Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar merhabalar biz de Kaan hocayla başladık yola ama iş durumumuzdan sürekli Ankara'ya gidemediğimiz için kendi memleketimizde tedaviye başladık geçen sene 20 kasımda mikrotese oldu eşim ama çok küçük hücreler olduğunu ama bu hücrelerle tüp bebek yapılamayacağını söyledi doktoru.değişik ilaç tedavileriyle her 3 ayda bir kontrol etti ama bir değişiklik olmadı maalesef.çakşır suyunu söyledi bir yakınımız o kürü kullandı 3 ay doktor bilgisi dahilinde tabiki de ama henüz yaptırmadık tahlilini.bizim gibi olupta sonuç alan var mı acaba Çaresizlik çok zor inanın eğer tahlil aynı çıkarsa femara tedavisi olacak 3 ay sonra tekrar tahlil hücre yine olmazsa 2. Mikro tese yapılacakNe olur bana da bir yol gösterin 3 yıldır çabalıyoruz henüz bir yol alamadık binlerce lira para dökdük ama sonuç yok

Canım çaksır koku gerçekten sayıyı arttırıyor bitkisel ilaçlar ve kürleri sayesinde eşinin durumunu en azından tüp bebek yapılacak duruma getirebilirsiniz. Azosperm olup ilaçlar sayesin de sperm çıkışı olan çok kişiyi okuduk

Biz pek faydasini goremedik ama keci boynuzu kuru denedik sonuc alamadik kaan hoca bol bol havuc ve nohut ye dedi havuc suyu iciriyorum esime daha sonrada nohut kurune baslicam allahtan umit kesilmez

Kaan hocaya soru ya da sonuç gönderdiğinizde cevap için size bir tarih verir. Genelde de bu tarihte cevap verir. Verdiği tarihi geçirdiği hiç olmadı ama daha erken cevap verdiği oldu. O yüzden sabırlı ol bence.

Kaan hocaya soru ya da sonuç gönderdiğinizde cevap için size bir tarih verir. Genelde de bu tarihte cevap verir. Verdiği tarihi geçirdiği hiç olmadı ama daha erken cevap verdiği oldu. O yüzden sabırlı ol bence.
Bekliyoruz zaten başka çaremiz yok ki. İnşallah sonuçlar kötü gelmez de biran önce sonuç alırız. Herkese allah sabır versin.

İnşallah canım İnan çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun sende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah

Biz pek faydasini goremedik ama keci boynuzu kuru denedik sonuc alamadik kaan hoca bol bol havuc ve nohut ye dedi havuc suyu iciriyorum esime daha sonrada nohut kurune baslicam allahtan umit kesilmez
İnşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırız canım bilmiyorum daha tahlil yaptırmadık ama sonucu yazarım zaten ama en büyük dileğim inşallah bir gün hepimiz buraya güzel şeyler yazarız rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın

Arkadaslar kaan hocaya mail.atmistim cevabi bugün gelecekti hala gelmedi hic böyle olmazdi neden acaba

Canim bende atmistim.mailler de gereksizler bolumune gitmisti o yuzden gorememisim oraya bak
Sagol cnm Cevabim geldi uc aylik ilac tedavisi verdi kaan hoca tamoksifen ve promotil bir ay sonra fsh tahlili uc ay sonra tekrar dna hasar testi yapilacak ins uc ay icinde duzelir

Sonucunuz nasıl çıktı biraz bilgi verebilirmisin
Sperm dna hasari %25 cikti bunun %15 ve alti olmasi gerekmis ayrica sperm erken yaslanmasi nekrotik sperm sperm canliligi falan kotu geldi simdi 3 aylik tedaviye basladi ins ilaclar fayda eder

Sperm dna hasari %25 cikti bunun %15 ve alti olmasi gerekmis ayrica sperm erken yaslanmasi nekrotik sperm sperm canliligi falan kotu geldi simdi 3 aylik tedaviye basladi ins ilaclar fayda eder
Sperm yaşlanmasına ayrıca mı bakıldı yoksa hasar testinde çıkıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…