biz iki yıl önce 400 ödemiştik canım şu an 450 olmuşBugun randevu aldım Nisan ayının son haftasına ücret 450 tl dedi epey tuzluymuş valla bide hangi testleri yaptırmamız gerekiyor dedim hiçbir test yaptırmayın kaan hoca muayene den sonra istiyor dedi
Sizdede oylemi olmustu ben istanbul dan gideceğim için testler hazır elimde olsun oyle gideyim vakit kaybı olmasın istiyorum.
Mailde de yazdım inş cvp verir
sperm dna hasar testi başarısız tüp bebek denemeleri olanlar ve sebebsiz yere bebek sahibi olamayanlar için yapılıyor canım allah yardımcınız olsun herkese şifa versin inşçok zor alınan bir randevu olduğu için iptal etmeyin bence arkadaşım. iş yerinden izin alırsınız. bu daha önemli birşey. bu arada arkadaşlar sayfanın neredeyse tamamını okudum. genellikle sperm olup kalitesi bozuk olan ya da sayısı az olan arkadaşlar tedavilerini yazmışlar. bir de emodex ve klomeni sanırım bu durumda olanlara kullandırıyorlar. bahsettiğiniz sperm dns testi de sperm olup da sayısı az olanlara ya da kalitesi düşük olanlara mı yapılıyor.? yani bu sayfadan bunları anladım. yanlışsam lütfen düzeltir misiniz.
biz sebepsiz azosperm. 4 yıldır bulunamadı. genler hormonlar kromozomlar hepsi normal. hiçbir tedavi almadan(ilaç - iğne vs.) 1 kez micro tese ameliyatı olduk . ve canlı cansız sperm bulunamadı.bitkisel kürlerin hepsini denedik. şimdi de kaan hocadan randevu almaya çalışıyorum. hiç spermi olmayıp kaan hocada tedavi olan var mı arkadaşlar ? yazdıklarını okuyunca sizin için çok seviniyorum. çok daha iyisiniz bize göre. sperm var en azından kalitesini yükseltmeye çalışıyorsunuz. inşallah güzel haberlerinizi de okuruz. Rabbim şifa verir hepimize.
Canim Beninm De randevuya gitmeden önce aynı kaygım vardı hatta aynı mesajı atmisimdir buraya sekreter yaptirmayin diyor ben tereddüt ettim zaman kaybı olur diye neyse kar yağdı falan derken tahlile gidemedik randevu gününe kadar ben düzen labda dna hasar testi yaptiracaktim sonucumla gidecektim olmadı kaan beye gittik iyi ki yaptirmamisim çünkü kaan hoca bizden 4 lu dna paneli istedi içinde dna vhasar testi de var ros analizi diye bişey var yani 4 farkli test daha ayrıntılı bakılmış oluyor sonuçta. Boşa masraf etme yaptirabikiyorsan kan tahlillerini yaptırdım spermle ilgili bişey yaptırma benim fikrimce tsh fsh testestoron lh baktir bunları götür ve acele etme gerçekten biz böyle panik yaptıkça acele ettikçe olmuyor ben su an tahlil sonucu beiyorum akışına biraktim kan tahlili sormadı istemedi bizden ben bu hafta yapturicam ama yine de hepsini bir gondericem hayırlısı artık herkes için cnm
Biz 5 sene önce azosperm teşhisiyle Kaan hocaya tedavi olmuştuk 4 buçuk yaşında bir oğlum var Allah isteyen herkese nasip etsin..Umidinizi yitirmeyin 4 .CÜ tüp bebekte tutundu oğlum .En son mikrotesede4 tane bulunmuştu 2tane transfer etmişlerdi biri tutmuştu...Şimdi kardeş için. Tekrar tedaviye başlıycaz insallahçok zor alınan bir randevu olduğu için iptal etmeyin bence arkadaşım. iş yerinden izin alırsınız. bu daha önemli birşey. bu arada arkadaşlar sayfanın neredeyse tamamını okudum. genellikle sperm olup kalitesi bozuk olan ya da sayısı az olan arkadaşlar tedavilerini yazmışlar. bir de emodex ve klomeni sanırım bu durumda olanlara kullandırıyorlar. bahsettiğiniz sperm dns testi de sperm olup da sayısı az olanlara ya da kalitesi düşük olanlara mı yapılıyor.? yani bu sayfadan bunları anladım. yanlışsam lütfen düzeltir misiniz.
biz sebepsiz azosperm. 4 yıldır bulunamadı. genler hormonlar kromozomlar hepsi normal. hiçbir tedavi almadan(ilaç - iğne vs.) 1 kez micro tese ameliyatı olduk . ve canlı cansız sperm bulunamadı.bitkisel kürlerin hepsini denedik. şimdi de kaan hocadan randevu almaya çalışıyorum. hiç spermi olmayıp kaan hocada tedavi olan var mı arkadaşlar ? yazdıklarını okuyunca sizin için çok seviniyorum. çok daha iyisiniz bize göre. sperm var en azından kalitesini yükseltmeye çalışıyorsunuz. inşallah güzel haberlerinizi de okuruz. Rabbim şifa verir hepimize.
sperm dna hasar testi başarısız tüp bebek denemeleri olanlar ve sebebsiz yere bebek sahibi olamayanlar için yapılıyor canım allah yardımcınız olsun herkese şifa versin inş
Biz 5 sene önce azosperm teşhisiyle Kaan hocaya tedavi olmuştuk 4 buçuk yaşında bir oğlum var Allah isteyen herkese nasip etsin..Umidinizi yitirmeyin 4 .CÜ tüp bebekte tutundu oğlum .En son mikrotesede4 tane bulunmuştu 2tane transfer etmişlerdi biri tutmuştu...Şimdi kardeş için. Tekrar tedaviye başlıycaz insallah
allahım ne güzel bir haber. rabbim yavrunuzu size bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. peki hiç sperm yok muydu? micro tesede bile çıkmadı bizim. sizin kaçıncı micro teseyle bulundu. sebepsiz azosperm miydi. kusura bakmayın çok sordum ama bizim durumumuzda olan çok fazla yok sanırım.
Bi üst mesajda yazıyo 450 tlKızlar merhaba bizde kaan aydosa gitmek istiyoruz eşimin testi düşük çıktı muayene ücreti ne kadar bilen varsa cevap verebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?