- 21 Şubat 2016
- 214
- 52
- 18
aynen öyle, günde 1 tane koenzim q10, selenyum, evicap, c vitamini mutlaka alsın eşin devamlı. hergün incir zeytinyağında, keçiboynuzu özü 1 kaşık. koenzim 10 sen de alabilirsin.Allah'ın izniyle olur biraz değerleriniz düzelsin aşılama yaptırırsın yumurta takibi yaptırırsın hem ucuz hem pratik uygulamalar tüp den önce düşünülebilecek.1yıl tedavı oldu esım ıgnelerı ılacları kesın yazdı normal tup bebek olmaz dedı bız bosu bosuna kaan hocadan once ızmırde 2kere tup yapmıstık zaten mıcro tesede tup olur demıs ama basarısı yuksek dememıs ıtersenız demıs hoca umıt vermemıs bızde tese olmamaya karar verdık cunku hoca dna hasarınız tespıt edılemıyor hasarınız yuksek olabılır hala yazmıs dna hasarı varsa tup tutma sansı zaten yok bunu yuzyuze soylemıstı hoca bızı tedavı ettı ama sonuc yok cevap almıyor tedavıden o yuzden tedavıyı bıraktık ama OL DEYINCE OLDURANDAN UMIDIMI KESMEM ben o yuzden esım spor yapıyor saqlıklı beslenıyor zaten yasam tarzımız boyle bızım alkol sogara yok herseyımız duzenlı olursa spontan olur doqal olur olmazsa olmaz dıyoruz 10.yıl hıc tedavı olmadan bebegı olan arakadaslarım var bızde yaradana sıqındık beklıyoruz sabredıyoruz herkesın hakkında hayırlısı olsun kızlar hepınıze tesekkurederım
Emodex olabilir diğeri. Canım yaklaşık 3 ay sürüyor o tedavi. Dna hasar orani düzeldi bizde. Inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Kaan hocanın dediklerini uygula sadece. Bu arada yatak odasında cep telefonu olmasın
arkadaşlar kaan hoca tesede sperm var mı yok mu diye yaptığı test sperm fish testimi bilginiz varmı ESX1 TEX101 BU testlerin nelr olduğunu biliyormusnuzEvet canım cep telefonu olmadan yatın dedi aynen. Bakalim hayırlısı.
bizde azosperm yok ama burda okuduklarıma göre sanırım o canım. diğerlerini bilmiyorum sen kaan beyin hastasımısın yoksa daha muayneye gitmediniz mi. benim de muayne mart da gitmeden dna hasar testi yaptırmayı düşünüyorum gittiğimde elimde testler oolsun zman kaybetmeyim diye.arkadaşlar kaan hoca tesede sperm var mı yok mu diye yaptığı test sperm fish testimi bilginiz varmı ESX1 TEX101 BU testlerin nelr olduğunu biliyormusnuz
biz kaan beyin hastasıyız azospermi biz bu testleri hiç yaptırmadık forumda kızlar yazıyo neler olduğunu bende merak ettimbizde azosperm yok ama burda okuduklarıma göre sanırım o canım. diğerlerini bilmiyorum sen kaan beyin hastasımısın yoksa daha muayneye gitmediniz mi. benim de muayne mart da gitmeden dna hasar testi yaptırmayı düşünüyorum gittiğimde elimde testler oolsun zman kaybetmeyim diye.
ANLADIM CANM İNTERNETE YAZ ÇIKAR BİŞEYLER KAAN BEYE MESAJLA DA SORABİLİRSİN BİZDEN BUNLARI İSTEMEDİNİZ DİYE. KAÇ AYDIR TEDAVİ GÖRÜYORSUNUZ BİR FAYDASINI GÖRDÜNÜZ MÜ PEKİ.biz kaan beyin hastasıyız azospermi biz bu testleri hiç yaptırmadık forumda kızlar yazıyo neler olduğunu bende merak ettim
daha yeni başaladık 4. tesemiz olucak umutsuzuz hayırlısı bakalımANLADIM CANM İNTERNETE YAZ ÇIKAR BİŞEYLER KAAN BEYE MESAJLA DA SORABİLİRSİN BİZDEN BUNLARI İSTEMEDİNİZ DİYE. KAÇ AYDIR TEDAVİ GÖRÜYORSUNUZ BİR FAYDASINI GÖRDÜNÜZ MÜ PEKİ.
İnşallah olur cnm umudunu kesme neleri var allah ol dediyse isterse 10 kez başarısız tese ol. Kaan beyden memnun olan çok size de vesile olur belki. Bizde azosperm yok sayı az ama iki tüp iki aşılama olumsuz hiç önemli değil tanı bence allah ol diyecek dua edelim cnm.daha yeni başaladık 4. tesemiz olucak umutsuzuz hayırlısı bakalım
hepsını yaptık canım sonuc degısmıyor tedavıye cevap vermıyor esımın bunyesı neyazıkkıaynen öyle, günde 1 tane koenzim q10, selenyum, evicap, c vitamini mutlaka alsın eşin devamlı. hergün incir zeytinyağında, keçiboynuzu özü 1 kaşık. koenzim 10 sen de alabilirsin.Allah'ın izniyle olur biraz değerleriniz düzelsin aşılama yaptırırsın yumurta takibi yaptırırsın hem ucuz hem pratik uygulamalar tüp den önce düşünülebilecek.
Canım esinde sadece dna hasarı mi vardı sayı hareket nirfoloji nasıldı peki. Ne tedavisi uyguladı kaan hoca bizim de mart da rabdevumuz ama gidene kadar en azından beslenme önerilerini yapayım diyorum tüp bebek aşamasında yönlendirme yapıyor mu peki. Testleri düzen labratucaribsa mi yaptırdınız.hangi ilaçları verdi esine. Çok soru sordum ama telaşımi ancak burdakiler anlar kusura bakmaMerhaba kızlar benim eşimin degerleri iyiydi hasar %80'den 3 ayda %9'a düştü mart ayından eylül ayına kadar denedik tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Ben de rezevr azlıgı varmış o etken olmasydı belki de dogal yolla hamile kalırdım. Ama tüple ikizlerime hamileyim. Darısı başınıza Kaan hocaya güvenin tedaviye devam edin biz dediklerini yaptık. Darısı başınıza.
MorfolojiCanım esinde sadece dna hasarı mi vardı sayı hareket nirfoloji nasıldı peki. Ne tedavisi uyguladı kaan hoca bizim de mart da rabdevumuz ama gidene kadar en azından beslenme önerilerini yapayım diyorum tüp bebek aşamasında yönlendirme yapıyor mu peki. Testleri düzen labratucaribsa mi yaptırdınız.hangi ilaçları verdi esine. Çok soru sordum ama telaşımi ancak burdakiler anlar kusura bakma
merhaba dana hasarı vardı morfolojiyi tam hatırlayamıyorum sayı harekette iyiydi. Klomen kullandı bir de emodex düzelince de q enzinim kullandıCanım esinde sadece dna hasarı mi vardı sayı hareket nirfoloji nasıldı peki. Ne tedavisi uyguladı kaan hoca bizim de mart da rabdevumuz ama gidene kadar en azından beslenme önerilerini yapayım diyorum tüp bebek aşamasında yönlendirme yapıyor mu peki. Testleri düzen labratucaribsa mi yaptırdınız.hangi ilaçları verdi esine. Çok soru sordum ama telaşımi ancak burdakiler anlar kusura bakma
Merhaba cnm benim de eşimin sperm sayısı az. ve ileri hareket sıfır iki olumsuz tüp bebek sonrası bende kaan aydosa gitmeye karar verdim mart ayına randevu aldık. Dna hasar testi bsjtirmafik onu subst da yaptiricam ve elimde sonuçla gideceğim dna hasarı olduğunu düşünüyorum çünkü emvriyilsr kaliteliydu hicctutunma olmadı. Sende doğru yoldasın önce esinde değerler biraz düzelsin tam tanı koyulsun sonra tüp yap dna hasarı varsa tüp te başarı oranı çok düşükmüş ışte deneye yanila ogrenioruz doktoruma kalsa 3. Yu de yapacak hemen biz kendimiz bu şekilde araştırmasak oyuncak olacaz ellerinde sende kesinlikle bir urologa görün kaan aydos da tanınmış biri biraz geç randevu veriliyor ama bu işler aceleye gelmiyor. Kolay gelsin sanaArkadaslar merhaba topic topic geziyorum.Allah yardimciniz olsun insallah
mart ayinda ilk defa sperm testi yaptik sonnuc 64milyondu fakt ileri harektlikik azdi.sol yumurtalikta varikosel varmis ama illeede ameliyt demediler.hazranda hic sperm cikmadi fakt dr 1 saat aryla iki test istedi.ilk testte sperm cikmiyor fakt 1saat sonrakinde az da olsa cok sukur cikiyor buarada volume cok az 1ml 0.5ml bikere 1.2ml oldu.temmuzda tup bebek denemesi disgebelikle sonyclandi hsg cektirdim cok sukur kotu cikmadi.donmus spermlerle gectgmz ay tedawiye baslafik 2 embryo 5.gune gitti ve acgh yani genetik test icin abd ye yollandi.dun malesef kotu haber geldi mahwoldum yine.bir yandan agliyorum bir yandan bir care bulmaya calisiyom.dna hasar testi yapilmadi hic
Bahceci umutta oldum 2 tedawiyi de.kaan hoca ya mi gitsek diye dusunuyorum embryo kromozmlarnda farkli kromozomlarnda sikinti cikti sanrim spermin dna sinda sikinti varsa oluyormus .bilgisi olan yol gosterecek olan var mi aranizda.Tesekkurler
Tesekkur ederim canım cewabn için.keske bizden dnaa hasar testi isteselerdii 2 defa hayalkırıklığı manewi çok yiprandikk.ewet marta randewuu verdiler bize de.zaten bnm eşim aylardr yurtdışında işi nedeniyle Türkiye de çok kalamiyorr.Tedawi de uzun bir süreç nasıl olacak bilmiyorum .Siz nerdeetup bebek yaptrdiniz Ankara da neresi iyi hiç bilmiyorum.Aslinda kndii Dr umu çok seviyorum .Bnm rezervim de çok aman aman değil.5-8 yumurta oluyor buna da şükür.ama soldakilerr küçük sagdakilerde hızlı ilerliyor maşallah.bu tedawide 7 yumurta toplandı 3u olgun değildi.Bn 300 Luk gonalf 7 gün kullandim sadece çok kısa geldi bna.bilmislik yapmak istemem ama diğerleri 20 mm üstüne çıktı soldakilerr o hıza ulaşamadı acaba bundanmi olgun değildi .Bunların cewabii yok malesefMerhaba cnm benim de eşimin sperm sayısı az. ve ileri hareket sıfır iki olumsuz tüp bebek sonrası bende kaan aydosa gitmeye karar verdim mart ayına randevu aldık. Dna hasar testi bsjtirmafik onu subst da yaptiricam ve elimde sonuçla gideceğim dna hasarı olduğunu düşünüyorum çünkü emvriyilsr kaliteliydu hicctutunma olmadı. Sende doğru yoldasın önce esinde değerler biraz düzelsin tam tanı koyulsun sonra tüp yap dna hasarı varsa tüp te başarı oranı çok düşükmüş ışte deneye yanila ogrenioruz doktoruma kalsa 3. Yu de yapacak hemen biz kendimiz bu şekilde araştırmasak oyuncak olacaz ellerinde sende kesinlikle bir urologa görün kaan aydos da tanınmış biri biraz geç randevu veriliyor ama bu işler aceleye gelmiyor. Kolay gelsin sana
Tesekkur ederim canım cewabn için.keske bizden dnaa hasar testi isteselerdii 2 defa hayalkırıklığı manewi çok yiprandikk.ewet marta randewuu verdiler bize de.zaten bnm eşim aylardr yurtdışında işi nedeniyle Türkiye de çok kalamiyorr.Tedawi de uzun bir süreç nasıl olacak bilmiyorum .Siz nerdeetup bebek yaptrdiniz Ankara da neresi iyi hiç bilmiyorum.Aslinda kndii Dr umu çok seviyorum .Bnm rezervim de çok aman aman değil.5-8 yumurta oluyor buna da şükür.ama soldakilerr küçük sagdakilerde hızlı ilerliyor maşallah.bu tedawide 7 yumurta toplandı 3u olgun değildi.Bn 300 Luk gonalf 7 gün kullandim sadece çok kısa geldi bna.bilmislik yapmak istemem ama diğerleri 20 mm üstüne çıktı soldakilerr o hıza ulaşamadı acaba bundanmi olgun değildi .Bunların cewabii yok malesefMerhaba cnm benim de eşimin sperm sayısı az. ve ileri hareket sıfır iki olumsuz tüp bebek sonrası bende kaan aydosa gitmeye karar verdim mart ayına randevu aldık. Dna hasar testi bsjtirmafik onu subst da yaptiricam ve elimde sonuçla gideceğim dna hasarı olduğunu düşünüyorum çünkü emvriyilsr kaliteliydu hicctutunma olmadı. Sende doğru yoldasın önce esinde değerler biraz düzelsin tam tanı koyulsun sonra tüp yap dna hasarı varsa tüp te başarı oranı çok düşükmüş ışte deneye yanila ogrenioruz doktoruma kalsa 3. Yu de yapacak hemen biz kendimiz bu şekilde araştırmasak oyuncak olacaz ellerinde sende kesinlikle bir urologa görün kaan aydos da tanınmış biri biraz geç randevu veriliyor ama bu işler aceleye gelmiyor. Kolay gelsin sana
Canım proxeed kullandınız mı.biz kullandık ondan mı bilmiyorum ama bizdd sadece %5 yerinde hareketlilik varken son testte %5 ileri hareketli de çıktı ilaçtan sonra.toplamda %30 oldu hareketlilik .Merhaba cnm benim de eşimin sperm sayısı az. ve ileri hareket sıfır iki olumsuz tüp bebek sonrası bende kaan aydosa gitmeye karar verdim mart ayına randevu aldık. Dna hasar testi bsjtirmafik onu subst da yaptiricam ve elimde sonuçla gideceğim dna hasarı olduğunu düşünüyorum çünkü emvriyilsr kaliteliydu hicctutunma olmadı. Sende doğru yoldasın önce esinde değerler biraz düzelsin tam tanı koyulsun sonra tüp yap dna hasarı varsa tüp te başarı oranı çok düşükmüş ışte deneye yanila ogrenioruz doktoruma kalsa 3. Yu de yapacak hemen biz kendimiz bu şekilde araştırmasak oyuncak olacaz ellerinde sende kesinlikle bir urologa görün kaan aydos da tanınmış biri biraz geç randevu veriliyor ama bu işler aceleye gelmiyor. Kolay gelsin sana
Amin canım.tup bebeği nerede yaptırdınız pekiMerhaba kızlar benim eşimin degerleri iyiydi hasar %80'den 3 ayda %9'a düştü mart ayından eylül ayına kadar denedik tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Ben de rezevr azlıgı varmış o etken olmasydı belki de dogal yolla hamile kalırdım. Ama tüple ikizlerime hamileyim. Darısı başınıza Kaan hocaya güvenin tedaviye devam edin biz dediklerini yaptık. Darısı başınıza.
Canım biz emodex kullandık ama pek degismedi 6 ay oldu sperm testi yaptirali hepsini yenikeyecem ve dna hasar da yapriricam ankara da başkent hulusi beye gittim iki negatif ve doktor ne kadar iyi olsa da artık oraya guvenmiyorum.teknik açıdan. Istanbul bahcecu düşünüyorum 3. İçin ama eşim için iyi bir tedavi gördükten sonra tabi. Birde okuduğum kadarıyla erkek için fsh önemli sperm üretimi için ve hiç bakilmadj bizde testestiron da bakilmadi yani bunlara baktiricam bi yerde de kolesterol yüksekse sperm hasar görür yazıyordu okul tatil olunca hepsine bakilacak insan kendi doktoru oluyor arastira arastira doktor hiç sormadı bunları. Bende bir sıkıntı yok amh iyiydi ama suan ne durumda bilmiyorum internetten okuduğum kadarıyla beslenmeye dikkat ediyorum bklm kaan bey ne diyecek testleri de düzen labeativarinda yaptırmayı düşünüyorumCanım proxeed kullandınız mı.biz kullandık ondan mı bilmiyorum ama bizdd sadece %5 yerinde hareketlilik varken son testte %5 ileri hareketli de çıktı ilaçtan sonra.toplamda %30 oldu hareketlilik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?