Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Artık yok canım azosperm olduk
Kuzum cok uzuldum. Kaan hoca bize gittigimizde %5 ihtimalle tedaviyr cevap vermeyebilir demisti size bu ihtimalden bahsetmedi mi? Sperm sayisini da klomen dusurdu kesin. Siz bir an once tup deneyin o zaman. Belki zamanla tekrar yukselir sperm sayiniz.

günaydın hanimlar:)Ben tlf kaan hocanin sitesine bir turlu kayıt olamadım.yani olmadı.bilgisayardan kayıt oldum .bu seferde msj gitmedi.acaba orda (şık)larimi doldurmak gerekiyor.örneğin alt sinir üst sinir lh fsh gibi yerleri doldurmak zorunlu mu?

fatoceren8888 canim sendende bi fikir bkliyorum

Canim ilk kez mi mesaj atacaksin? Heralde oyle anladigim kadariyla. Ben ilk mesaj yazdigimda asagida dosya yukle kismi var ordan da test sonuclarimizi yuklemistim. Ama bilemiyorum hi bir sey yuklemeden sadece mesaj yazilabiliyor mu? Yazilmasi lazimdi sanki

Evet canım söylemiş eşime ancak biz daha kötü olabileceğini asla tahmin etmemiştik. Hani en kötü ihtimalle tedaviye cevap vermez aynı kalır dedik bunda da şansımızı deneyelim dedik. Demiştim ya zaten başka urolog ile görüştük biraz toparlansin olmazsa tese yaparız dedi dediğin gibi tüp yapacaz. Kaan bey 'in tedavisi sonucu durumu daha da kötü olan bi biziz galiba: ( inşallah seninki doğal olur canım benim ya

aynen öyle canim ilk kez aticam.aslında spemiyogramlae çok eskiden yapılmış.kabul eder mi kaan hoca sen sıklari doldurmadan demi ?

aynen öyle canim ilk kez aticam.aslında spemiyogramlae çok eskiden yapılmış.kabul eder mi kaan hoca sen sıklari doldurmadan demi ?
Ben de taa 1 sene once yapilmis bir test gondermistim. En azindan fikir sahibi olabilecegi bur test. Yok ben siklari hic bir zaman doldurmuyorum. Direk dosya yukleden test sonuclarini yukluyorum

Keske hepimizin dogal olsa. Ama beklentiyi dusuk tutup duamizi yuksek tutmak zorundayiz maalesef. Ben umutluyum ama esim degil. Olursa kür ve anzer bali sayesinde olacgina inaniyorum. Ama degerlerimiz bizim de cok dusuk. Esimin test yaptirmasi lazim tekrar iyice saldi sonuclar guzel cikinca onu ikna etmeye calisiyorum bakalim gelisme var mi diye tüp de olsa - ki biz iki kez denedik ve tekrar denersek microtese olacak yüksek ihtimallr- allah kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah canım

Rabbimden hiçbir zaman umut kesilmez canim. Durumunuz iyilestiyse salıvermeyin olacak inşallah. Benim de 3 denemem var bu arada sayınız çok iyi değil ama tese olacak kadar kötü değildi sanırım neden tese olacak diye düşünüyorsun ki canım?

Sayıdan dolayı değil daha önce spermler kalitesizdi tüp denersek direk tese deneyebiliriz riske atmamak için. Çok yorulduk artık. Bakalım doktorlar sa nasıl yönlendirecek tabi ona göre hareket edeceğiz

Spermin kalitesini arttırmadı mı bu tedavi?
Yani sonuçlara göre çok iyi durumda. Ama işte yine korkuyorum tekrar tutmazsa tüp diye gerçi tese olsak da %100 tutacak diye bir şey yok. Sanırım cesaret toplayıp tekrar denemek lazımhiç istemiyorum bu defa ama napalım mecburr

Ben de taa 1 sene once yapilmis bir test gondermistim. En azindan fikir sahibi olabilecegi bur test. Yok ben siklari hic bir zaman doldurmuyorum. Direk dosya yukleden test sonuclarini yukluyorum
canim senin kafanı karıştırmadan şöyle söyleyim.kaan hocaya derdimi msj olarak atsam olmaz mi?çünkü elimde spermyografi yok.aslında var da 2014 ait geçen yıl tedavi olduk ta sperm testi gerek görmediler.bizde yapmadık.tekrar testmi yapmamız gerekiyor?kaan hocanin sekreteri falan varmi soruyum? teşekkürler canim kusura bkma

Rica ederim canım o zaman bence sen mesaj yazıp göndermeyi dene direkt. Gönderiliyorsa mesaj sorun olmaz.

Sayıdan dolayı değil daha önce spermler kalitesizdi tüp denersek direk tese deneyebiliriz riske atmamak için. Çok yorulduk artık. Bakalım doktorlar sa nasıl yönlendirecek tabi ona göre hareket edeceğiz
Çok iyi anlıyorum seni canım ayni şeyleri yaşıyoruz başka bi urolog ile görüştük demiştim ya onun fikrini sorduk tese mi normal çıkış mı diye ? Doktor bu tarz spermi az olanlarda hem normal çıkış ile hem de tese ile aldığım spermleri kullanıp döllemeyi yapiyoruz işimizi şansa birakmiyoruz dedi

Evet mantıklıymış. Biraz daha bekleyelim de biz de yolumuza bakacağız artık. Artık birileri güzel haberler versin şu grupta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…