Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

üye olup sitesinden gönderdiyseniz, aynı sayfaya ve mailinize dönüş yapılıyor. 15 günü buluyor cevap gelmesi.

kızlar merhabalar bizde kaan hocaya tedavi olmaya başladık şubatta gittik eşimin fsh ve lh 20 üzerindeydi chormion 1000 iğnesi kullandı birde inofolic toz kullandı 1 ay da 0.5 e düştü buseferde e2 de 84 oldu aynı tedaviyi gören var mı çok tedirginim

Mrb gecmis olsun bizdende bu testleri istedide siz nerde ne kadar ucrete yaptirdiniz acaba bide 4 test dimi istanbuldayim bn duzen lab sordum sadece ikisini yapiyoruz dedi mikrogen lab 800 lira dedi mecbur orda yaptircaz sanirimm

Merhaba,kızlar bende kaan beyin sitesindeki istenilen kan testlerini yaptırdım anlayan var mi acaba total testesteron 4.7 estradiol 75 bu biraz yüksek gibi prolaktin 13.6 bu da üst sınırda tsh 0.9 fsh 3.67 shbg de 117 çıkmış üst sinir 80 gösteriyor bu sonuçlar nasıl acaba estradiol yüksek gibi spermleri etkiler mi ki spermiogramimizda da sperm sayısı 14 milyon ileri hız %15 düşük ama kaan bey doğal yolla olur demiş tahlilleri yeni yolladım cevap yazmadı daha

Merhaba arkadaşlar biz bu ayın sonunda Kaan beye gidecek benail atmıştım gelmeden test yapalım mı diye Kaan beyde .Bi üniversitenin genetik bölümünde kromozom analizi .Y delegasyonu analizi birde FSH yaptırın demiş ..Eşim cebeciyi aramış oda bir doktorun bu testleri istediğine dair kağıt olması lazım demiş ..Bu testleri yaptıran varsa nasıl bir yol izlememiz lazım sizler nerede yaptirdiniz

Bızde 23 marta kaan beye randevu aldk bizden test istemedi muayene snrası istenecekmiş. Kan tahlılı yaptrcgz biz yinede. Sperm dna hasarını yaptrmadk muayene snrası baska testlerde istyblrmiş hepsini bir yaptrırız artık. Kromozom analizini yaptrdk biz ama bizden kımse istemedi bunu biz kendimiz yaptrdk. Süleymaniye kadın dogum egtm arastrma hastanrsnde. Bi tanıdık vardı arada. Doktor talep yazısı olmadan gttık. Yaptılar bence genetik bölümünden randecu alın gerekirse maili de göster. Cünkü tamamen doktorun insiyatfnde isterse test talebnde bulunuyr. Bana söyle demişti tüp bebek sürecıne giren herkesn yaptrması lazm dedi. Kan pıhtılasması(trombofili paneli) ve kromozom analizi. Bu ikisi genetik acısından bakılan testlermiş.

Bu arada kromozom analizi 2 ayda cıkıyor devlette ücret ödemiyrsn. Ama özel laboratuvarda daha erkn cıkablr arastr istersn acil lazımsa

Randevuyu nerden alıyosunız kızlar kaan hoca için bende mail attım geçen hafta yanıtını bekliyorum

Mrb gecmis olsun bizdende bu testleri istedide siz nerde ne kadar ucrete yaptirdiniz acaba bide 4 test dimi istanbuldayim bn duzen lab sordum sadece ikisini yapiyoruz dedi mikrogen lab 800 lira dedi mecbur orda yaptircaz sanirimm
Cnm bizde ankarsfa genarta yaptırdık 800 tl artık bunların eline düşünce herşey para cnm yapacak bişey yok

Cnm bizde ankarsfa genarta yaptırdık 800 tl artık bunların eline düşünce herşey para cnm yapacak bişey yok
Saol cnm zat3n el mahkum aynen oyle baska yapan yerde yok mecbur yaptircaz artik esimde dio hadi gectimde yazdigi ilaclari bari devlet karsilasa diyo yuksek ihtimal larsilamass allah yardimcimiz olsun hepimizinn

Kizlar kaan hocanin yazdigi ilaclar örneğin klomeni recetesiz alabiliyor muyuz?verdiği ilaçları nasil aliyorunuz?

kızlar merhaba biz kaan beye gittik eşimi muayne etti herhangi bir sıkıntı yok dedi eski sperrmiograma baktı doğal yolla olur dedi ama ileri hız sıfır bizde sayı da azdı neyse yeniden spermiogram yaptırdık dna hasar paneli falan sonuç yine sayı düşük çıktı dna hasarı düşük çıktı yine cevap olarak doğal yolla devam yazmıs ama tüp bebekte de tutmadı iki defa bende aktardan bir karışım aldım eşim için kullanmaya başladı 1 ay olmadan meme uclarım acımaya başladı dedi bıraktırdım hemen ama acıma geçmedi hormon tahlilleri yaptırdık tsh fsh prolaktın ösrtojen falan ve östrojen yüksek çıktı eşinde bu şekilde estradiol değeri yüksek olan yada böyle bişey yaşayan var mıdır. zaten sayımız azdı acaba bu hormonlar oynadı da daha da düştü mü ki diye endişe ediyorum açıkçası.

Bizde karisim kullaniyoruz ama daha sonuclara baktirmadik.bazi yerlerde dogal karisimlarin ters etki yaptığı yazmis ama olmadi sen sonuclarini tekrar gonder

Bizde karisim kullaniyoruz ama daha sonuclara baktirmadik.bazi yerlerde dogal karisimlarin ters etki yaptığı yazmis ama olmadi sen sonuclarini tekrar gonder
ÖYLE YAPTIM TEKRAR GÖNDERDİM AMA KAAN AYDOS ÇOK GEC CEVAP YAZIYOR YA 15 GÜNÜ BULUYOR CEVAP GELDİĞİNDE BELKİDE HORÖMONLAR TEKRAR DEĞİŞMİŞ OLABİLİR NEY GÖRE İLAÇ ERMİŞ OLSA NASIL KULLANICAZ ANLAMADIM AMA BİRAZ ARADAN ZAMAN GEÇİNCE HORMON TAHLİLLERİNİ YENİLİCEM BEN BKLM.

Arkadaşlar merhaba... Kaan hocanın sekreterini aradım az önce Haziran ayına alabilirim seni dedi.Bende çaresiz isim listesine kaydoldum Geçen yıl Ocak ayında kendiliğinden hamile kalmıştım ama bebek gelişimi olmadığından Mart ayında kürtaj oldum.. Sonrasında 3 defa aşılama yaptırdım ama sonuç maalesef olumsuz oldu.Eşimde varikosel var. DNA hasar testi yaptırdık % 25,3 sonuç ile orta derecede hasarlı görünüyor. Araştırmalarımız sonucunda Kaan Aydos hocanın bu konuda uzman olduğunu öğrendik. Bu süreçte Kaan hoca ile güzel haberler alan arkadaşlardan moral desteği istiyorum

Sizin morfoloji nasil bizim sifir bizde haziran ayina alabildik benimde tüp bebek yaptik iki kez tutmadı inşallah hayirli sonuclar aliriz ordan

Merhaba bizim durumumuz da size yakin.aslinda esimin sperm sayisi dusuk ama tup bebekte buonemli degil biliyorsunuzdur ve 2 kez denedik ilk seferden beri biz en kaliteisini secioruz baska test vs yaptirmaniza gerek yok dediler.10 embriyomuz dollendi hepsi 3.gune kadar cok iyi gelistiler ve donduruldular ama cozuldukten sonra hic biri 5gune saglikli gelemedi. Ilk denememiz negatif 2.deneme de kimyasal gebelikle sonuclandi.umarim kaan aydos bize isik olur

işte ben buna kızıyorum kdr emek veriyoruz , bizim için önemli değil sperm varsa sağlıksını buluyoruz diyorlar snra da spermde dna hasarı olblr diyorlar. madem teknolojın tamamen yeterlı değil ozmn ilk önce tedavı öner. biz yarın kaan hocaya gidiyoruz sizlere de yazarım. elımızde daha tahlıl yok yaptırıp gitmek istedim ama muaynede karar verecek hangı testlerı isteyecegıne dedi. simdi test ver sonuc al kaan hocaya gonder cvp gelsın yıne 1 ayı bulacak tedavıye baslamamız. sabretmek zorundayız malesef. tedavı olmadan tup bebege baslamayacagım hatta bırkac ay dogal yolla denerım belkı bir aşılama denerim bu sefer. sene sonuna doğruda tup bebek olblr diye düşünüyrm. herkes duyup öğrendiğini paylaşınca cok guzel oluyor basta bılseydık dna hasarı dıye bırseyın varlıgını belkı o testı de yaptırırdık. sebepsiz infertilite olunca araştırmanın ucu bucagı yok hersey sebep olblr diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…