Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnsallah canim aminnn bizde yeni basladik tedaviye 6 hafta oldu hapi daha alamadik malum yurtdisindayiz bizede klomen verdi hergun bitane
size hangi hapı verdi klomen mi
bizede iğnenin yanında proxeed kullanmasını söyledi siz kullanıyomusunuz proxeed

Merhaba arkadaşlar ..Bizde Kaan Hocayla tanıştık sonunda randevumuz saat 3 teydi fakat sıra bize ancak 5 te geldi.2 saat beklemesi orda biraz gerdi açıkçası. Ama odaya girince sıcak bi insanla karşılaştık. Hoca Önce ki testlerimize baktı ve sizde en azından bi tane canlı sperm var dedi hiç olmayanlar var dedi. İlk önce sperm sayısını yükseltmek için bişeyler yapalım dedi. İki tane ilaç verdi. Haftada 3 gün nohut yiyeceksiniz keçiboynuzu tozunu sütle içecek dedi. Isırgan çayı içecek dedi. Sigara yok dedi ama eşim ben içerim dedi. Doktor iki hafta sonra sperm testi ve kan testi yaptırın bana mail atın dedi gönderdi. Bakalım başladık bizde tedaviye inşallah iyi olur da bebiş sahibi oluruz

arkadaşlar merhaba,eşimin sperm örneği krugere göre: normal:% 5
baş anamolisi: 81
boyun anamolisi:8
kuyruk anamolisi:6
hızlı hareketli :% 10
yavaş hareketli:%25 hamile kalamıyorum,benimgi olup kaan hocanın tedavisinde olan varmı

SELAM HANIMLAR YAA BEN COK MERAK EDIYORUM BURADA HERKES YENIMI TEDAVIYE BASLADI BIZE ESKI OLANLAR BILGI VERSE

SELAM HANIMLAR YAA BEN COK MERAK EDIYORUM BURADA HERKES YENIMI TEDAVIYE BASLADI BIZE ESKI OLANLAR BILGI VERSE
Biz 8 ocakta muayene olduk, dna hasar yesti verdik, sonucunu 12 gün sonra aldık ve ilaçlaa başladık, ilk kan testini 23 nde yaptıracak eşim, saburla dvm ediyoruz

Biz 8 ocakta muayene olduk, dna hasar yesti verdik, sonucunu 12 gün sonra aldık ve ilaçlaa başladık, ilk kan testini 23 nde yaptıracak eşim, saburla dvm ediyoruz
Canim bizde 29.12.2014 de basladik ilk kan tahlilini yaptik ikinci olcak iste 10 gune kadar daha eski yokmu acaba aramizda

Bizim sperm dna hasari 34 çıktı. Bilemedim ben. Yorum yapamisiniz arkadaşlar iyi mi kötü mü

merhaba ısırgan çayı konusunda miktar ve kaç kez bilgisi verdi mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…