Esim ankara genarti aramis 800 TL tutuyomus test.Tabiki zamanı Rabbim biliyor hersey vesile
ne kadar pahalı yapmışlar 150-200 lora her yerde.Genart veya Düzen.Dna hasar testini 800 tl ye yaptırdık eşim 5 ay tedavi oldu kaan beye %17 hasar orani %12 ye düştü en son testleri gönderdik hersey yolunda demişti morfoloji %1 kaan bey bunu önemsiyor
kaç günde çıkıyor cnm sonuçlar pekiDemekki bizimki gibi test canım. Klomen ve emodex kullandı 3 ay.
gözünüzaydın darısı başımızaArkadaslar herkese merhaba. Esimde sperm sayisi dusuk morfoloji %2 bazen %1 cikiyordu. DNA hasari cok yuksekti. Kaan hocayla ilac tedavisine basladik. 2016 basindan beri kullaniyorduk. Bu ay son testleri yaptirip tup bebek deneyecektik DNA hasari duzeldiyse ancak bir surpriz oldu ve ben hamileyim :) Cok mutluyuz. Suan daha cok yeni aslinda ama sizlerle paylasmak istedim. Kaan hocaya guvenin ve dediklerini harfiyen uygulayin. Mesela esim hergun keciboynuzu tozu iciyordu ilaclar disinda. En kisa zamanda dileginiz gercek olur umarim. Herkese sevgiler.
gözünüzaydın darısı başımıza
dna hasarınız kaç çıkmıştı peki keçiboynuzu tozunu nasıl kullandınız süte karıştırsak sorun olur mu
keçiboynuzu tozuyla özünün etkisi aynımıdır
evet hazır edip git, hatta mesajına randevu aldığını belirt sonuç çıkınca yeniden mesaj yaz tedavimin başlamasını istiyorum diye belirt.
Bence muayene olmadan test yaptırma sizden neler isteyeceğini bilemezsiniz belki farklı testler de isteyebilir mail adresinden irtibata geçin bilgilerinizi verin ama testler için hocanın yönlendirmesini bekleyin derim benBen şimdi dna hasar testi falan yaptirmayim mi marta kadar sonuçta isteyecek biliyorum en azından 20 gün sonuç çıkmasını beklememis olurum martda gittiğimde elimde olurdu spermiogram ve dna hasar testini hazır edeyim diyorum şubat ayında
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah. Tabi darısı tüm isteyenlere olsunCanım Dna hasarımız %89 du ılk testte sonra duştu %26 ya ve kaan hoca ıyı bır gelişme olduğunu söyleyerek ılacımızı değiştirdi iğne verdi bir ay kullanın dıyerek. O sırada eşim sıgaraya da baslamıstı ben o sebepten olduğunu düşünüyorum bizim Dna hasarı azalacagına arttı tekrar %67 oldu. Sigara gerçekten çok etkili eşim bir turlu bırakamadı. Sonunda sıgarayı azalttı günde ıkı tane ya da bır tane ıcmeye başladı. Keçiboynuzunun tozunu ıcıyorduk sadece. Sutede karıstırabılırsın ama eşim kaşıkla yiiyip hemen üstüne su ıcıyordu. Bir çorba kaşığı dolusu ıcıyordu bu arada. İki ay önce istanbuldan izmire gittik ege unv tup bebek için gorustuk oradakı hocada kaan hocayı tanıyordu ve Dna hasarını duzeltmemızı kaan hocanın dediklerini uygulamamızı onerdı. Biz bu ay sonu yani aralık sonu testlerimizi yaptıracaktık dna duzeldıyse tup bebek için izmire gidecektik. Sat 8 kasımdı ve aralıkta reglım gecikince test yaptım evde. Hatta öyle ki testi bırkac gün erteledım kendimi umutlandırmamak için yine negatif çıkacak nasıl olsa diye düşündüm. Fakat sonra bı baktım pozıtıf. Hemen hastaneye gittik orada da pozitif. Sonra keseyi de gördük öyle inandım. Darısı tüm isteyenlerin başına. Gerçekten beklemek çok zor biliyorum yaşadım ama moral çok önemli. Kaan hoca bize kuru incir yememizi ve haftada uc gün nohut yememizi de söyledi. Bunları eşim çok düzenli yapmadı ama keçiboynuzunu hep yaptı. Sizin değerleriniz nasıl bu arada?
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah. Tabi darısı tüm isteyenlere olsun
Amin tum isteyenler kavussun dilerim. Cok tesekkur ediyorum.
tebrikler, sağlıkla kucağınıza alın, siz de epey emek vermişsiniz sabretmişsiniz. Allah isteyen herkese versin.Amin tum isteyenler kavussun dilerim. Cok tesekkur ediyorum.
canım üzülme demek boş biliyorum insan bişeylere sarılmak istiyor ama kaan bey olmaz demiş olabilir bunu allahtan başka kimse bilemez. sen esine kürler yapmaya devam et iyi besle belli olmaz ki bu işler. bu işte önemli olan moral ve inanmak. allah yardımcın olsun.kızlar kaan hocadan cevap qeldı tese olsa bıle tup basarısı az dedı bız tedavıyı bıtırdık kaan hoca ıgnelerı kesın dedı umarım sızlerın bebeklerı olur bız bu defterı kapattık kaan hoca durust bır dr. olmazsa olmaz olursa olur dıyor oyalamıyor kandırmıyor 1sene tedavı oldu esım ama hıc bır gelısme yok dedı kaan hoca cok yıkıldım ama toparlıyorum umarım sızler ıcınde hayırlısı olur bızım ıcın hayırlısı olmamasıymıs sızlere tesekkur ederım sayenızde kaan hocayı tanıdım
Canım hakkınızda hayırlısı umudunu kaybetme kimse bilemez geleceğin neler getireceğinikızlar kaan hocadan cevap qeldı tese olsa bıle tup basarısı az dedı bız tedavıyı bıtırdık kaan hoca ıgnelerı kesın dedı umarım sızlerın bebeklerı olur bız bu defterı kapattık kaan hoca durust bır dr. olmazsa olmaz olursa olur dıyor oyalamıyor kandırmıyor 1sene tedavı oldu esım ama hıc bır gelısme yok dedı kaan hoca cok yıkıldım ama toparlıyorum umarım sızler ıcınde hayırlısı olur bızım ıcın hayırlısı olmamasıymıs sızlere tesekkur ederım sayenızde kaan hocayı tanıdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?