- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Bekliyor tabiki ama işte erkeklere anlatamıyorsun sanki sadece ben istiyorum çocukAma kaan hoca tahlilleri beklemiyormu yani tahlil gününüz gelmedi mi eğer öyle degilse bile caktırma ikna et cnm
Siz ne durumdasınız?Ama kaan hoca tahlilleri beklemiyormu yani tahlil gününüz gelmedi mi eğer öyle degilse bile caktırma ikna et cnm
Bizim 1 ay bitti klomen ve 3.ay bitti emodex tahlil yolladım hocaya ama hala cvp gelmedi 5. De cvp gelicekmiş onu bekliyorum cnmSiz ne durumdasınız?
Kacında yolladın cnm bende 21 indr yolladım cvp bekliyorumKızlar bizim test sonuçlarını Kaan hocaya atmıştık bugün cevap yazması gerekiyordu hala yazmadı acaba bayram araya girdiğinden dolayı mıdır ?
Genelde oyle oluyor cnm ama tedavi sirasinda sayisi dusenler oldu o da snradan toparlaniyir sanirim suan burda paylasim yapan arkadaslardan tamamen tedavinin sonunu goren yok. Takipteyiz bekliyrz. Bizim tedavimizi bitireblr belki kaan hoca cvbi gelsin yazacagm. Dogal yolla gebelik bekleyin diyecek belki. Esimin degerleri toparlanacak blki ama beni stres sardi bnmde amh dusuk sayilir rezervim az yumurta kalitesinde sikinti olurmu bide onun yuzunden gebe kalamiyirsam stresi sardi. Hic inanamiyrm esimin degerlri duzelince hamile kalacagima illa baska sey cikacak gbi hissedyrm[
merhaba. Aktarın numarasını alabilir miyim ?Ins cnm daha fazla beklemeden hepimiz kavusuruz ins yavrularimiza
16 sında yollamıştım canımKacında yolladın cnm bende 21 indr yolladım cvp bekliyorum
Az kalmış. Sizin de sayı düşmüştü sanırım yanlış mı hatırlıyorumBizim 1 ay bitti klomen ve 3.ay bitti emodex tahlil yolladım hocaya ama hala cvp gelmedi 5. De cvp gelicekmiş onu bekliyorum cnm
Beklenen tam gününde mi cvp verdi bizede 5. Yazıcak die mail gelmişti ondan soruyorumBize dün akşam cevap yazmış kaan hoca.klomeni bırakın .promotil m forte diye bir vitamin alın demiş
Sayı hep düşük bizim cnm klomenle ne halde suan bilmiyorum fsh 2 haftada 7 den 14 e yükselmişti ama 3. Haftada yine 14 dü demekki sbt kaldı die rahatladım biraz ama referans aralığındaAz kalmış. Sizin de sayı düşmüştü sanırım yanlış mı hatırlıyorumfsh la ilgili sıkıntı vardı bir de sanki?
Evet beklediğimiz gün cevap geldi canmBeklenen tam gününde mi cvp verdi bizede 5. Yazıcak die mail gelmişti ondan soruyorum
merhaba. Ben de aynı sorunu yaşadım. Bağlandığınız yerle ilgili dediler, işyerinden giriyordum. Sonra mobil internetten girdim oldu.Kizlar hic cevap yazabilecek olan yok mu
Mesaj bolumune yaziyorum minumum 500 karakter girmelisiniz diyor giriyorum ama yollamiyor mesaji bana yardimci olabilecek olan yok mu
canim malesef bende yapamadım.tlf olmadı.bilgisayar dan da yazdım yine gitmedi.en iyisimi testleri yapıp kaan hocayla yüz yüze görüşmek.sorun şu ki hani testleri yapacağımı bilmiyorum.Mobilden girdim ama sanirim degerlerimi yanlis yazdim spermiyogram testi sonucunda yikama islemi ve sonrasini yazmadim. Direk ust kisimda olan yerleri yazdim tekrar girme sansim var mi acaba?? Biliyor musunuz?
İsim kısmınıda doldur acıklamada küçük harf kullan boslukları doldur bide tahlil yerindeki kac tanesi elinde varsa yaz yeter dönüt maili gelirse iletilmiştir demektirKizlar hic cevap yazabilecek olan yok mu
Mesaj bolumune yaziyorum minumum 500 karakter girmelisiniz diyor giriyorum ama yollamiyor mesaji bana yardimci olabilecek olan yok mu
bende bilmiyorum neler yaptiracagimi nerden ogrenebiliriz acaba kac yillik evlisiniz kac yasindasjniz??canim malesef bende yapamadım.tlf olmadı.bilgisayar dan da yazdım yine gitmedi.en iyisimi testleri yapıp kaan hocayla yüz yüze görüşmek.sorun şu ki hani testleri yapacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?