Benim eşimin memleketiSakaryadayiz..
Size hangi ilaçları önerdi canım bize de söyledi deBenim eşimin memleketiİstanbul 2 saat Ankara 3.5 saat yol paranız da en fazla 100₺ bence ya Ankara ya İstanbul'a gitsin eşin 600₺ nedir ya resmen soygun yapıyorlar. Bizim hasar %85'di şimdi %9 oldu hocanın dediklerini yapınca düzeliyor. Daha hamile degilim 6 ay bekleyin dedi 2. aydayız inşallah hamile kalırımda ben de diğer arkadaşlarım gibi umut olurum.
Klomen ve emodex ilaç, Isırgan otu cayı, keçiboynuzu tozu hasar düzelince teatoria tablet. Kırmızı et yemiyor hiç nohut ve kurufasülye haftada bir defa yaptım mutlakaSize hangi ilaçları önerdi canım bize de söyledi de
Ayy masallah ya ne guzel düzelmiş.ne kadar tedavi gördünüz peki?Benim eşimin memleketiİstanbul 2 saat Ankara 3.5 saat yol paranız da en fazla 100₺ bence ya Ankara ya İstanbul'a gitsin eşin 600₺ nedir ya resmen soygun yapıyorlar. Bizim hasar %85'di şimdi %9 oldu hocanın dediklerini yapınca düzeliyor. Daha hamile degilim 6 ay bekleyin dedi 2. aydayız inşallah hamile kalırımda ben de diğer arkadaşlarım gibi umut olurum.
Aralıkta başladı tedavi martta düzeldi.Ayy masallah ya ne guzel düzelmiş.ne kadar tedavi gördünüz peki?
Rabbim hamilelikle tamamlasin inşallah. Hormon ve spermiogram degerleriniz nasildiAralıkta başladı tedavi martta düzeldi.
tese ameliyatını hoca kendisi yapıyor, ankara HRS hastanesinde yapıyor size maliyeti 4500-5000 civarı gibi bir rakam olur. inşallah olumlu ve hayırlı neticeler alırsanız da tekrar yapmak zorunda kalmazsınız. Allah yardımcınız olsun, çok kolay bir işlem telaş etmeyin :)Arkadaşlar Merhaba eşim kaan beye 8 aydır tedavi oluyor azospermi için artık düşük şans da olsa tese yapalım dedi bilenler varsa birkaç sorum olacak dr ameliyatı kendisi mi yapıyornerde yapıyor anlaşmalı olduğu bir özel hastane de mi yoksa üniversite hastanesinde mi birde bu işin bize Maliyeti ne olur
Canim tlfnla ulasmaya calisin..
Kizlar esim kan tahlili verecek kaan hoca icin ama bu tahlilde hangi degerlere baktiracak?
Mayıs için gün verildi bize de. Gitmeden burda formon testi yaptiralim diyorum. FSH,lh,total testesteron dışında şuna da baktirin dediğimiz bir test var mı arkadaslar? İnşallah tedaviye cevap veren bir hasta oluruz. Son caremiz bu doktor.
Sagol canim.sizin son durum ne?
Zaten pek fazla dönemiyor telefona en iyisi mail yolu ona illaki cvp yazıyorKaan hocanın telefonu bizde yokki
Kaan bey yapıyor tese ameliyatını hrs de olduk bizde haziran 2015 de 5000 6000 civarı bide bulunursa dolduruluyor 500 TL de banka parası veriyorsun.bu hafta biz başladık tüp bebeğe Ömer beye gidiyoruzArkadaşlar Merhaba eşim kaan beye 8 aydır tedavi oluyor azospermi için artık düşük şans da olsa tese yapalım dedi bilenler varsa birkaç sorum olacak dr ameliyatı kendisi mi yapıyornerde yapıyor anlaşmalı olduğu bir özel hastane de mi yoksa üniversite hastanesinde mi birde bu işin bize Maliyeti ne olur
Kızlar biz ilk fsh, lh, total testosteron baktırdık ilaçları kullanmaya başladıktan sonra AST,ALT,GGT,FSH, total testosteron istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?