- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Anladim tatlım bakalım artık geç kaldik zaten haftaya gidecez bir haftada da hasar testi sonucu cikmaz artik gidince ogrenecez inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz
tatlım klomen 50 mg kullandırdı iki ünde bir doz birde emodex kullandırdı hergün iki adet. Ayrıca beslenme alışkanlığımıza değiştirin dedi.canm ne kullandırdı kaan bey ben tüp bebek yaptm tutmadı.
Tedavi sonrası mı dusus oldu eğer ondan değilse buna gore bir tedavi bulunur inş kağan bey bir kaç sonucu birden değerlendiriyor sadece sonuncuya bakmadı bizdeKızlar şuan kalbim çıkacak çok çok kötüyüm...
Spermiyogram vermiştik Kaan aydosa gitmeden önce
Öncekilerden çok çok daha düşmüş mililitrede 1 ,5 milyon toplamda 4.5 milyon
İnanamıyorum şoktayım kalbim ağrıyor
Bunu tüp bebek öncesi mi verdi.bize de isterseniz tüpe geçin geçmeden önce bana ulaşın demiş herhangi bir tedavi de vermemiş nereye yönlendiriyor acaba ben pek tüp noktasında urologa güvenmiyorum da. Zaten bizi de oyaladi bir şey bulunmayınca tül bebekten olumsuz sonuç aldığım halde merkez değiştirin demiş sanki ben bilmiyorumtatlım klomen 50 mg kullandırdı iki ünde bir doz birde emodex kullandırdı hergün iki adet. Ayrıca beslenme alışkanlığımıza değiştirin dedi.
Bence yaptırın bize de öyle dedi aynı sonuçları normal bir urolokta aynı yorumladı verdigimiz muayene ücreti ile kaldım tüp bebek için kullanirdim en azindanArkadaşlar bizde onbir nisanda gidecez randevumuz var ama hiç bir test tahlil falan yaptirmadik bir kez yaptirmistik oda oligosperm cikinca hemen randevu aldik simdi yaptirip mi gidelim kaan beye mail de atmadik nasil olacak aklim karıştı herkes farkli yaziyo bize sekreteri bisey yaptirmayin dedi acaba sirf para icin mi öyle dedi yani bulunduğum sehirde tahlil yaptirip mi gitsem
Yok randevumuz nisandaTedavi sonrası mı dusus oldu eğer ondan değilse buna gore bir tedavi bulunur inş kağan bey bir kaç sonucu birden değerlendiriyor sadece sonuncuya bakmadı bizde
Bu arada bol bol keçiboynuzu tuketin o arttırıyor gerçekten hem suyunu yapın hem de özünü tüketin kuru incir yedirin esinize inş kağan bey şifa bulacağınız ilaçları verir zaten bu düzelmeden DNA bakılması mantıklı değil o yüzden önce bu tedavi edilir diye dusunuyorum Allah şifa versinYok randevumuz nisanda
Gitmeden spermiyogram ve dna hasar testi yaptırdık
Spermiyogramın sonucu çıktı ama iyice düşmüş
Önceden mililitreye 6 milyon toplamda 7 milyondu
Ve korkarım bu don dpermiyogramda sayı düşük olduğu için hasar testinin sonucu da çıkmaz
Allahım ya çok kötüyüm
İnşallah tedaviye olumlu cevap alırsınız canim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunYok randevumuz nisanda
Gitmeden spermiyogram ve dna hasar testi yaptırdık
Spermiyogramın sonucu çıktı ama iyice düşmüş
Önceden mililitreye 6 milyon toplamda 7 milyondu
Ve korkarım bu don dpermiyogramda sayı düşük olduğu için hasar testinin sonucu da çıkmaz
Allahım ya çok kötüyüm
Ruh gibiyim sabahtan beriİnşallah tedaviye olumlu cevap alırsınız canim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Biz ilk verdiğimizde 8 milyondu toplamda ,ikincide sıfır çıkmıştı.üçüncü de toplamda 4 milyon. Bir senedir de yaptirmadik hiç. Değişken bir şey,canını sıkma. İnşallah Kaan hoca derman olur derdimize. Hız ve morfoloji nasıl peki
Çok sukur hız ve morfoloji iyi canım.sayı en kolay artaniymis. Bakılır bence niye bakılmasın ki.Ruh gibiyim sabahtan beri
1 saatte ileri hareketli %50
Morfoloji %3 çıkmış
Sayıya ne oldu anlamadı.m
DNA hasar sonucu bu düşük sayıyla bakılabilir mi acaba
Ya inanmıyorum bundan korkuyordum işteARKADAŞLAR BİZDE KAAN HOCANIN HASTASIYIZ BİZ DOKTORA MUAYENE OLDUK BİZDEN DNA HASAR TESTİ İSTEDİ SPERM SAYIMIZ 1-4 MİLYON ARASI CIKIYORDU TESTİ YAPTIRDIK YETERLİ SAYIDA SPERM OLMADIIG İCİN TEST SONUCMUZ CIKMADI HOCAYA MAİL ATTIM . VE TESTİ TEKRARLAMAMI SÖLEDİ 2, YİDE YAPTIRDIK GENE AYNISI CIKTI EŞİME 2 HAP VERDİ VE DEDİKLERİNİ YAPTIK İNCİR, CEVİZ , NOHUT , ISIRGAN CAYI 3, YÜDE YAPTIRDIK VE AYNI SONUC BUGÜN MAİL ATTIM 15 GÜN SONRA DÖNÜŞ YAPILACAK HİC BASINA BÖLE BİRSYE GELEN OLDUMU ÇOK SAOLUN SİMDİDEN
Ya inanmıyorum bundan korkuyordum işte
Sayınız tam olarak kaçtı bizim mililitrede 1;5 milyon toplamda 4,5 milyon mart sonu yaptırdığımız testte
Şimdi dna hasarına bakışmaz mı yani
Kaç olması gerekiyormuş Bilgin var mı[/QUOTE
BAKILIRMI BAKILMAZMI BİLMİYORUM CANIM
EŞİMDE CIKMADI EN SON Kİ TAHLİL SONUCUMUZ 1,5 MİLYON CIKTI
YAPTIRIN TESTİ BİR İSTERSENİZ
Bunu tüp bebek öncesi mi verdi.bize de isterseniz tüpe geçin geçmeden önce bana ulaşın demiş herhangi bir tedavi de vermemiş nereye yönlendiriyor acaba ben pek tüp noktasında urologa güvenmiyorum da. Zaten bizi de oyaladi bir şey bulunmayınca tül bebekten olumsuz sonuç aldığım halde merkez değiştirin demiş sanki ben bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?