Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bazen ümitsizliğe kapılıyorum hoca tüp için sperm de sorun yok demiş doğal yolla olması için biraz daha bekleyelim demiş sperm testini nerede yaptırsak diye düşünüyorum varmı önerebileceğiniz bir yer test için

Canm biz onuda düzende yaptırıyoruz artık hep dna hasar için gittiğimizde bi yer sabit olsun istedik lab değişince tedavinin nasıl ilerlediğini anlamak zor

Biz birde uzun zamandır yaptırmıyoruz sperm testi tedaviye başladığımızdan beri ilk olacak bu kaan hoca dna hasar testiyle birlikte yapılan sperm testine göre yorum yapmıştı

Düzende nsıl çıkıyor peki sonuçlar birisi düzen için hareketleri göstermiyor demişti yanlış hatırlamıyorsam
Hareketlilik toplam hareketli ve ileri hareket seklinde cıkıo sadece yani toplamdan ileriyi cıkarınca yerinde hareketli kalıo.bana yeterli gelio ama şöyle bi durum var düzendeki toplam sayı başka lap toplam sayımız ile aynı ama ml deki daha düşük cıktı çünkü düzende ml miktarını fazla kabul etmişler.demekki kriterleri farklı dedik ama güveniyorum sonucta kurumsal bi yer sadece lap.hastanelerin lap ından farklı oldugunu düşünüyorum

Biz birde uzun zamandır yaptırmıyoruz sperm testi tedaviye başladığımızdan beri ilk olacak bu kaan hoca dna hasar testiyle birlikte yapılan sperm testine göre yorum yapmıştı
Kac ay oldu son testle arasında bizde işte tedaviye başlarken yaptırdık simdi dna hasar istedi 1,5 aylık tedavi sonucu dna hasarla birlikte onuda yaptırcam.acaba panel mi yaptırsam oksidatif stres canlık hasar sperıgram ona karar veremedim hoca sadece hasar istedi gerci ama diğerleri aradan cıksın die de düşünmüyor degilim

Anladım canım bizde hasar testini orada yaptırdık belki sperm testini de orada yaptırırız bakalım. Fiyatı ne kadardı peki

Anladım canım bizde hasar testini orada yaptırdık belki sperm testini de orada yaptırırız bakalım. Fiyatı ne kadardı peki
Morfoloji için ayrı ücret alıyorlar o tuafıma gitti normalde spergramın içinde olurdu diger lap ta.spermgram 50 küsür die hatırlıyorum ama emin degilim ben dna hasar spergram bakteri morfolojiye 250 -270 civarı vermiştim galiba haziranda.ama cidden hatırlamıyorum öyle aklımda kaldı

Kaan hoca da tedavi mizin 5. ayındayız 7 ay falan olmuştur testi yaptıralı panel bizden istemedi onlar ne oluyor

Morfoloji için neden ayrı alıyorlar acaba gerçi karar verelim arar öğrenirim bilmediğim o kadar çok şey varken morfoljiyi de hiç bilmiyorum

Morfoloji için neden ayrı alıyorlar acaba gerçi karar verelim arar öğrenirim bilmediğim o kadar çok şey varken morfoljiyi de hiç bilmiyorum
Sizde önce hasaro düşürmeye calısmıs hoca ondan istememiştir bizdede öyle hasarla ugrasıyoruz bizdende panel istemedi panelde erken yaşlanma canlı sperm gibi özelliklere bakıolarmıs bende burdan okudum cnm

Hasar kaçtı sizde canım bizim hasar düştü ilaçları değiştirdi bir ay sonrada test istedi

Maşallah hayırlı olsun hiç bişeye gerek kalmamıs Sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Allah uğurlu geliyorum sanırım bu bi kaç kez oldu kime cvp verdiysem aynı hafta gebelik takvimi gördüm bi bana vurmuyor sansım.bize de dua et olur mu hamilenin duası kabul olurmus cnm

Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah. Sanki hiç anne olamıycakmışım gibi hissediyorum üzülüyorum

Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah. Sanki hiç anne olamıycakmışım gibi hissediyorum üzülüyorum
Banada oluo öyle ama sonra diorum ki tüp bebekle kaç kez de olsa denerim Rabbim nasip ederse diorum Eeee şimdi sizde sayıyımı artırmaya çalısıyor hoca? 1 aylık ilaç uygulamıs test istemişti demi hasar bittikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…