Ruh gibiyim sabahtan beri
1 saatte ileri hareketli %50
Morfoloji %3 çıkmış
Sayıya ne oldu anlamadı.m
DNA hasar sonucu bu düşük sayıyla bakılabilir mi acaba
Hepsini yaptırdık biz sayi da DNA da birşey çıkmayınca sperm kültürü istedi onda da mikrop bulamayınca doğal yolla deneyin siz doğal yolla hamile kalabilirsiniz her şey çok iyi demiş ama olmuyorsa bekleyiň tüp bebeğe geçin demiş Ben zaten denedim defalarca olmadı kağan bey de doğal yolla olur demiş tüp bebek bile tutmayan bize af af ne diyeyim boşa gitmisimbiz tüp bebek yaptırmadık.Eşimde sorun vardı 6 aylık tedavi sonra doğal yolla hamile kaldım. Tüp bebek için nereye gönderiyor bir bilgim yok.Yanlış bilgi vermeyeyeim sana. Bazı hastalarına mail yoluyla tedavi vermiş muayene etmeden bazılarına muayene etmeden veremem demiş hoca. Siz dna hasar sperm sayım kan sayım testi yaptırıp gönderdiniz mi hocaya?
Sizin durum farklı bilemiyorum ama gidin bir en azından içiniz rahat eder kağan bey hiç bir şey yoksa başka bir yönden bakarız demişti ugrasmadi bizimle gittigimizde böyle konusmamisti .inş sizin başınıza gelmez ama oyaladigi muhakkak bekle bekle on beş günden sonra cevap tahliller on beş gün sursun tüp bebek kadar yorucu bir surec bir suru de para döktük. Allah yardimcimiz olsun ama kagan beyi çok buyutmeyin kafanizda o kadar da farklı bir doktor değil kim ne dediyse aynısını söyledi 5 dk konusmadi 450/ TL muayene ücreti aldı mailkere bile doğru düzgün cevap vermediBizimde morfoloji yetersiz sayi olduğu için bakilamadi bu durumda boşuna mi gitmiş olacaz vallahi arkadaşlar bana sekreteri onemli olam bir tane de olsa sperm olmasi dedi çünkü tedaviyi sperm çıkışına göre yapıyormuş
Oyyy desene boşuna sürüp gidecez burdan beş dakika için bide Ogün de yaptirmaz tahlili sonraki sabah yaptirip donecez bir ay daha beklicez yani sorunu öğrenmek için şimdiden bunaldim forumlarda yorum okuya okuya bi hal oldum Allah yardimcimiz olsunSizin durum farklı bilemiyorum ama gidin bir en azından içiniz rahat eder kağan bey hiç bir şey yoksa başka bir yönden bakarız demişti ugrasmadi bizimle gittigimizde böyle konusmamisti .inş sizin başınıza gelmez ama oyaladigi muhakkak bekle bekle on beş günden sonra cevap tahliller on beş gün sursun tüp bebek kadar yorucu bir surec bir suru de para döktük. Allah yardimcimiz olsun ama kagan beyi çok buyutmeyin kafanizda o kadar da farklı bir doktor değil kim ne dediyse aynısını söyledi 5 dk konusmadi 450/ TL muayene ücreti aldı mailkere bile doğru düzgün cevap vermedi
Evet tahlil de sonraki gün oluyor bir de perhizinizn en az uç gün olması lazım tahlil sonuçları olmadan yorum yapmadığı için biz en fazla taş catkasin muayene ile birlikte 7 ya da 8 dakika durduk sonra da bekle de bekle bir tahlil sonucu bir tahlili yorumlama toplam iki aya yaklaştı aldığım sonuç da isterseniz tüp bebeğe geçin bu yani keşke harcadigim parayı tüp bebeğe saklasaydim coook pişmanimOyyy desene boşuna sürüp gidecez burdan beş dakika için bide Ogün de yaptirmaz tahlili sonraki sabah yaptirip donecez bir ay daha beklicez yani sorunu öğrenmek için şimdiden bunaldim forumlarda yorum okuya okuya bi hal oldum Allah yardimcimiz olsun
Sizin sayınız çok çok iyiymiş bu rakam bizim için hayalhiç canını sıkma morfoloji ve hızınız iyi. Bizimde morfoloji 1 hız 45 idi. Hamile kaldığım ay sayı mlde 104 milyon morfoloji 1 ve dna hasarı %20 idi. Morfoloji dışında değerlerimiz hep iyileşti. Morfoloji bakılabildiğine göre dna hasarıda değerlendirilebilir diye düşünüyorum.
canım tedavideyken sperm değerleri düşebiliyor bize öyle demişti kaan hoca. bizimde ml 15 milyondan 6 milyona düşmüştü. mesaj attık endişelenmeyin demişti, zaten sperm değerleri hiç aynı kalmazmış, değişken olurmuş. Allahın izniyle ile yeniden düzelir moralini bozmaSizin sayınız çok çok iyiymiş bu rakam bizim için hayal
Aynen aslında bende onu merak ediyorum dna hasarı var mi yok mu diye zaten gitmeden spermiyigram yaptirmaya karar verdik sadece dna hasari için veririz dedik en azindan elimiz boş donmeyiz biseyler verir testin sonucuna göre inşallahBenim Kaan beye gidecek olmamın tek sebebi eğer varsa dna hasarının düzeltilmesi
Çünkü hasar varsa tüp bebekte şans düşüyor en azı dam onu ortadan kaldırmak istiyorum
Yoksa sperm sayımızı arttırmayacak biliyorum
Bir de hasar için kullanılan ilaçlar sperm sayısını iyice düşürüyor mu bilgisi olan var mı
Canım dna hasar konusunda bi yanlış olmasın kuğulu parkın ordaki şubesi yapıyor dna hasarı diğer şubelerede gitseniz bu şubesine yolluyorlardı.Kaan hoca yönlendirmişti bizi. Sonucuda etkilemez canım tek örnekşe çıkarıyorlar her iki sonucu.Kızlar hep bi umut bi acaba insan herşeyden medet umuyor işte
Eşim test için numune verdiğinde aynı numuneyle hem spermiyogram hem dna hasar yaptırdık biz Ankara düzende.
DNA için örneği İstanbul'a gönderiyorlarmış
Acaba aynı numuneyle bakılmış olması veya eğer spermiyogramı da İstanbul'da baktılarsa sayı sonucunu etkilemiş midir
Sizin sayınız çok çok iyiymiş bu rakam bizim için hayal
İnsallqh canım her şey daha güzel olur. Hormon testi falan de istedi mi. Normalde nasıl spermiogram degerleriniz.Arkadaslar bizde gidip döndük çokta güzel ilgilendi ondakika kadar durduk umut verici konuştu öncelik doğal olarak hamilelik dedi dna hasar ve kültür testi verdik sonuçlarına göre hocayla konusacaz ona göre tedavi baslicak dna hasari cikmayabilirmis bir milyon en az olmasi gerekiyomus cikmazsa hasar varmış gibi tedavi uygulicam dedi inşallah güzel olacak :)
Cok demişler 250₺ diye hatırlıyorum hem düzen hem de gen-art da Ankara'dan cok mu uzaktasınızKizlaaarrr..kaan hoca dna hasar testi istemisti..bizim bulunduğumuz sehirde duzen lab.ile anlasmali hastane var.sorduk 600 milyon demisler..nasil? Yaptiranlar ne kadara yaptirdi acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?