Evet turkiyeden getirdik 3 aylik birden aldim esime ben vuruyorum igneyi karnindan choriomon 5000 üniteİnsallah canim aminnn bizde yeni basladik tedaviye 6 hafta oldu hapi daha alamadik malum yurtdisindayiz bizede klomen verdi hergun bitane
size hangi hapı verdi klomen miİnsallah canim aminnn bizde yeni basladik tedaviye 6 hafta oldu hapi daha alamadik malum yurtdisindayiz bizede klomen verdi hergun bitane
ben sizi tr de sandığım için sormuştum sgk mı ödüyo iğnelerinizi diye merak ettimEvet turkiyeden getirdik 3 aylik birden aldim esime ben vuruyorum igneyi karnindan choriomon 5000 ünite
Bizede klomen diye bi hap verdi siz nezaman yaptiriyosinuz kan tahliliniben sizi tr de sandığım için sormuştum sgk mı ödüyo iğnelerinizi diye merak ettim
bi kaç hafta içinde yaptırırız canım henüz ilacın 3. kutusundayızBizede klomen diye bi hap verdi siz nezaman yaptiriyosinuz kan tahlilini
Nasil öyle bi fark varmi agrı sızi bisey farkettimi esinbi kaç hafta içinde yaptırırız canım henüz ilacın 3. kutusundayız
Düzen labaatıarı 12. Günde verdiArkadaşlar Sperm dna testi kacgunde çıkıyor acaba
Biz 8 ocakta muayene olduk, dna hasar yesti verdik, sonucunu 12 gün sonra aldık ve ilaçlaa başladık, ilk kan testini 23 nde yaptıracak eşim, saburla dvm ediyoruzSELAM HANIMLAR YAA BEN COK MERAK EDIYORUM BURADA HERKES YENIMI TEDAVIYE BASLADI BIZE ESKI OLANLAR BILGI VERSE
Canim bizde 29.12.2014 de basladik ilk kan tahlilini yaptik ikinci olcak iste 10 gune kadar daha eski yokmu acaba aramizdaBiz 8 ocakta muayene olduk, dna hasar yesti verdik, sonucunu 12 gün sonra aldık ve ilaçlaa başladık, ilk kan testini 23 nde yaptıracak eşim, saburla dvm ediyoruz
Merhaba arkadaşlar ..Bizde Kaan Hocayla tanıştık sonunda randevumuz saat 3 teydi fakat sıra bize ancak 5 te geldi.2 saat beklemesi orda biraz gerdi açıkçası. Ama odaya girince sıcak bi insanla karşılaştık. Hoca Önce ki testlerimize baktı ve sizde en azından bi tane canlı sperm var dedi hiç olmayanlar var dedi. İlk önce sperm sayısını yükseltmek için bişeyler yapalım dedi. İki tane ilaç verdi. Haftada 3 gün nohut yiyeceksiniz keçiboynuzu tozunu sütle içecek dedi. Isırgan çayı içecek dedi. Sigara yok dedi ama eşim ben içerim dedi. Doktor iki hafta sonra sperm testi ve kan testi yaptırın bana mail atın dedi gönderdi. Bakalım başladık bizde tedaviye inşallah iyi olur da bebiş sahibi oluruz
Canim bizede isigani önerdi günde 2 3 bardak icebilir dedi yanlis hatirlamiyosammerhaba ısırgan çayı konusunda miktar ve kaç kez bilgisi verdi mi acaba?
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun.Canim bizede isigani önerdi günde 2 3 bardak icebilir dedi yanlis hatirlamiyosam
Nasıl çıktı kan değerleriniz? Biz klomen hap kullanıyoruz?Canim bizde 29.12.2014 de basladik ilk kan tahlilini yaptik ikinci olcak iste 10 gune kadar daha eski yokmu acaba aramizda
%23 çıktı bizimArkadaşlar sperm dna hasarlariniz kac cikmisti yazabilir misiniz acaba
Canim fsh 25 lh6.1Nasıl çıktı kan değerleriniz? Biz klomen hap kullanıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?