Kan genetik kromozom baktıırdınız mı hepsine hasardan baskaInşallah canim ya,zaten tek umudum bu test kaldi.Bas kada yapacağımız birşey yok. Rabbim kimseye dermansiz dert vermesin...
Bizde ilk gittiğimizde 29 ile başlamıştık klomen emodex vermiş 2 hafta sonra fsh yükselince kesmiştiHerkese merhabalar bizde kaan beye gittik Dna hasarimiz yüzde 25 çıktı Kaan bey klomen ve imprly verdi 2 hafta sonraya da fsh ve total testosteron testi istedi hayırlısı bakalım
Normal kan tahlilerine bakıldı,ama genetik ve kromozomlara bkilmadi. doktorumuz, sperm ve yumurtaya yapılacak birşey yok.Cunku görünürde sorun yok.Kan genetik kromozom baktıırdınız mı hepsine hasardan baska
Vala bende buralarda okudum kromozom bozukluğundan infertilite olanlar araştırma hastahanesinde hepsine bakıyorlar .iki aya çıkıyor sonuç uzun bir süreç.Normal kan tahlilerine bakıldı,ama genetik ve kromozomlara bkilmadi. doktorumuz, sperm ve yumurtaya yapılacak birşey yok.Cunku görünürde sorun yok.
Canım,kromozomlara niye bakılıyor ki?cahilligime ver....
Dna hasarı çıkarsa başlarsınız inşallah tedaviye yanıt alırsınız düşüklerin çoğunu kaan aydos DNA hasarına bağlıyorNormal kan tahlilerine bakıldı,ama genetik ve kromozomlara bkilmadi. doktorumuz, sperm ve yumurtaya yapılacak birşey yok.Cunku görünürde sorun yok.
Canım,kromozomlara niye bakılıyor ki?cahilligime ver....
Merhabalarsafra kesesi ameliyatı olsun tüm vücut safranın verdiği zarardan arınsın ilaçlarınıza o şekilde devam edin. önce genel cerrahi doktoruna giderek safra kesesi probleminizden kurtulun safradan kurtulunca ilaçlarınızın faydasını görürsünüz
ilaçlar sıkıntı veriyor ise genel cerrahi ile görüşün endol kapsül için sağlık bakanlığına ve bimere yazı yazın cevap veriyorlarMerhabalar
Ama normalde bi problem yok bu takviye gıdalar sıkıntı yapıyor
Sırf bunları kullanmak için ameliyat olmak ne derece doğru ? Bilemiyorum işin içinden çıkamıyoruz süreç çok uzun
Endol kapsülü bulan varmı? Piyasada bulamıyoruz?
Sağol canım hepimiz için şifa olsun İlk defa yaptıracağız bu ay bu testleriGeçmiş olsun canım inşallah güzel sonuç alırsınız peki şuan testesteron ve FSH kaçlarda
Bakalım bizim nasıl çıkacak fsh Peki dna hasariniz düştü mu emodexi ne için vermiştiBizde ilk gittiğimizde 29 ile başlamıştık klomen emodex vermiş 2 hafta sonra fsh yükselince kesmişti
Bizim yükseldi 50 ye cıktı emodex de imprtyl gibi bi vitamin klomeni bırakınca fsh eskisi gibi olduBakalım bizim nasıl çıkacak fsh Peki dna hasariniz düştü mu emodexi ne için vermişti
Hasar mi yükseldi gerekçe olarak ne diyor peki kaan bey Birde ne zaman sonra istiyor dna hasarıBizim yükseldi 50 ye cıktı emodex de imprtyl gibi bi vitamin klomeni bırakınca fsh eskisi gibi oldu
Canım cevap falan yok sanırım dedikerli gün cevap verecek.46gun sonra neredeyse şaka gibiKızlar günaydın.
Haftasonu genelde hoca cevap veriyordu bize hala gelmedi. Cevap gelen var mi yakın zamanda? Guya 2 hafta içinde cevaplanacak diyordu sekreteri
Banada sitede çalışma yapılıyor 1 hafta 10 güne tamamlanıcak cevap süresi kısalıcak dedi.Halbuki aradım 15 gunde cevap verilecek o sürece bakmayin siz dedi. Hoca iyi hoş da bu cvp süresine çözüm bulmalı..
3 aylık tedavi sonucunda istiyor bizimki yükselmişti enzimler bazen yetersiz oluyor hasar inatçı olabiliyor dedi ama ben strese bağladım birazda.çünkü stresli bi dönemdeydi eşimHasar mi yükseldi gerekçe olarak ne diyor peki kaan bey Birde ne zaman sonra istiyor dna hasarı
bizde kaan hocada tedavi görüyoruz da size bu ilaçları kaan hoca mı söyledi emodeks kullanıyoruz simdi. tahlil yaptrdık cevap bekliyoruzArkadaşlar 1,5 yıldır korunmuyorduk ve çocuk sahibi olmak istiyorduk. Bize de tüp bebek önerdiler. eşimin sperm testleri hep düşük çıktı. En son yapılan testte 5 milyona kadar düştü. pes etmedik. Sonra sayfalarda yaptığım araştırmada muhteşem üçlü (sıvı l-carnitin, zinco, pharmaton) ile tanıştık. Uyguladık 1,5 ay içerisinde sonuç aldık ve şu an 1 aylık hamileyim çok şükür. Rabbim olmayanlarada nasip etsin. Bu üçlüyü deneyin mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?