- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Genelde oyle oluyor cnm ama tedavi sirasinda sayisi dusenler oldu o da snradan toparlaniyir sanirim suan burda paylasim yapan arkadaslardan tamamen tedavinin sonunu goren yok. Takipteyiz bekliyrz. Bizim tedavimizi bitireblr belki kaan hoca cvbi gelsin yazacagm. Dogal yolla gebelik bekleyin diyecek belki. Esimin degerleri toparlanacak blki ama beni stres sardi bnmde amh dusuk sayilir rezervim az yumurta kalitesinde sikinti olurmu bide onun yuzunden gebe kalamiyirsam stresi sardi. Hic inanamiyrm esimin degerlri duzelince hamile kalacagima illa baska sey cikacak gbi hissedyrmİnşallah bizimkinde artar ilaçlara bayram sonrası başlayacağız şimdi alamıyoruz Rabbim kucaklarımızı boş bırakması inşallah. Verdiği ilaçları da araştırma fırsatım olmadı daha bu ilaçlar hareketi artırmak ve dna hasarı nın tekrarlamaması için heralde
Noyu mesajlar misin canim belki yaptiririzSakaryada canim bahsettgm kisi ben yerine gittim ama il disindan da baya kisi karisim aliyor kargoyla gonderiyormus
Canim sizin karisimin icinde neler var?Sakaryada canim bahsettgm kisi ben yerine gittim ama il disindan da baya kisi karisim aliyor kargoyla gonderiyormus
Tam tarifi vermiyor yapan kisi ama bildiklerim sunlar: bal, birkac cesit polen, ginseng, ceviz, zencefil baska seylerde var sanrim var ama soylemiyor. Bgn bi kavanoz daha aldm 3 aya tamamliyoruz esiminkini. Bnde kadinlar icin olani kullaniyrm yumurta rezevrm az diye bakalim yumlara faydasi olckmiCanim sizin karisimin icinde neler var?
Peki bu karışımın fiyatı kaç lira canım ve işe yaradığını düşünüyor musunTam tarifi vermiyor yapan kisi ama bildiklerim sunlar: bal, birkac cesit polen, ginseng, ceviz, zencefil baska seylerde var sanrim var ama soylemiyor. Bgn bi kavanoz daha aldm 3 aya tamamliyoruz esiminkini. Bnde kadinlar icin olani kullaniyrm yumurta rezevrm az diye bakalim yumlara faydasi olckmi
Cnm erkege ayda 2 kavanoz gidiyor tanesi 150 tl. Biz kaan hocanin ilaclariyla birlikte kullandik bu karisimi spermlerimizde baya duzelme var ama bu duzelme hangisine bagli bilmiyorum tabi. Biz 3 aya tamamlayal diye bir kavanoz daha karisim aldik degerler duzeldi diye birakmadik. Ben adamin yanina her gttgmde telefonu mutlaka caliyor ve farkli illerden insanlar arayip ilac istiyorlar. Adamin fihristi var bir suru hasta kaydi var baya meshur galibaPeki bu karışımın fiyatı kaç lira canım ve işe yaradığını düşünüyor musun
Anladım canım baya düzelmiş değerleriniz inş mutlu haberi bi an önce alırsınız bizde başlayalım şu ilaçlara ne olacak bakalımCnm erkege ayda 2 kavanoz gidiyor tanesi 150 tl. Biz kaan hocanin ilaclariyla birlikte kullandik bu karisimi spermlerimizde baya duzelme var ama bu duzelme hangisine bagli bilmiyorum tabi. Biz 3 aya tamamlayal diye bir kavanoz daha karisim aldik degerler duzeldi diye birakmadik. Ben adamin yanina her gttgmde telefonu mutlaka caliyor ve farkli illerden insanlar arayip ilac istiyorlar. Adamin fihristi var bir suru hasta kaydi var baya meshur galibabizde bukdr insan pesindeyse birileri faydalandiki tavsiye ediliyor ragbet var diye dusunuyrz ilac tedavisiyla ayni anda kullandigimiz icin karisim nekdr fayda sagladi birsey diyemem ama bizim degerlerimiz baya yukseldi son teste gore. Tekrar yazayim degisimi : ileri hiz % 0 di yavas %5 yerinde % morf %2 sayi ml 18 milyon. Tedavi sonrasi sonuclarimiz : ileri hiz%70 toplam hiz%70 morf %6 sayi ml 13.6 milyon. Birtek sayimiz biraz azaldi onuda pek onemsemiyorlar galiba kaan hicadan cevap bekliyrm
Ins cnm daha fazla beklemeden hepimiz kavusuruz ins yavrularimizaAnladım canım baya düzelmiş değerleriniz inş mutlu haberi bi an önce alırsınız bizde başlayalım şu ilaçlara ne olacak bakalım
Biz de bikere düzende yaptırdık aynen ayırmamıstı kısmi semen analizinde, sordum hepsi hareketli işte dediler ama normalde ayırmaları lazımdı ben bidahakine ayıran biyerde yaptırtmayı düsünüyorumCnm duzenin testinde ileri yavas yerinde diye ayirmamis soyle yaziyor ileri hizli %70 tiplam hizli%70. Yavas ve yerinde yok hepsi ileri herhlde dedim
Bilemiyorum ki bize öyle dedi fsh ı biraz daha yükseltmem gerek dediYok hayır sizin 7ye düsük demis ya ohu diyorum bizde 2,9 hic demedi düsük diyehem bizde ileri hareket de sıfır ona da bisi demedi sadece dna hasarına yorum getirmis
Bu dosyayı sana umut ve moral olsun diye yüklüyorum, baska sayfalarda gezerken buldumPromotil trental ve endol kullanıp son alan varmı peki arkadaşlar
Sizde dna hasarı cıkmamısmıydıArkadaşlar merhaba beni hatirlarsiniz tedaviyi kendimiz bitirdik demiştim ama yine de vereceği cevabı meraK ediyorduk sonunda cevap vermiş. Adam resmen dalga geçer gibi sperminizi artırıp doğal gebelik olmasini saglayacaktik ama olmadi son olarak yeni bi tedavi verecem olmazsa tüp demiş. E biz ne anladik bu işten var oan spermlerimiz gitti üstüne üstlük hormonlarimiz alt üst durumda. Baya zararlı çıktık biz bu tedaviden
Canım bizim zaten spermimiz çok çok azdı. Yani 10bin ile 1milyon arasında gidip geliyodu. Dna hasarı sayı az olduğu için tespit edilememisti orani ama Kaan Bey sayı bu kadar az ise kesin hasar yüksektir deyip tedaviyi o yönde baslatmistiSizde dna hasarı cıkmamısmıydı
Bi fikrim yok siz azospermi sebebiyle mi kaan aydosa gittiniz?Merhaba arkadaşlar bizde Kaan hocanın hastasıyız önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıycaz bize Kaan hoca Batuhan Ozmen ve hrs hastanesinde yaptırın dedi hrsyle ilgili olumsuz yorumlar duydum Kaan hoca mikrotese ameliyatı yapacak başka hangi merkezi onerirsiniz
Evet cnmBi fikrim yok siz azospermi sebebiyle mi kaan aydosa gittiniz?
Bizim dna hasarı, o yüzden bu konuyu bilemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ama umudunu kaybetme eşimin arkadaşında hic sperm cıkışı yokmuş köklerinden alıp tüpbebek yapmıslar tutmus :)Evet cnm
Suan sayı kaç kaldı cok mu kötü durumCanım bizim zaten spermimiz çok çok azdı. Yani 10bin ile 1milyon arasında gidip geliyodu. Dna hasarı sayı az olduğu için tespit edilememisti orani ama Kaan Bey sayı bu kadar az ise kesin hasar yüksektir deyip tedaviyi o yönde baslatmisti
Amin cnn benimde bu oglum var oda tup bebekle oldu kardeş için deniyoruz benin esimdende mikro tese ameliyatiyla buldular onda tuttu hayirlisi cnmBizim dna hasarı, o yüzden bu konuyu bilemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ama umudunu kaybetme eşimin arkadaşında hic sperm cıkışı yokmuş köklerinden alıp tüpbebek yapmıslar tutmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?