Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tüp bebek doktorunuz tüp bebeğe başlayalım hemen der sen bunu evde konus bence doktora öyle gidin onun yanında ikna edemeyebilirsin cnm geçmiş olsun
Şimdi tekrar konuştuk eşimle. Spermi donduralım dedim. O da sperm çıkar yine bence o zaman bekleyelim olmadı micro tese yaptırırz dedi. Tamoksifeni bırakalı1 ayı geçti. Sperm çıkışı 72 günde oluyor. Tedaviye de devam edicez şimdilik. 2 ay sonra test yaptırıcaz olmazsa hemen tüpe geçiyorum. Bu arada normal yolla umudumuz hiç yok artık. Tek derdimiz sprem sayısının artması artık. Pirince giderken evdeki bulgurdan olduk maalesef...

Bencede tekrar cıkış olur hemde artma bile olur bence canm sonucta etkiler ortadan kalktı ilaçlar bırakıldı tamoksifen klomenle aynı gibi bi ilaçtı demi

Doğru hatirliyorsun canim bizim de 1milyon spermimiz sıfırlandi. Çok çok üzüldüm adına ama tabii ki her zaman umut vardır tek bi sperm olsa bile.. Moralini bozma. Biz başka türlü yolumuzu çizdik açıkçası. Giden paraya değil geçen aylara üzülüyorum keşke direkt tese yapilsaydi bize sonra da pgt ile tüp bebek. Bahçeci 'de hem tansel bey hem cem bey ile görüştük. Bizim pgt dışında bi şansımız yok. Şu an eşim proxeed plus kullaniyo biraz toparlanmali sonra da baslayacaz iste. Siz de dediğin gibi görüşün doktorunuzla. Kaan bey bize son mesajinda tüp demiş zaten: ) e onu biz de yapiyoduk zaten

Şimdi kaan hocanın sekreteriyle görüştüm. İLacı sakın bırakmayın ilaçtan dolayı değil başka bir sebepten düşüyor dedi. Tedaviye başlamasaydınız da düşecekti ama ilaçlardan daha hızlı düşmüş dedi. Sorunj kaan hoca bulacak ilaçlara devam edin diyor. Düşünüyorum da 2 yılda sperm sayımızda düşüş oldu gerçekten ama biz önemsemedik çok fazla olmadığı için. Umarım beklememiz bir şeylere değer. 2 ay daha bekleyeceğiz olmazsa direkt micro tese isteyeceğiz kızlar

Canım tansel bey spermin tedavide neden düştüğüyle ilgili ne söyledi?

Canım tansel bey spermin tedavide neden düştüğüyle ilgili ne söyledi?
Tamoksifen düşürüyor dedi bir de klomen sperm çıkışı olan kişiye verilmez asla dedi. Onu azosperm olan hastaya veriyoruz dedi. Yani baştan beri yanlış tedavideymişiz söylediğine göre. Kime inanacagimizi şaşırdık kaldik ama kaan beyin tedavisinin bize gerçekten yaramadığı hatta yanlış olduğu kesinn. Tese konusunda fikrini sorduk şu an anlamı yok dedi önce iyilestirmemiz ve sayıyı artirmamiz.lazım dedi. Sonrasında bazi embriyolari tese ile çıkan bazılarını da normal çıkış olan sperm ile olusturacaz dedi

Hayır. Özel hastanede yaptırdık. Ama daha önce de orada yaptırmışlığımız var güveniyoruz sonuçlarına. Zaten bir daha test vermez eşim. Çok kat'i konuştu
Adamlarda bikti test vermekten gerci tedavilerde biz kadinlarin cektigi daha beter de. Kaan hocaya gonderdin degil mi sonucu bakalim bu duruma ne yorum yapacak Allah kolaylik sabir versin hepimize

Adamlarda bikti test vermekten gerci tedavilerde biz kadinlarin cektigi daha beter de. Kaan hocaya gonderdin degil mi sonucu bakalim bu duruma ne yorum yapacak Allah kolaylik sabir versin hepimize
Gönderdim evet 25 eylülde cevap yazacak. Bekleyeceğiz artık. Amin

Evet haklısın. Neyse ilacı kullandık artık allahtan bıraktık. Bakalım bi fark olacak mı? Biz de direk teseyle deneriz diyorduk demek kafaya göre olmuyormuş. Bizde şimdilik sperm çıkışı da var hiç denettirmezler. Sayıyı arttırmaya bakalım bari. Tabı artarsaSonumuz hayrolsun

Artar canim kesinlikle artar inanıyorum. Tansel bey de % 100 eskisine döner diyemiyorum ama çok yüksek ihtimalle artar dedi. Korkma inşallah olacak.

Kızlar merhaba bende kaan beye randevu aldim aradığımda yaptirmamiz gereken test var mi dedim gelince yonlendirecgiz dedi Sizce gitmeden dna hasar sperm testini yaptirayim mi
Kesinlikle yaptır zaman kaybetme spermgram fsh testesteron lh ast alt hatta dna hasarı yaptır öyle git zaten dna hasar 10 günde cıkıo sonucu hocaya mail atıcan 1 ay kaybın olur cvp gelene kadar.ben öyle yaptım sayınız kac sorun ne sayı cok düşükse dna hasar testi olmuyorda ondan sordum

Teşekkürler cevabın için sayı düşük değil telde konuştuğum bayan gerek yok dedi kafam karıştı şimdi

Bir melek gelsin merhaba
Benim sana bi kac sorum olacak
1-spermiyogram testinde yikamadan onceki mi sonraki degerleri baz aliyorsunuz?
Ben en son cektirdigimize ulasamadim hastahanede kalmis
Ama bir oncek bende var
2-kaan bey kasimda randevu verdi bize ama oncesinde bizim sadece spermiyogram testimiz var esimin baska test yok ne hormon ne de dna hasar testi. Bunlari gitmeden yaptiralim mi? Benim bilmedigim baska ne test var? Sen dr.a gitmeden yaptirdiginiz testleri bana soyler misin?
3- kaan hocanin sitesindeki lh fsh gibi hormonlar benim mi esimin mi degerleri olacak karistirdim ben onlari sanirim
4-total sperm sayisi 36 milyon dna hasarina bakilabilir mi bu sayiyla
Cevaplarin icin simdiden tesekkurler

1.bize yıkama hiç uygulanmadı uygulanmamıs hali bile olması gerekenden düşük.yani yıkamadan öncekine bakıyoruz kaan hocada ona baktı öncekini giderken götür.
2.canm bence gitmeden hepsi hazır olsun ciddi zaman kaybı okuyor 1 ay falan sürüyor tedaviye başlanması için cünkü dna hasar 10 günde cıkıyor onu mail atıosun 15 günde cvp geliyor falan filan.
3.senin degerlerin değil onlara bakmıyor eşinin degerlerinde fsh lh testesteron e2 (estradion) ast alt kanda bakılması gerek.dna hasar ve son spergram ( sayı hız morfoloji)yaptır öyle git.
4.sayınız gayet iyi bakılır canm bizim 12 milyondu bakıldı 1milyondan aşaga ise bakılmıyor die biliyorum

Şunu da ekleyim bizde testestron düşüklüğüne baglı sperm sayısı düşüklüğü vardı önceki dr bize testestron iğnesi verdi o sperm sayımızı iyicr düşürdü megersem testestron düşüklüğünün sebebleri varmıs ve direk iğnesi verilmezmiş kaan hoca e2 degerini muayeneden sonra istedi bizde sizde testo düşüklüğü yoksa istemez yani sebeplere göre kan tahlili istio ama ıh fsh ast alt testestron yaptır git bunlar ana nedenler cnm.bizim simdilik testestron normal seviyeye cıktı şükürler olsun önce Allah sonra kaan hoca sayesinde.umarım devamı da gelir hepimiz için

Arkadaşlar bizde dna hasarı var %65 ti 3 ay sonra klomenle %50 ye düştü 1 aydır menogon ipne kullandı eşim şimdi fsh 5.08 çıktı 3 ay önce 4.26 ydı bu deger iyi mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…