- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Klomeni kac ay kullandınız gün aşırımı? Hasar kactan kaca düştü cnmEvet canım trental ve klomen kullandık sayımız 33 milyondan 99 milyona çıktı ama hareket %60 tan %1 düştü. Sonra klomeni kesti promotil verdi hoca.
Trental tok alınıyor canımIki kere tup denedik olmadi simdi dusuncem acaba yumurta kalitesizligimi varendol trental birde imprly ilaclarini vermis bunlar tokmu ac mi aliniyor.
Bizde hasar yoktu %15 ti.sayi düşüktü canım ilk başladığımızda 12 milyondu. Klomeni 2 ay kullandık gün aşırı kullandıkKlomeni kac ay kullandınız gün aşırımı? Hasar kactan kaca düştü cnm
Süper maşallah dahada artın o spermler inşallahBizde hasar yoktu %15 ti.sayi düşüktü canım ilk başladığımızda 12 milyondu. Klomeni 2 ay kullandık gün aşırı kullandık
Biz duzende yapilan dna hasarini goturduk mikrogende verin dedi istanbul pendikte subesi var ornegi aliyolar sadece ankaraya gonderiyolar.bence vaktin varsa doktora gidin haftaici bigunde kalip testleri ver oyle gel.doktor demeden test yaptirma esinin durumuna gore test istiyor.ama eskiden yapilmis sperm testi varsa elinde gotur yaninda .Kaan hoca bize düzen dedi size mikrogen mi dedi cnm düzende panel diorum tam ismini bilmiolar ondan sordum
Cnm bizimde sonucclarimiz benzerdi dna hasari %12 cikti canli spermde %12 cikti. Kaan hoca dogal yolla olmama sebebi canli spermin az olmasi ama tup bebekte sorun olmaz dedi. Bizde 1 tup bebek denemesi yaptik negatf olmusti onun ustune kaan hocada tedaviye basladik. Bizimde hala kafamizda ayni soru var tek sikintimiz canli sperm oraninin dusuk olmasiysa ve tup bebekte bu sorun asiliyorsa biz niye negatif sonuc aldik bzmde embriyolarmz 4-5. Gun gelisimleri i bozdu ilk 3 gun iyi kalitede dondurdular. Transfer zmni cozdurup 5. Gune gitmeleri istendi gidemediler. Gelisim 3. Gunden snra bozulunca sperm kaynakli sorun oldgunu dusunuyrz demisti tup bebek doktorum. Smdi biz kaan hocada 3 aylik tedabi gorduk canli sperm oranimiz %12 den %97 ye cikti. Ilaclara dvm ediyrz kaan hoca dogal yolla veya tup bebekle deneyeblrsnz karar sizin iki turlude spermde bir sorun yok spermleriniz yeterli artik demis. Bizde bi aydan itibaren umutla calismalara dvm etcez duamız dogal yoldan 5-6 ay içinde gelmesi yoksa tüp bebege gecicez. Biz sebepsi infertilite sanıyordk kendimizi snra bu sorun cıktı ama hala baska bir aebep var sankı gbi geliyor bnm rezervim de yasıma göre az ama tüp bebekte yumurta performansı iyiydi toplananların gepsi saglıklı cıktı döllendi o yuzden doktor yumurtada sorun gormuyrm dedi. Ama hala kafamız allak bulllak belkı bu denemede nasip olmadı bilmyrz ama korkuyrz ta snraki denemede de aynı sey olutsa sebebini bulamamak da çok kötü doktorlarda yeterince arastrp yeterli acıklama yapmıyor bizde arastrdıklarmz duyduklarımızla bi kanıya varmaya calısıyrz. Süreclerimz benzer olunca yazmadan gecenedimKizlar bizimde canli sperm %4 dna hasari %17 ros 2.33 du hocadan cevap geldi normal yoldan hamile kalmada ciddi sıkıntı var ama tup bebek icin spermden kaynakli sorun yok diyor.biz iki tup bebek denemesindede 3.gunden sonra ilerleme kaydedemedik.nasil oluyo anlamiyorum normal olmaz ama tup bebekte sorun yok spermin %96 si ölü ölü spermle hamilelik oluyor mu ?
Cnm düzende spermde apoptaz tayini diye geciyor canlılık testi. Bnde bırkac. Hafta once aynı sıkıntıyı yasadm daha önce mıkrogende yaptrmıstım düzeni arayınca isimleri bilemedgm için uzlasamadıl bi turlu bizde yapılmıyor fln dediler. Snra ogrendm. Sperm canlılıgı testinin adı spermde apopto tayiniCanm nolur hocanın dediği ros canlılık testinin adını hocanın yolladıgı maildeki gibi yazarmısın bana düzende mi yaptırdın ? Bende yaptırcam eşime bizden dna hasar istio ben diğerlerinide yaptırmak istiyorum ama isimlerini tam bilmiyorum
Evet ya surecimiz cidden ayni.benimde rezervim az ilkinde 6 ikincide 10 yumurta oldu ama hep 2 tane dollenip ilerledi 3 gunde bozulmalar basladi.bizimde sebepsiz dendi hatta esinin degerleri cok iyi yumurta kalitesinde sıkıntı var dedi doktor.bizde simdi ilaclara baslicaz ve besinlere dikkat edicez.bide kaan hoca bize farkli yerlerde tup deneyin dedi.benim iki denememde ayni merkezde.insallah sen bi kac ay içinde hamile kalirsin da banada umut olurCnm bizimde sonucclarimiz benzerdi dna hasari %12 cikti canli spermde %12 cikti. Kaan hoca dogal yolla olmama sebebi canli spermin az olmasi ama tup bebekte sorun olmaz dedi. Bizde 1 tup bebek denemesi yaptik negatf olmusti onun ustune kaan hocada tedaviye basladik. Bizimde hala kafamizda ayni soru var tek sikintimiz canli sperm oraninin dusuk olmasiysa ve tup bebekte bu sorun asiliyorsa biz niye negatif sonuc aldik bzmde embriyolarmz 4-5. Gun gelisimleri i bozdu ilk 3 gun iyi kalitede dondurdular. Transfer zmni cozdurup 5. Gune gitmeleri istendi gidemediler. Gelisim 3. Gunden snra bozulunca sperm kaynakli sorun oldgunu dusunuyrz demisti tup bebek doktorum. Smdi biz kaan hocada 3 aylik tedabi gorduk canli sperm oranimiz %12 den %97 ye cikti. Ilaclara dvm ediyrz kaan hoca dogal yolla veya tup bebekle deneyeblrsnz karar sizin iki turlude spermde bir sorun yok spermleriniz yeterli artik demis. Bizde bi aydan itibaren umutla calismalara dvm etcez duamız dogal yoldan 5-6 ay içinde gelmesi yoksa tüp bebege gecicez. Biz sebepsi infertilite sanıyordk kendimizi snra bu sorun cıktı ama hala baska bir aebep var sankı gbi geliyor bnm rezervim de yasıma göre az ama tüp bebekte yumurta performansı iyiydi toplananların gepsi saglıklı cıktı döllendi o yuzden doktor yumurtada sorun gormuyrm dedi. Ama hala kafamız allak bulllak belkı bu denemede nasip olmadı bilmyrz ama korkuyrz ta snraki denemede de aynı sey olutsa sebebini bulamamak da çok kötü doktorlarda yeterince arastrp yeterli acıklama yapmıyor bizde arastrdıklarmz duyduklarımızla bi kanıya varmaya calısıyrz. Süreclerimz benzer olunca yazmadan gecenedim
Allah razı olsun cümlemizin insalalh artsın Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahSüper maşallah dahada artın o spermler inşallah
Kaan hoca bizede öyle demişti eğer sperme dair bu testlerde sıkıntı cıkmazsa kadında da problem yoksa yine sebepsiz diyecegz siZe ve 6 ay aralıklarda farklı merkezlerde tüp bebel deneyin dedi. Bn ilkini bahceci fulyada yaptrdm ikincisi için memorial şişli ve amerikan hastanesini düşünyrm. Beslenmemize dikkat edyrz macunlar tüketyrz yumurta ve sperme göZümüz gbi bakmaya calısıyruzEvet ya surecimiz cidden ayni.benimde rezervim az ilkinde 6 ikincide 10 yumurta oldu ama hep 2 tane dollenip ilerledi 3 gunde bozulmalar basladi.bizimde sebepsiz dendi hatta esinin degerleri cok iyi yumurta kalitesinde sıkıntı var dedi doktor.bizde simdi ilaclara baslicaz ve besinlere dikkat edicez.bide kaan hoca bize farkli yerlerde tup deneyin dedi.benim iki denememde ayni merkezde.insallah sen bi kac ay içinde hamile kalirsin da banada umut olur
Bizde ilk bahceciyi dusunduk sonra memorial sislide denedik ikisinide cok ilgililer gercekten ama bize faydali olmadi.bizim sperm testinde morfoloji 0 geldi onceden 4 cikmisti hareketlilige hic bakmamislar genartta yapilmisti.onu ben gec yolladım hocaya 19 unda cevap gelicek bakalim ne dicek.birde mailde ilaclar icin sure yazmamis kullanin 2 hafta sonra kan testi demis surec nasil ilerlicek kanin sonucunudami gondericez hocaya canim.Kaan hoca bizede öyle demişti eğer sperme dair bu testlerde sıkıntı cıkmazsa kadında da problem yoksa yine sebepsiz diyecegz siZe ve 6 ay aralıklarda farklı merkezlerde tüp bebel deneyin dedi. Bn ilkini bahceci fulyada yaptrdm ikincisi için memorial şişli ve amerikan hastanesini düşünyrm. Beslenmemize dikkat edyrz macunlar tüketyrz yumurta ve sperme göZümüz gbi bakmaya calısıyruztüp bebekte mucize yaratmıyor eldeki malzeme neyse sonucu etklıyor o yuzden az ve öz olsun cok yumırta yok ama saglıklı olsun bari. İnş hayırlı hbr alırım da sizlere de umut olblrm cnm ama en azından kaan hocanın ilaçlarndan fayda gördük. Son sperm testimizde hareketlıklık %10 dan %70 yukseldi. Morfolojı %2 den %6 ya cıktı. Brz sabretme lazım 72 gunde ancak faydası görülüyor. Bakalım tek sorun buysa spermler artık saglıklı gözukuyr dölleme yapabilecek kapasiteye ulaştysa ıns hayırlı hbr gelır.
Testleri istedgi tarihte yapıp gönder cnm o sürede cvp gelene kdr da tedavine devam ediyrsun bırakmıyorsn. Cvpta bırakın derse bırakrsn snra.Bizde ilk bahceciyi dusunduk sonra memorial sislide denedik ikisinide cok ilgililer gercekten ama bize faydali olmadi.bizim sperm testinde morfoloji 0 geldi onceden 4 cikmisti hareketlilige hic bakmamislar genartta yapilmisti.onu ben gec yolladım hocaya 19 unda cevap gelicek bakalim ne dicek.birde mailde ilaclar icin sure yazmamis kullanin 2 hafta sonra kan testi demis surec nasil ilerlicek kanin sonucunudami gondericez hocaya canim.
Bu arada memorial da ilk transferi opudan hemen snra mı taZe transfer mi yapıyorlar genelde? Negatf olunca ikincisini dondrlmus yapıyorlar sankı genelde oyle okudum. Bn dondrulmus transferi daha basarılı diye biliyrm bide opu snrası bnm cok agrım olmustu hemen transfer olsam rahmım hazır olmaz sankiBizde ilk bahceciyi dusunduk sonra memorial sislide denedik ikisinide cok ilgililer gercekten ama bize faydali olmadi.bizim sperm testinde morfoloji 0 geldi onceden 4 cikmisti hareketlilige hic bakmamislar genartta yapilmisti.onu ben gec yolladım hocaya 19 unda cevap gelicek bakalim ne dicek.birde mailde ilaclar icin sure yazmamis kullanin 2 hafta sonra kan testi demis surec nasil ilerlicek kanin sonucunudami gondericez hocaya canim.
Bizim dondurmaya kadar gelemedik hic ilkinde 2 gunde bozulma oldu 3 gun transfer ettiler.ikincide 3 gun bozulma oldu ama devam ediyo dediler 5Bu arada memorial da ilk transferi opudan hemen snra mı taZe transfer mi yapıyorlar genelde? Negatf olunca ikincisini dondrlmus yapıyorlar sankı genelde oyle okudum. Bn dondrulmus transferi daha basarılı diye biliyrm bide opu snrası bnm cok agrım olmustu hemen transfer olsam rahmım hazır olmaz sanki
Canm biz zaten tedaviye başladık kaan hocaya muayene gittik testi ilaç sonrası tekrarlamamızı istedi ama dna hasar istedi sadece bende diğerlerini de yaptırayım dedimBiz duzende yapilan dna hasarini goturduk mikrogende verin dedi istanbul pendikte subesi var ornegi aliyolar sadece ankaraya gonderiyolar.bence vaktin varsa doktora gidin haftaici bigunde kalip testleri ver oyle gel.doktor demeden test yaptirma esinin durumuna gore test istiyor.ama eskiden yapilmis sperm testi varsa elinde gotur yaninda .
Bide ros var onu yaptırdınmı oksidatif stres ros oluyordu sanırım.canlılıgın ücreti ne kadardı canmCnm düzende spermde apoptaz tayini diye geciyor canlılık testi. Bnde bırkac. Hafta once aynı sıkıntıyı yasadm daha önce mıkrogende yaptrmıstım düzeni arayınca isimleri bilemedgm için uzlasamadıl bi turlu bizde yapılmıyor fln dediler. Snra ogrendm. Sperm canlılıgı testinin adı spermde apopto tayini
Sanırım hasar olayını çözüp diğerlerine geçicek bizdede aynı durum var sizde asıl sorun hasar dedi sonra diğerlerine bakıcaz demişti ama ben yinede diğerlerini merak ediyorum işteKızlar hoca bizden sadece DNA hasarı bide normal sperm tahlili istemişti.yani ros falan canlılık ile ilgili hiç bir test istemedi neden bizden istemedi acaba
150 tl idi galiba cnm. Düzende yaptırmadım ros testini. Mikrogendeki panelde yaptrmıştık.oksidatif stres ros oluyor cnmBide ros var onu yaptırdınmı oksidatif stres ros oluyordu sanırım.canlılıgın ücreti ne kadardı canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?