sizdeki sorun neydi 9 aydır çözülemeyen hoca bize 6 aylık bir tedaviden bahsetti güya uzatıyor mu tedaviyi böyleMerhaba kızlar uzun zamandır yazmıyorum ama sizin yazışmalarınızı takip ediyorum tedaviden sonuç alan müjdeli haber veren hamiş olan var mı diye bakıyorum biz tedavide 9. Aydayız ben artık her ay olur diye ümit etmeyeyim diyorum sonra kendimi yine Ümit ederken buluyorum olmuyor elimizde değil şöyle düşünüyorum elhamdulillah iman sahibiyiz Allah'ın gücünden kudretinden ve sonsuz merhametine sığınıyor Ümit ediyoruz ümitsizlik şeytandanmış şeytanda boş durmuyor etrafta ki anne olmayı haketmeyenleri burnuna sokuyor bak onda var sende niye yok düşüncesi kaplıyor bedenini kıskançlık değil hepiniz iyi bilirsiniz bu duyguları bazı kendini bilmezler toplum içinde gözlerime baka baka hamileliğini Doğum hikayelerini anlatıyor inanın artık öyle toplumlarda bulunmak istemiyorum ne kadar düşüncesizce bir davranış olduğunun farkındalar mı yoksa farketmeden mi yapıyorlar bilmiyorum yaa sizin karşınızda 14 senelik evli çocuk hasreti ile yanıp kavrulan bir kadın var bu kadar mı katı yürekli olunurçok uzun yazdım öyle doluyum ki şuan gözyaşlarımı tutamıyorum Allahım kimseyi evlatsızlıkla sınamasın bizlere de imtihanımızdan kazananlardan olarak hayırlı evlatlar vererek çıkarsın
Fsh ın referans degerleri arasında yükselmesi iyi bi durum die biliyorum bizim 7 idi hoca biraz yükseltmem gerek dedi klomen yükseltti bizimde cnmArkadaşlar bizde dna hasarı var %65 ti 3 ay sonra klomenle %50 ye düştü 1 aydır menogon ipne kullandı eşim şimdi fsh 5.08 çıktı 3 ay önce 4.26 ydı bu deger iyi mi acaba
Rica ederim cnm burda birbirimize destek olarak daha kolay bi psikolojiye sahip oluyoruz en azından ben öyleyim.evt üroloji bölümünden isteyebilirsiniz biz ank ın bi ilçesindeyiz dna hasarı için düzen lab a gidiyoruzsagolBir melek gelsin gercekten tesekkurler
eşimi hastahaneye urolojı bolumune goturmem gerek degıl mı bu hormontestleri ıcın yanı fsh lh falan
sen nereye gıttın hangı sehırdesın?
Hormon testleri aç karnına daha iyi sonuc veriyor sabah yapılırsa gün içinde değişiyormuskızlar zekaı tahırde eslerinize fsh lh hormon testlerinden yaptıran var mı?
aç karna mı bakılıyor yoksa gunun her saati olabılır mı?
Saol cnm klomeni bıraktırdı hoca 1 aydır iğneye başlattı bizideFsh ın referans degerleri arasında yükselmesi iyi bi durum die biliyorum bizim 7 idi hoca biraz yükseltmem gerek dedi klomen yükseltti bizimde cnm
Eğer klomenle hızlı bi düşüş sağlasaydı iğne yerine ona devam ederdi anladığım kadarıyla canm iğne daha etkili sanırım dna hasarı içinSaol cnm klomeni bıraktırdı hoca 1 aydır iğneye başlattı bizide
Onun düşük olması gerek bayanlarda östrojen hormonu gibi bizdede yüksek cıkmıstı ama sonra düştü anlık degişen bi hormon daha fazla artarsa erkekte gögüs büyümesine neden oluyormusPeki arkadaşlar estradiol bizim 54 çıkmış referans aralığı 0 ve 39 yazıo tahlilde acaba iğnelerin etkisinden mi böyle çıkmış ilk kez kan tahlilinde estradiol die bişey çıkmış diger degerler normal ama bu yüksek
Anldım cnm çok teşekkür ederimOnun düşük olması gerek bayanlarda östrojen hormonu gibi bizdede yüksek cıkmıstı ama sonra düştü anlık degişen bi hormon daha fazla artarsa erkekte gögüs büyümesine neden oluyormus
Umarım cnm tedavi 6 ay sürcekse kaldı 2 ayımız bakalım ne olacakEğer klomenle hızlı bi düşüş sağlasaydı iğne yerine ona devam ederdi anladığım kadarıyla canm iğne daha etkili sanırım dna hasarı için
Çözülemeyen değil canım sorun belli DNA hasarı vardı hasar şuan düştü şimdi sperm ileri hareketliliği arttırmaya çalışıyoruz ilaçlarla hoca tedaviye başlamadan önce en az 6 aylık bir tedavi süreciniz var diye söylüyor herkese bazı insanların bünyesine ilaç hemen etki ediyor 6 ay içerisinde düzelip gebe oluyor bazılarına ise geç yani sen 6 aya odaklanma canım ben ilk 6 ay çok beklentiye girdim her ay olur diye stres yaptımSizin
sizdeki sorun neydi 9 aydır çözülemeyen hoca bize 6 aylık bir tedaviden bahsetti güya uzatıyor mu tedaviyi böyle
Kesinlikle bize de hoca ilk 3 ay klomen verdi sonra iğne daha etkili daha hızlı düşürür diye iğne verdiEğer klomenle hızlı bi düşüş sağlasaydı iğne yerine ona devam ederdi anladığım kadarıyla canm iğne daha etkili sanırım dna hasarı için
BEnde öyle gözlemledim cnm hasar yüksekse direk iğne ile bile başlıyor hoca galiba Rabbim herkesin gönlüne göre versin tez zamanda tedaviler güzel bi sekilde sonuclansınKesinlikle bize de hoca ilk 3 ay klomen verdi sonra iğne daha etkili daha hızlı düşürür diye iğne verdi
Ignenin adi ne kiKesinlikle bize de hoca ilk 3 ay klomen verdi sonra iğne daha etkili daha hızlı düşürür diye iğne verdi
MenagonIgnenin adi ne ki
Tahliller nasıl gelio beklenen gibi mi peki?Artık bende korkar oldum değerlerimiz düzelmeyecek çocuk sahibi olamıycaz diye. Kullandığımız ilaçlar sonuç verecekmi yoksa daha da kötümü olacak kafam çok karışık eşime ne yedirip içirsem bilmiyorum gerçi ne kadar uğraşsakta Rabbim ol demeyince olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?