Üzülmem takmam diyorum ama nafile bende işime adapte olamıyorum tedavinin 5. Ayındayız ama sanki 5 yıl olmuş gibiYalniz degilsin icini ferah tut her gun is arkadaslarimin cocuklarina ne yedirdiklerini aksam nerde gezdirceklerini hangi oyuncaklarla oynayacaklarini dinliyorum ve sadece susuyorum hele calistigim ortamda 6 7 tane hamile bayan var surekli gözümün önünde olmasi beni ayri üzüyor
bir git bakalım inşallah bir problem çıkmazİnşallah canım adetinin 3. Günü gel demişti hormon tahlilleri yapacak sanırım yarın için randevu aldım
Seni çok iyi anlıyorum canım bende öyle ortamlardan uzak durmaya çalışıyorum ama kaçışımız Yok ne zamana kadar uzak durabiliriz ki Allah yardımcımız olsunYalniz degilsin icini ferah tut her gun is arkadaslarimin cocuklarina ne yedirdiklerini aksam nerde gezdirceklerini hangi oyuncaklarla oynayacaklarini dinliyorum ve sadece susuyorum hele calistigim ortamda 6 7 tane hamile bayan var surekli gözümün önünde olmasi beni ayri üzüyor
Sen bi de beni düşün 10. Aya giricezÜzülmem takmam diyorum ama nafile bende işime adapte olamıyorum tedavinin 5. Ayındayız ama sanki 5 yıl olmuş gibi
14Kaç yıllık evliyiz iz canım
Öyle düşünme Allah koymuştur bi yoluna tüp denemişmiydiniz peki
3 aşılama 3 tüp denemiştik hepsi olumsuzÖyle düşünme Allah koymuştur bi yoluna tüp denemişmiydiniz peki
Başka sorun yok DNA hasarı olduğu için tüp aşılama tutmamıştır hasar giderilse doğal yolla olur diyor hoca14 yıldır DNA hasarı yüzünden mi olmamış? Başka sorun var mıydı?
Allah bağışlasın maşallah Rabbim ikinciyi üçüncüyü de nasip etsin inşallah :) mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz Kaan hocanın sitesine üye olunIyi akşamlar herkese. 2 gündür buradaki mesajları okumaya calisiyorum. 120. Sayfaya kadar gelebildim. Kısaca kendimden bahsedeyim. 2011 yılında eşim varikosel ameliyatı oldu. Akabinde Kaan bey ile tedaviye başladık. 2012 haziran ayında hamile kaldım. Oğlum şimdi 4.5 yaşında. Ikıncı için 1 senedir çabalıyoruz henüz gebelik oluşmadı. Ben ve eşim 37 yaşındayız. O zamanlar kaan beye mail yolu ile ulaşabiliyordum. Şimdi sistem değişmiş sanırım. Nasıl bir yol izlemeliyim kendisine ulaşmak için
Direkt dna hasar paneli yaptırıp gödnerebilirsinizTeşekkür ederim. Darisi isteyen her kim varsa onlarin basina ins.
Direk durumumuzu mu yazsam yoksa eşim ctesi günü düzen laboratuara gidip spermiyogram verecekti. Onun sonucunu aldıktan sonra mi yazsam kafam karışık. Seneler geçti bu telâşların üstünden herşeyi unutmusumhangi testleri yatırsak birde
Tamam tesekkur ederim.Aslında önceki tedavimizi hatırlıyorum az çok. Gün aşırı yarim klomen proxeed toz q-10 balık yagi gibi takviyeler almıştık. Endik trental kullandık 1 ay. Bu şekilde sayı arttirmistikDirekt dna hasar paneli yaptırıp gödnerebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?