Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Üzülmem takmam diyorum ama nafile bende işime adapte olamıyorum tedavinin 5. Ayındayız ama sanki 5 yıl olmuş gibi

Seni çok iyi anlıyorum canım bende öyle ortamlardan uzak durmaya çalışıyorum ama kaçışımız Yok ne zamana kadar uzak durabiliriz ki Allah yardımcımız olsun

Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah tez zamanda gönderir bebeklerimizi

kızlaaaaarrrrrrr semen haploidi paneli testinin sonuçlarını göndermişler şimdi. kaan hocaya gönderdim ama 15 gün sonra cvp gelecek. çok heycanlıyım inşallah olumludur allahım inşallah. ama hiç bir şey anlamadım. bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz? değerler nasıl bilgisi olan var mı . bir de haploid hücre gözlenmemiştir diyor. sanırım bu kötü birşey . değil mi kızlar bilgisi olan varsa lütfen bir şeyler yazsın

Sperm FISH Testi : sınırlı sayıda hücre analiz edilebilmiştir. elde edilenlerin %80 inde diploid, %10 unda kaotik, %10 unda anaploid tespit edilmiştir. haploid yapıda hücre gözlenmemiştir. nukleuslarn yuvarlak yapıda olduğu gözlemlenmiştir.

SPERMATOGENEZ MARKER TAYİNİ : hastada hedef genlerin ifadesi sperm konstrasyonları yüksek semen örnekleri ile benzer seviyede (yüksek ) tespit edilmiştir.

PCNA 22,77
LIM15 183,2
ESX1 25
TEX101 150,4

Iyi akşamlar herkese. 2 gündür buradaki mesajları okumaya calisiyorum. 120. Sayfaya kadar gelebildim. Kısaca kendimden bahsedeyim. 2011 yılında eşim varikosel ameliyatı oldu. Akabinde Kaan bey ile tedaviye başladık. 2012 haziran ayında hamile kaldım. Oğlum şimdi 4.5 yaşında. Ikıncı için 1 senedir çabalıyoruz henüz gebelik oluşmadı. Ben ve eşim 37 yaşındayız. O zamanlar kaan beye mail yolu ile ulaşabiliyordum. Şimdi sistem değişmiş sanırım. Nasıl bir yol izlemeliyim kendisine ulaşmak için

Allah bağışlasın maşallah Rabbim ikinciyi üçüncüyü de nasip etsin inşallah :) mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz Kaan hocanın sitesine üye olun

Teşekkür ederim. Darisi isteyen her kim varsa onlarin basina ins.
Direk durumumuzu mu yazsam yoksa eşim ctesi günü düzen laboratuara gidip spermiyogram verecekti. Onun sonucunu aldıktan sonra mi yazsam kafam karışık. Seneler geçti bu telâşların üstünden herşeyi unutmusum hangi testleri yatırsak birde

Direkt dna hasar paneli yaptırıp gödnerebilirsiniz

Direkt dna hasar paneli yaptırıp gödnerebilirsiniz
Tamam tesekkur ederim.Aslında önceki tedavimizi hatırlıyorum az çok. Gün aşırı yarim klomen proxeed toz q-10 balık yagi gibi takviyeler almıştık. Endik trental kullandık 1 ay. Bu şekilde sayı arttirmistik

Ne güzel herkesin sayısı hareketliliği biraz da olsa düzelmiş ya da bizimkisi gene bırak düzelmeyi yerlerde resmen. Bizim kaderimiz bu heralde

Ya niye kimse geçen gün patiylaştıgım eşimin sperm değerine yorum yapmadı siz bu konuda daha çok bilgilisiniz diye sordum. Bizde Aralık'ta Kaan hocadan randevu aldık. Eşim varikosel ameliyatı oldu 3.5 ay önce. 3 senedir çocuk istiyoruz ama hep sebepsiz denildi bende sorun yok eşiminde sperm değerleri hep iyi çıktı özel hastanelerde yaptırdığımız zaman 3 yıl olunca eşim bi devlet hastanesinde test yaptırmak istedi. Tüp bebek bölümünde test yapınca sonuçlar çok kötü çıktı ve varikosel olduğu ortaya çıktı. Biraz yükselmiş ama ne bileyim çokta umut verici degil. Bi bakıverinde bana birşey söyleyin ne yapmalıyız. Kür falan.... doktora gitmek için 2 ay var daha..... ne bileyim ya kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…