Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım
canım seni çok iyi anlıyorum daha önce konuşmuştuk seninle bence biraz daha bekleyin bize de dr en az 6 ay bekleyin ameliyattan gelişme olması için dedi biraz rahat bırakmaya çalış kendini bizim 2 ay oldu ameliyat olalı sayımız sizinkine yakın çok zor biliyorum ama 3 ay daha bekleyin bu arada keçi boynuzu kürü yap eşine düzenli ve sağlıklı beslensin en önemlisi bu

Cnm valla sabrım kalmadı başım ağrıyor artık düşünmekten her adet büyük yıkım oluyor. Benim bile adetlerim bozuldu artık. Geçen ay 26. Gün adet olmuştum bu ay 31. Gün oldum. Sen nasılsın değerlerinize baktırdınız mı ???

Merhaba endik ne oluyor diğerlerini duydum ama onu merak ettim bizim sayımızda az da

Bu zaman zarfı içinde emodex yada proxeede başlayabilirsiniz bence vitamin oldugu için faydası olur

Yok baktırmadık zaman geçmiyor ki 3 ay olmadı daha ben de çok zorlanıyorum hiç aklımdan çıkmıyo adetim yaklaşıyor benimki saat gibidir hiç aksamıyor ama yaklaştıkça geriliyorum bi de grip oldum antibiyotik kullanıyorum onu kullanırken bile ya hamileysem diye düşünüyorum korkuyorum varsa diye ama olma ihtimali yok bunu da biliyorum artık kafayı yedim iyce

Merhaba kızlar. Hepimiz aynı durumdayız desenize Allah yardımcımız olsun inşallah .Normalde 28 günde bir olan regl son iki aydır 30 günde bir oluyor ve bugün yine bir hayal kırıklığı çok yoruldum her ay aynı şeyleri yaşamaktan acaba oldu mu bu ay hamile miyim.bizde tedavinin 5.ayindayiz bakalm inşallah Rabbim tez zamanda hepimize nasip eder((

Sayımız tedaviden önce toplam 12 milyondu sonra 32 milyon oldu en son 99 milyondu .ama hızımız düşük

Kızlar merhaba
Bir arkadaşımın eşinde canlı sperm sayısı çok az olduğundan bebek sahibi olamıyolar 11 yıllık evliler şimdi okuyunca dikkatimi çekti bu doktor onlara faydalı gelebilcekse tavsiye etmek isterim.. Çok fazla sayfa olduğundan hepsini okuyamadım.. Nasıl tedavi uyguladığını biraz anlatabilir misiniz??
Umrarım en yakın zaman da mutlu haberi alıp evlatlarınıza kavuşursunuz rabbim isteyen herkese nasib etsin..

Cnm bizde canli sperm orani %12 cikmisti kaan hocada 3 ay emodeks ve trental ilaclarini kullnarak tedavi olduk ve canlilik %97 ye cikti. Arkadasnla sorunumuz aynimidr bilmem tabi. Degerler duzeldiktn snraki ilk ayimiz calisacagz bakalim dogal yolla gebelik olcakmi bilmem ama tup bebege baslarz birkac ay snra diyoruz

Varikosel filan var mıydı sizde hormonlar nasıldı tedavinin başında
Varikosel vardı canım 2015 te ameliyat oldu prokseed plus kullandı 4 5 ay kadar sayımız 2 milyondu sonra 10 milyona çıktı ameliyattan sonra 6 ayda normal yolla olmasını bekledik yine olmadı boşuna 1 yılımiz öyle beklemekle geçti.hormonal skinti yok çok şükür ama sayı ve hiz hep problem dedi doktorlar iki kez tüp bebek yaptık olmadı negatif sonra Kaan hocayı bulduk şimdilik sayımız iyi yükseldi çok şükür normal yolla olur dedi hoca insalalh olur

Şimdi doktorun ismini söylicem arayıp inşallah onlara da umut olur çook teşekkür ederim

Olur canım inşallah içini ferah tut siz daha şanslısınız bizden, biz daha yolun başındayız 3 milyona yakın sayımız, 2 ay önce varikosel ameliyatı olduk bakalım biz kaç yıl beklicez bu sayılar için belki de daha kötü olur kısmet bakalım..

Bizimde başta azdı zamanla yükselir inşallah sizinde hayırlısı ile.kac yıllık evlisinız peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…