Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
1 buçuk saattir randevu almak için arıyorum ama hep meşgul çalıyor.

Ne güzel bir sürpriz olmuşş tebrik ederim tekrardan.. Çok teşekkürler paylaştığın için

Amin canim. İnşallah faydasi olur. Mecburuz artik tüp bebek de dusuyor. Bir de bunu deneyelim. Başka çare kalmadı
Biz cok qüveniyoruz kaan hocaya umudumuzda moralimizde yüksek burda doqal qebelik yasayan kızlarda cok moral umut oldu bıze herkese tesekkurler sende umudunu moralini yuksek tut qıdınce haber ver

Biz cok qüveniyoruz kaan hocaya umudumuzda moralimizde yüksek burda doqal qebelik yasayan kızlarda cok moral umut oldu bıze herkese tesekkurler sende umudunu moralini yuksek tut qıdınce haber ver
Tamam canım inşallah boşluk olur da öne alırlar. Ramazan gelmeden gitsek iyi olur. Şehir dışından gidecegiz

Tesekkur ederim canim kırmayıp durumunu paylastigin icin insallah arkasaslarimiza umut olcaksin Allaha emanet ol.

Benim yasadıklarıma benziyor umut oldun moral verdin tesekkurler

Rica ederim arkadaşlar Rabbim bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.

Rose5588 senin yaşın kaçtı Can'ım
Malum eşlerin düzelmesini beklerken bizim yaş gidiyor

Ben de 31 Can'ım
Kaan hocadan nisana randevumuz var ama tedavisi uzun sürerse Zaman kaybı mı olur diye korkuyorum
Bide sadece sayı düşüklüğü var
Canim sana ilac olarak yardimci olamasakta kürler veriyo ilacin yanisira yapiyosun onlari soylesek denemek istermisin nisana kadar

Kızlar dna hasar testimize bakılmadı sperm sayımız cok az kaan hoca sayı arttırma yönelik tedavi yapacak bu tedaviyı olan varmı?

Kızlar kaan hocaya tahlil sonuçlarını e mail attım cevap kaç günde gelir tedavi olanlar var mi aranız da kaç günde cevapliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…