Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sizin
sizdeki sorun neydi 9 aydır çözülemeyen hoca bize 6 aylık bir tedaviden bahsetti güya uzatıyor mu tedaviyi böyle

kızlar zekaı tahırde eslerinize fsh lh hormon testlerinden yaptıran var mı?
aç karna mı bakılıyor yoksa gunun her saati olabılır mı?

Arkadaşlar bizde dna hasarı var %65 ti 3 ay sonra klomenle %50 ye düştü 1 aydır menogon ipne kullandı eşim şimdi fsh 5.08 çıktı 3 ay önce 4.26 ydı bu deger iyi mi acaba
Fsh ın referans degerleri arasında yükselmesi iyi bi durum die biliyorum bizim 7 idi hoca biraz yükseltmem gerek dedi klomen yükseltti bizimde cnm

sagol Bir melek gelsin gercekten tesekkurler
eşimi hastahaneye urolojı bolumune goturmem gerek degıl mı bu hormontestleri ıcın yanı fsh lh falan
sen nereye gıttın hangı sehırdesın?
Rica ederim cnm burda birbirimize destek olarak daha kolay bi psikolojiye sahip oluyoruz en azından ben öyleyim.evt üroloji bölümünden isteyebilirsiniz biz ank ın bi ilçesindeyiz dna hasarı için düzen lab a gidiyoruz

Peki arkadaşlar estradiol bizim 54 çıkmış referans aralığı 0 ve 39 yazıo tahlilde acaba iğnelerin etkisinden mi böyle çıkmış ilk kez kan tahlilinde estradiol die bişey çıkmış diger degerler normal ama bu yüksek

Onun düşük olması gerek bayanlarda östrojen hormonu gibi bizdede yüksek cıkmıstı ama sonra düştü anlık degişen bi hormon daha fazla artarsa erkekte gögüs büyümesine neden oluyormus

Sizin

sizdeki sorun neydi 9 aydır çözülemeyen hoca bize 6 aylık bir tedaviden bahsetti güya uzatıyor mu tedaviyi böyle
Çözülemeyen değil canım sorun belli DNA hasarı vardı hasar şuan düştü şimdi sperm ileri hareketliliği arttırmaya çalışıyoruz ilaçlarla hoca tedaviye başlamadan önce en az 6 aylık bir tedavi süreciniz var diye söylüyor herkese bazı insanların bünyesine ilaç hemen etki ediyor 6 ay içerisinde düzelip gebe oluyor bazılarına ise geç yani sen 6 aya odaklanma canım ben ilk 6 ay çok beklentiye girdim her ay olur diye stres yaptım

Kızlar eşim trantal kullandığından beri mide ağrısı istifra oluyordu hocanın sekreterine sorduk mide koruyucu al senin midende sorun vardır dedi mide koruyucu aldık ama eşim trantalı alır almaz yine mide ağrısı istifra dün akşamdan beri baş dönmesi de yapıyor napıcağımız bilemedik valla acıyorum adama yazık kaç aydan beri kullanıyor ağır ilaçlar

Artık bende korkar oldum değerlerimiz düzelmeyecek çocuk sahibi olamıycaz diye. Kullandığımız ilaçlar sonuç verecekmi yoksa daha da kötümü olacak kafam çok karışık eşime ne yedirip içirsem bilmiyorum gerçi ne kadar uğraşsakta Rabbim ol demeyince olmuyor

Tahliller nasıl gelio beklenen gibi mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…