Yi yaptım pozitif hala inanamadım. Kan tahliline gittim ama bunları eşimden habersiz yapıyorum yoksa daha çok üzülür diye. İnanamıyordum çünkü. 17284 çıktı sonucum hala şoktayım. 6 haftalık Dedi laboratuvardaki beyfendi. Ertesi gün Dra gittim. Keseyi görene kadar inanamamıştım.görünce ancak inandım. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin. Hiç umudunuzu kaybetmeyin derim ben. Bide beslenmeye dikkat eşinizde. Çok sıkı tuttum ben uyku beslenmeyi. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Süper hayırlısı olsun bende 5te arayacağım kaan hocayıUlaştım çok sukur haziranın ortalarina gün verildi
Amin canim. İnşallah faydasi olur. Mecburuz artik tüp bebek de dusuyor. Bir de bunu deneyelim. Başka çare kalmadıSüper hayırlısı olsun bende 5te arayacağım kaan hocayı
Biz cok qüveniyoruz kaan hocaya umudumuzda moralimizde yüksek burda doqal qebelik yasayan kızlarda cok moral umut oldu bıze herkese tesekkurler sende umudunu moralini yuksek tut qıdınce haber verAmin canim. İnşallah faydasi olur. Mecburuz artik tüp bebek de dusuyor. Bir de bunu deneyelim. Başka çare kalmadı
Tamam canım inşallah boşluk olur da öne alırlar. Ramazan gelmeden gitsek iyi olur. Şehir dışından gidecegizBiz cok qüveniyoruz kaan hocaya umudumuzda moralimizde yüksek burda doqal qebelik yasayan kızlarda cok moral umut oldu bıze herkese tesekkurler sende umudunu moralini yuksek tut qıdınce haber ver
Tesekkur ederim canim kırmayıp durumunu paylastigin icin insallah arkasaslarimiza umut olcaksin Allaha emanet ol.Sayı,morfoloji,dna hasarı ve varikosel vardı cnm. 1 yıla yaklaşmıştı evliliğimiz tüp bebek yaptırdık ameliyata gerek yok dedi dr eşine. Sonuç pozitifti çok Mutlu olmuştuk. Ama 8,5 haftada kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. 2 adet döneminde tekrar yaptırdık olmadı. Eşimi tedavi ettirme kararı verdik. Varikosel ameliyatı oldu 6 ay bekledik. Pek sonuç değişmedi. 9. Ayda Dr aşılama önerdi sayısı az yükseldi. 3 kez aşılama oldu ard arda. Sonuç negatif tabiki. Geçen yıl aralık ayında tüp bebek yaptırdık sonuç negatif. Yapacak başka bişey yoktu diye düşünürken Kaan hocayı keşfettim. Geçen yıl şubat ayında irtibata geçtik ve tedaviye başladık. Mart ayında muayene için Ankara'ya gittik. DNA o kadar hasarlıydıki Kaan hoca bile şaşırdı. Haziran ayında dna normale düştü. 6 ay doğal deneyin olmazsa tüp bebek Dedi. Bu arada dna hasarlıyken tüp bebek zaten tutmaz tutsada sorunlu olur dedi. Aralık ayına kadar hem takip etti hem doğal denedik. Sayılar çok inişli çıkışlıydı ve ben ümidimi kaybetmeye başlamıştım. Aralık ayındaki sonucu daha güzeldi ama 12 aralıkta eşimin abisini kaybettik aniden. Bozulmasından korkmuştum sonuçların. O kadar yoğun geçti ki dönem ocak ayında adet olmam gerekiyordu ama 1 hafta geçti ben hormonlarımın bozulduğunu düşündüm çünkü çok üzülmüştük. Eşimin ısrarıyla idrar tahlili yaptım pozitif şok oldum 2. Yi yaptım pozitif hala inanamadım. Kan tahliline gittim ama bunları eşimden habersiz yapıyorum yoksa daha çok üzülür diye. İnanamıyordum çünkü. 17284 çıktı sonucum hala şoktayım. 6 haftalık Dedi laboratuvardaki beyfendi. Ertesi gün Dra gittim. Keseyi görene kadar inanamamıştım.görünce ancak inandım. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin. Hiç umudunuzu kaybetmeyin derim ben. Bide beslenmeye dikkat eşinizde. Çok sıkı tuttum ben uyku beslenmeyi. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Benim yasadıklarıma benziyor umut oldun moral verdin tesekkurlerSayı,morfoloji,dna hasarı ve varikosel vardı cnm. 1 yıla yaklaşmıştı evliliğimiz tüp bebek yaptırdık ameliyata gerek yok dedi dr eşine. Sonuç pozitifti çok Mutlu olmuştuk. Ama 8,5 haftada kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. 2 adet döneminde tekrar yaptırdık olmadı. Eşimi tedavi ettirme kararı verdik. Varikosel ameliyatı oldu 6 ay bekledik. Pek sonuç değişmedi. 9. Ayda Dr aşılama önerdi sayısı az yükseldi. 3 kez aşılama oldu ard arda. Sonuç negatif tabiki. Geçen yıl aralık ayında tüp bebek yaptırdık sonuç negatif. Yapacak başka bişey yoktu diye düşünürken Kaan hocayı keşfettim. Geçen yıl şubat ayında irtibata geçtik ve tedaviye başladık. Mart ayında muayene için Ankara'ya gittik. DNA o kadar hasarlıydıki Kaan hoca bile şaşırdı. Haziran ayında dna normale düştü. 6 ay doğal deneyin olmazsa tüp bebek Dedi. Bu arada dna hasarlıyken tüp bebek zaten tutmaz tutsada sorunlu olur dedi. Aralık ayına kadar hem takip etti hem doğal denedik. Sayılar çok inişli çıkışlıydı ve ben ümidimi kaybetmeye başlamıştım. Aralık ayındaki sonucu daha güzeldi ama 12 aralıkta eşimin abisini kaybettik aniden. Bozulmasından korkmuştum sonuçların. O kadar yoğun geçti ki dönem ocak ayında adet olmam gerekiyordu ama 1 hafta geçti ben hormonlarımın bozulduğunu düşündüm çünkü çok üzülmüştük. Eşimin ısrarıyla idrar tahlili yaptım pozitif şok oldum 2. Yi yaptım pozitif hala inanamadım. Kan tahliline gittim ama bunları eşimden habersiz yapıyorum yoksa daha çok üzülür diye. İnanamıyordum çünkü. 17284 çıktı sonucum hala şoktayım. 6 haftalık Dedi laboratuvardaki beyfendi. Ertesi gün Dra gittim. Keseyi görene kadar inanamamıştım.görünce ancak inandım. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin. Hiç umudunuzu kaybetmeyin derim ben. Bide beslenmeye dikkat eşinizde. Çok sıkı tuttum ben uyku beslenmeyi. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Ben de 31 Can'ım@teory 27 yaşındayım cnm eşimde aynı. Sen kaç yaşındasın?
Canim sana ilac olarak yardimci olamasakta kürler veriyo ilacin yanisira yapiyosun onlari soylesek denemek istermisin nisana kadarBen de 31 Can'ım
Kaan hocadan nisana randevumuz var ama tedavisi uzun sürerse Zaman kaybı mı olur diye korkuyorum
Bide sadece sayı düşüklüğü var
15qunde qeliyor cevapKızlar kaan hocaya tahlil sonuçlarını e mail attım cevap kaç günde gelir tedavi olanlar var mi aranız da kaç günde cevapliyor ?
Evet Can'ım söylersen iyi olur sayıyı Nasıl artırabilirizCanim sana ilac olarak yardimci olamasakta kürler veriyo ilacin yanisira yapiyosun onlari soylesek denemek istermisin nisana kadar
Sayıyı artırmak için ne önerdi Can'ım Nasıl bir tedavi yapıyor bizde de sayı düşükKızlar dna hasar testimize bakılmadı sperm sayımız cok az kaan hoca sayı arttırma yönelik tedavi yapacak bu tedaviyı olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?