Kesinlikle oyle o kadr cok sey okuduk ogrendikki .bizden de hic fsh lh testesteron istemediler.hatta bn urologa yapalim mi dedim sperm cikiyorsa hormon tahliline gerek yok yapmayin dedi.insan tup bebekle hemen olacak saniyor bazilarinin oluyor da elbet.ama bizim acgh kotu cikinca bn tup bebekten once bir tedawi sart diye dusunuyorum.bahceci fulya da cok iyi dr lar var diyorlar insallah cok cokk guzel olur sizin icin her sey amin.Canım biz emodex kullandık ama pek degismedi 6 ay oldu sperm testi yaptirali hepsini yenikeyecem ve dna hasar da yapriricam ankara da başkent hulusi beye gittim iki negatif ve doktor ne kadar iyi olsa da artık oraya guvenmiyorum.teknik açıdan. Istanbul bahcecu düşünüyorum 3. İçin ama eşim için iyi bir tedavi gördükten sonra tabi. Birde okuduğum kadarıyla erkek için fsh önemli sperm üretimi için ve hiç bakilmadj bizde testestiron da bakilmadi yani bunlara baktiricam bi yerde de kolesterol yüksekse sperm hasar görür yazıyordu okul tatil olunca hepsine bakilacak insan kendi doktoru oluyor arastira arastira doktor hiç sormadı bunları. Bende bir sıkıntı yok amh iyiydi ama suan ne durumda bilmiyorum internetten okuduğum kadarıyla beslenmeye dikkat ediyorum bklm kaan bey ne diyecek testleri de düzen labeativarinda yaptırmayı düşünüyorum
Acgh dediğin emvriyoya yapılan genetik test mi. Valla bahcecinin laboratuvar olarak iyi olduğunu düşünüyorum okuduklarimdan. Ben şubat için randevu aldım görüşmeye gidecem mustafa bahcecoyle. Temmuz ağustos gibi değerleri duselirse tekrar yaptiracam tüp mart da randevum mart dediler ama ocakta arayıp kesin gününü söyleyecekler aramadilar henüz. Bekliyorum bklmKesinlikle oyle o kadr cok sey okuduk ogrendikki .bizden de hic fsh lh testesteron istemediler.hatta bn urologa yapalim mi dedim sperm cikiyorsa hormon tahliline gerek yok yapmayin dedi.insan tup bebekle hemen olacak saniyor bazilarinin oluyor da elbet.ama bizim acgh kotu cikinca bn tup bebekten once bir tedawi sart diye dusunuyorum.bahceci fulya da cok iyi dr lar var diyorlar insallah cok cokk guzel olur sizin icin her sey amin.
Ewt embryodan hucre alip abd ye yolluyorlar.tup bebek icin bahceci fulya mart icin gunmu verdi sasirdim o kadr mi yogunlar yani.suna da dikkat edinn aklinizda bulunsun mustafa hoca cok yogunmus ve hastalarini kubra hocayla brlikte takip ediyormus.aralik topicinde arkadsn transferini o yapmadi mesela merkwzde olmadigi icin baska dr yapmis.bem de labarotuarinin cok iyi oldugunu duydugum icin bahceci umutta yaptrdim bir daha yaparsam fulyayi dusunecegim orda erbil hoca var onu da cok ovuyorlar.doktorlar araci elbette ama insanin icine sinmesi de cok muhim.Acgh dediğin emvriyoya yapılan genetik test mi. Valla bahcecinin laboratuvar olarak iyi olduğunu düşünüyorum okuduklarimdan. Ben şubat için randevu aldım görüşmeye gidecem mustafa bahcecoyle. Temmuz ağustos gibi değerleri duselirse tekrar yaptiracam tüp mart da randevum mart dediler ama ocakta arayıp kesin gününü söyleyecekler aramadilar henüz. Bekliyorum bklm
Yok cnm kaan bey mart için gün verdi onun tarihini.vermek için bile ocakta aricaz dedi bahçeciye şubat da gidixem bir görüşmeye muayne de olacam mustafa beye. Bende o tedirginlikteyim mustafa bey için erbil bey için de çok iyi araştırmaları yayınlanıyor falan diyorlar. Daha doktor karari vermedim sorularımi gidince soracam.siz kanda genetik test yaptırdınız mi biz esimle yaptırdık bişey çıkmadı su hani 46 xx falan gibi çıkan sonucu. Kromozom bozukluğu ba bakılıyor. Onu da yaptır derim yani 3. Yu yapmadan önce yapılabilecek ne varsa yaptırmak lazım.Ewt embryodan hucre alip abd ye yolluyorlar.tup bebek icin bahceci fulya mart icin gunmu verdi sasirdim o kadr mi yogunlar yani.suna da dikkat edinn aklinizda bulunsun mustafa hoca cok yogunmus ve hastalarini kubra hocayla brlikte takip ediyormus.aralik topicinde arkadsn transferini o yapmadi mesela merkwzde olmadigi icin baska dr yapmis.bem de labarotuarinin cok iyi oldugunu duydugum icin bahceci umutta yaptrdim bir daha yaparsam fulyayi dusunecegim orda erbil hoca var onu da cok ovuyorlar.doktorlar araci elbette ama insanin icine sinmesi de cok muhim.
Nova artta yaptırdık.Amin canım.tup bebeği nerede yaptırdınız peki
Canim esim aylarfr yurtdsnda ilk tedawide bizden istemediler.bizim tedawi pozitf olunca esimde gitti isi nednyle sonra da dia gebelikle sonclandu.bn de zeynep ksmile gittm dedgnz test icin sizden daha acil hastalar var hem esiniz yok asil onun yapmasi gerekir dedi yapmadilarrYok cnm kaan bey mart için gün verdi onun tarihini.vermek için bile ocakta aricaz dedi bahçeciye şubat da gidixem bir görüşmeye muayne de olacam mustafa beye. Bende o tedirginlikteyim mustafa bey için erbil bey için de çok iyi araştırmaları yayınlanıyor falan diyorlar. Daha doktor karari vermedim sorularımi gidince soracam.siz kanda genetik test yaptırdınız mi biz esimle yaptırdık bişey çıkmadı su hani 46 xx falan gibi çıkan sonucu. Kromozom bozukluğu ba bakılıyor. Onu da yaptır derim yani 3. Yu yapmadan önce yapılabilecek ne varsa yaptırmak lazım.
Resmen aynı kaygılar cnm. Mart da başlasa en az 3 ay gerekiyormuş haziran da ancak 3 ay olur duzelmezse 1 ay daha beklesem ağustos da yaptırmam lazım eylüle kalırsa okul açılacak izin rapor zor. Hep aynı kaygılar ama genelde kaan beyin tedavisi 3 ayda cevap veriyormuş temmuz ya da ağustosa yetişir diye düşünüyorum yetismezse acele atmicem iuzun süreli rapor alıp okul zamanı yaptircam bosa kürek cekiyoruz yoksa. İnşallah dna hasarı çıkmazda çok ugrasmayiz. Ama kaan beye mutlaka tedavi olmak istiyorum.Canim esim aylarfr yurtdsnda ilk tedawide bizden istemediler.bizim tedawi pozitf olunca esimde gitti isi nednyle sonra da dia gebelikle sonclandu.bn de zeynep ksmile gittm dedgnz test icin sizden daha acil hastalar var hem esiniz yok asil onun yapmasi gerekir dedi yapmadilarr
Zaten acgh testi kapsamli bir test dediginiz kan testinden daha kapsamli.bizim emryolarin kromozomlarinda hata cikinca bn de tup bebek dr a sordum bizim genetiklerde mi sorun var diye hayir dedi.cunku acgh da cikardi olsaydi
Ama esim gelince yaptracagim onu da.bnm endiselerim de cok.ben de ogretmnim bixkm icin yazin cok iyi olur tedawi icin fakt esim turkiye de cok kalamiyor.kaan hocanin tedawilerde uzun suruyor nasil olacak hic bilmiyorum.surekli dusunuyorum bir seyler okuyorum elimden gelenin fazlasini yapiyorum ama elde hic bisey yok...
Rabbim yardimciniz olsun insallah .ama bu kez daha emin adimlarla ilerlemek istiyorum.kaan hocanin sitesinde hastalarin hikayelerinin oldugu bir kisim var onu okiyunca umut doldu icime.insallah bize de faydaasi olur insallah amin.hemen hemn bir cok hastada dna hasari cikmis.zaten esimde varikosel var bu da sebep oluyormus .Resmen aynı kaygılar cnm. Mart da başlasa en az 3 ay gerekiyormuş haziran da ancak 3 ay olur duzelmezse 1 ay daha beklesem ağustos da yaptırmam lazım eylüle kalırsa okul açılacak izin rapor zor. Hep aynı kaygılar ama genelde kaan beyin tedavisi 3 ayda cevap veriyormuş temmuz ya da ağustosa yetişir diye düşünüyorum yetismezse acele atmicem iuzun süreli rapor alıp okul zamanı yaptircam bosa kürek cekiyoruz yoksa. İnşallah dna hasarı çıkmazda çok ugrasmayiz. Ama kaan beye mutlaka tedavi olmak istiyorum.
Bizde yok varikosel ama ışte evet o hasta,hikayeleri umut oluyor inşallah bizde deva buluruz acele etme sende o yüzden yaz tatiline denk gelmese de bekle ben öyle yapicm olağan üstü hal kalkar o zamana iki veya üç hafta rapor alırız napalim. Allah herkesin duasını zamanı gelince kabul etsin inşallah sizin randevu tarihiniz net mi günü ne zaman söylediler tarihi çok yoğun sekreteri ocakta arayacam dedi kapattı da ondan sordumRabbim yardimciniz olsun insallah .ama bu kez daha emin adimlarla ilerlemek istiyorum.kaan hocanin sitesinde hastalarin hikayelerinin oldugu bir kisim var onu okiyunca umut doldu icime.insallah bize de faydaasi olur insallah amin.hemen hemn bir cok hastada dna hasari cikmis.zaten esimde varikosel var bu da sebep oluyormus .
Yok canim belli degil bna da mart dedi fakat biz aguatosta kaan hocayla maillesmistik esimin spermiyografisini istemisti.geleceginiz zamani onceden soyleyin ona gore baslayalim yardimci olmak isterim yazmisti.o nedenle blki biraz erkene cekebilirler diye umud ediyorum.nasil bir yogunluk ya ne kadr cok hasta var.bazen diyorum niye bizim basimiza geldi cunku cewremde herkesin hemen oluyor fakat aslinda cok fazla dertli var biz erkenden farkettik.kimilerinde sikinti olmasma tedawu olmamalarina ragmen bebisleri var masallahh Rabbim isteyince oluyor cok sukurBizde yok varikosel ama ışte evet o hasta,hikayeleri umut oluyor inşallah bizde deva buluruz acele etme sende o yüzden yaz tatiline denk gelmese de bekle ben öyle yapicm olağan üstü hal kalkar o zamana iki veya üç hafta rapor alırız napalim. Allah herkesin duasını zamanı gelince kabul etsin inşallah sizin randevu tarihiniz net mi günü ne zaman söylediler tarihi çok yoğun sekreteri ocakta arayacam dedi kapattı da ondan sordum
Bu sene okulda iki kişi hamile gördükçe bende icleniyorum valla. Bizim temmuzda yapıldı testler onları göndermek istemedim 6 ay geçti diye yenileyip öyle gondericem gittiğimde hepsi elinde olsun da en azından mart ayını tahlil sonucu beklemekle geçirmeyim tedaviye baslasin diye düşündüm. Hayırlısı allahtan artık kaan beyle görüşünce de burdan paylaşalım olur mu insan hiçbir ayrıntıyı kaçırmak istemiyorYok canim belli degil bna da mart dedi fakat biz aguatosta kaan hocayla maillesmistik esimin spermiyografisini istemisti.geleceginiz zamani onceden soyleyin ona gore baslayalim yardimci olmak isterim yazmisti.o nedenle blki biraz erkene cekebilirler diye umud ediyorum.nasil bir yogunluk ya ne kadr cok hasta var.bazen diyorum niye bizim basimiza geldi cunku cewremde herkesin hemen oluyor fakat aslinda cok fazla dertli var biz erkenden farkettik.kimilerinde sikinti olmasma tedawu olmamalarina ragmen bebisleri var masallahh Rabbim isteyince oluyor cok sukur
Bnm en yakin arkadslarim hamile , biriyle de ayni okuldayim malesef istemeden de olsa kendimi cektim onlardan cok zorlaniyorum cunku .Tabi ki ben hep sizle iletisim icinde olmak isterim .burada hic tanimadigim bir arkds buldum ona msj attim saolsun o da kaan hocaya gitmis suan hamile cok sukur Allahim kucagina almayi nasip etsin insallah.Size de bol bol dua edecegim hep insallahBu sene okulda iki kişi hamile gördükçe bende icleniyorum valla. Bizim temmuzda yapıldı testler onları göndermek istemedim 6 ay geçti diye yenileyip öyle gondericem gittiğimde hepsi elinde olsun da en azından mart ayını tahlil sonucu beklemekle geçirmeyim tedaviye baslasin diye düşündüm. Hayırlısı allahtan artık kaan beyle görüşünce de burdan paylaşalım olur mu insan hiçbir ayrıntıyı kaçırmak istemiyor
Sperm sayilari cok degisken oluyor malesef.bir suru seyden etkilenebiliyor.alkol sigara duzrnsz uyku sagliksz beslenme de etkliyor.arkadsm bizim nisanda 64milyonken haziranda 8milyon oldu sonrada 0 oldu.cok sukur sonra az az cikmaya basladi.bizim urolog inanamadi oncesi testler yanlistr dedi ama bn yanlis olabilecegini dsnmuorumYa kızlar bizde Kaan hocada tedaviye başladık sperm testi ilk yaptırdığımız da hoca istediğin de sonuç normal her zaman yaptırdığımız gibi çıktı sayı 150 milyon a+b yüzde 26 idi. Ama bugün yaptırdık sayı top. 60 milyon a+b %10 çıktı hareketsiz %80 hocaya mail attım hemen hiç böyle düşük çıkmamıştı iki senedir neden böyle olmuş olabilir
Biz iki yıldır yaptırıyoruz test ve hep sayı aynı olurdu bunda neden düştü o kadar takviye ye rağmen anlamadık bide eşim sigara kullanmıyor yani hayatın daa bi değişiklik de olmadı. Doktor da 2 hafta sonra yazıyor o zamana kadar bekliycez sonucu bugün gönderdim kendisineSperm sayilari cok degisken oluyor malesef.bir suru seyden etkilenebiliyor.alkol sigara duzrnsz uyku sagliksz beslenme de etkliyor.arkadsm bizim nisanda 64milyonken haziranda 8milyon oldu sonrada 0 oldu.cok sukur sonra az az cikmaya basladi.bizim urolog inanamadi oncesi testler yanlistr dedi ama bn yanlis olabilecegini dsnmuorum
Insallah duzelir biran once.kaan hoca hep boyle 2hafta sonra minyaziyor.biz daha tedawiye baslamadik ama boyle 2 hafta beklemk cok yorucu olur insan hemen bir sey duymak istiyorBiz iki yıldır yaptırıyoruz test ve hep sayı aynı olurdu bunda neden düştü o kadar takviye ye rağmen anlamadık bide eşim sigara kullanmıyor yani hayatın daa bi değişiklik de olmadı. Doktor da 2 hafta sonra yazıyor o zamana kadar bekliycez sonucu bugün gönderdim kendisine
Evet 2 hafta sonra yazıyor ondan önce cevap yazmiyorInsallah duzelir biran once.kaan hoca hep boyle 2hafta sonra minyaziyor.biz daha tedawiye baslamadik ama boyle 2 hafta beklemk cok yorucu olur insan hemen bir sey duymak istiyor
Canım sanırım bizim durumumuzda olanlarda oluyor bu benim eşimin de tüp bebek denemelerinde sayı her defasında daha da düştü dedi emvriyolog ilaca rağmen sanırım stres su an ne durumda bilmiyorum tatilde yenilicez testleri bklm panik yapmayın önemli olan kaliteli olmasi sayıya takilmaBiz iki yıldır yaptırıyoruz test ve hep sayı aynı olurdu bunda neden düştü o kadar takviye ye rağmen anlamadık bide eşim sigara kullanmıyor yani hayatın daa bi değişiklik de olmadı. Doktor da 2 hafta sonra yazıyor o zamana kadar bekliycez sonucu bugün gönderdim kendisine
Kizlar kaan beyde tese olan var miCanım sanırım bizim durumumuzda olanlarda oluyor bu benim eşimin de tüp bebek denemelerinde sayı her defasında daha da düştü dedi emvriyolog ilaca rağmen sanırım stres su an ne durumda bilmiyorum tatilde yenilicez testleri bklm panik yapmayın önemli olan kaliteli olmasi sayıya takilma
Bizde azosprm yok cnm tese olmadık daha muayne de olamadık zaten bizKizlar kaan beyde tese olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?