- 12 Şubat 2016
- 187
- 126
- 103
- 44
Evet eşim ameliyat oldu üzerinden 3 hafta geçti. Mikro cerrahi ile oldu. Teşekkür ederim size de geçmiş olsun.ameliyat oldumu eşiniz biz yarın Mehmet şevki serte tedavi olmaya gidicez haftayada ömer gülpınara ibni sina hastanesinde ikisindede mikrocerrahi var gerek görürlerse ameliyat olucak eşim bakalım sizede geçmiş olsun bende sekreterinden o şekilde bilgi almıştım ama bizim hem amelyat olmadan 450 tl gibi bi bütçe ayırmamız zor kaan hocaya napalım hayırlısı olsun inşallah
çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun benim eşimde dün ameliyat olduEvet eşim ameliyat oldu üzerinden 3 hafta geçti. Mikro cerrahi ile oldu. Teşekkür ederim size de geçmiş olsun.
Evet canım yeşil ve uzun biz ilk kutuyu bugün bitirdik eşim yarın kan verecek Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahKızlar eşim için emodex aldım netten bugun geldi yeşil oldukça uzun bi hap normal de boylemi kullanan vardır muhakkak
Kaan hocaya randevu da almıstık ama gidemedik
Morfolojimiz 1 ins işe yarar
MELEKiim
Canim nasil gidiyor tedaviniz
Tesekkur ederim cnm sagolEvet canım yeşil ve uzun biz ilk kutuyu bugün bitirdik eşim yarın kan verecek Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
Hasar %35 hareket %1 sperm sayısı iyi dedi kaan hoca evet gittik canım tüp bebek yaptırmadık ona pek sıcak değilim zaten kaan hocada doğal yolla olabilir ilaçlardan sonra dedi emodeks günde 2 tane klomen günaşırı içiyor eşim ayrıca keçiboynuzu tozu yiyor balın içine fındık ceviz badem karıştırdık onu yiyor ama sigarayı bırakmadı bide acayip kilo aldırıyor emodeksTesekkur ederim cnm sagol
Amin inş Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Sizin degerler nasıl canım tüp bebek denediniz mi kaan hocanın yanına gittiniz mi?
Spermiyogram da yaptırcakmısınız sonucları buraya yazmayı unutma canm
İns guzel cıkar
Bide günde kac tane kullandı üstünde 2 tane yazıyor ama bilemedim
Morfoloji kaç canım? inşallah degerleriniz yukselirHasar %35 hareket %1 sperm sayısı iyi dedi kaan hoca evet gittik canım tüp bebek yaptırmadık ona pek sıcak değilim zaten kaan hocada doğal yolla olabilir ilaçlardan sonra dedi emodeks günde 2 tane klomen günaşırı içiyor eşim ayrıca keçiboynuzu tozu yiyor balın içine fındık ceviz badem karıştırdık onu yiyor ama sigarayı bırakmadı bide acayip kilo aldırıyor emodeks
Bizim de morfolojimiz 1 di, dna hasarımız çok yüksekti, sperm sayımız çok düşüktü. Kaan hoca bekleyin doğal yolla olur dedi. Biz de emodeks vs kullandık. Sonra kendiliğinden hamile kaldım. İçinizi ferah tutun, kaan hocaya güvenin. inşallah isteyen herkesin olur.Kızlar eşim için emodex aldım netten bugun geldi yeşil oldukça uzun bi hap normal de boylemi kullanan vardır muhakkak
Kaan hocaya randevu da almıstık ama gidemedik
Morfolojimiz 1 ins işe yarar
MELEKiim
Canim nasil gidiyor tedaviniz
Ayy canım cok sevindim adına Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsinBizim de morfolojimiz 1 di, dna hasarımız çok yüksekti, sperm sayımız çok düşüktü. Kaan hoca bekleyin doğal yolla olur dedi. Biz de emodeks vs kullandık. Sonra kendiliğinden hamile kaldım. İçinizi ferah tutun, kaan hocaya güvenin. inşallah isteyen herkesin olur.
Çok sağol canım amin, darısı tüm isteyenlerin başına. Biz geçen sene mart ayıydı sanırım kaan hocaya gittik, ben aralık ayında hamile kaldım. Emodeks haricinde, menagon iğne kullandık bir ara, bir de klomen kullanıyorduk. Bunun dışında her gün keçiboynuzu tozu içiyordu eşim düzenli olarak. Kuru incir falan da söylemişti kaan hoca ama onu çok düzenli yediğini söyleyemem. Haftada 3 gün nohut demişti ben salataların çorbaların içine nohut atıyordum, ya da soslayıp baharatlı çerez gibi yapıp veriyordum. Bizim uyguladıklarımız bunlardı canım.Ayy canım cok sevindim adına Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
Bizde dün başladık kullanmaya vesile olur inş. Başka neler kullandınız cnm
Emodex kullandıktan kaç ay sonra hamile kaldın?
Canım mart dedim ama ocak şubatta olabilir emin olamadım şimdi. 1 yılı geçmedi her halükarda :)Ayy canım cok sevindim adına Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
Bizde dün başladık kullanmaya vesile olur inş. Başka neler kullandınız cnm
Emodex kullandıktan kaç ay sonra hamile kaldın?
Tesekkur ederim canım Allah hayırlı kolay dogumlar nasip etsinÇok sağol canım amin, darısı tüm isteyenlerin başına. Biz geçen sene mart ayıydı sanırım kaan hocaya gittik, ben aralık ayında hamile kaldım. Emodeks haricinde, menagon iğne kullandık bir ara, bir de klomen kullanıyorduk. Bunun dışında her gün keçiboynuzu tozu içiyordu eşim düzenli olarak. Kuru incir falan da söylemişti kaan hoca ama onu çok düzenli yediğini söyleyemem. Haftada 3 gün nohut demişti ben salataların çorbaların içine nohut atıyordum, ya da soslayıp baharatlı çerez gibi yapıp veriyordum. Bizim uyguladıklarımız bunlardı canım.
Merhaba yavrunuzu saglicakla kucaginiza alin insallah.sperm sayiniz kacti peki?Canım mart dedim ama ocak şubatta olabilir emin olamadım şimdi. 1 yılı geçmedi her halükarda :)
Sağol canım amim, yürekten diliyorum gerçekten duacınızım. Sen ve isteyen herkes kavuşsun dilerim.Tesekkur ederim canım Allah hayırlı kolay dogumlar nasip etsin
Umit oldun banada inş bende bu mucizeyi yasayabilirim
Merhaba, amin çok teşekkür ederim. Sperm sayısı 2000 civarıydı ilk yaptırdığımızda, morfolojimiz %1 di, dna hasarımız %87 idi.Merhaba yavrunuzu saglicakla kucaginiza alin insallah.sperm sayiniz kacti peki?
Canımcım son bi soru keçiboynuzu tozunu nasıl kullandınız?Sağol canım amim, yürekten diliyorum gerçekten duacınızım. Sen ve isteyen herkes kavuşsun dilerim.
Sabahları bir çorba kaşığı tozu ağzına atıp üstüne bir bardak suyla yavaş yavaş içiyordu. Ben de denedim ama daha küçük bir kaşıkla, bir anda boğazına yapışıyor insanın. Tadı da lezzetli su ile içince çikolata gibi oluyor :)Canımcım son bi soru keçiboynuzu tozunu nasıl kullandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?