Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kan genetik kromozom baktıırdınız mı hepsine hasardan baska
Normal kan tahlilerine bakıldı,ama genetik ve kromozomlara bkilmadi. doktorumuz, sperm ve yumurtaya yapılacak birşey yok.Cunku görünürde sorun yok.
Canım,kromozomlara niye bakılıyor ki?cahilligime ver....

Normal kan tahlilerine bakıldı,ama genetik ve kromozomlara bkilmadi. doktorumuz, sperm ve yumurtaya yapılacak birşey yok.Cunku görünürde sorun yok.
Vala bende buralarda okudum kromozom bozukluğundan infertilite olanlar araştırma hastahanesinde hepsine bakıyorlar .iki aya çıkıyor sonuç uzun bir süreç.

Dna hasarı çıkarsa başlarsınız inşallah tedaviye yanıt alırsınız düşüklerin çoğunu kaan aydos DNA hasarına bağlıyor

Merhabalar
Ama normalde bi problem yok bu takviye gıdalar sıkıntı yapıyor
Sırf bunları kullanmak için ameliyat olmak ne derece doğru ? Bilemiyorum işin içinden çıkamıyoruz süreç çok uzun
Endol kapsülü bulan varmı? Piyasada bulamıyoruz?

ilaçlar sıkıntı veriyor ise genel cerrahi ile görüşün endol kapsül için sağlık bakanlığına ve bimere yazı yazın cevap veriyorlar

Kızlar günaydın.
Haftasonu genelde hoca cevap veriyordu bize hala gelmedi. Cevap gelen var mi yakın zamanda? Guya 2 hafta içinde cevaplanacak diyordu sekreteri

Kızlar günaydın.
Haftasonu genelde hoca cevap veriyordu bize hala gelmedi. Cevap gelen var mi yakın zamanda? Guya 2 hafta içinde cevaplanacak diyordu sekreteri
Canım cevap falan yok sanırım dedikerli gün cevap verecek.46gun sonra neredeyse şaka gibi

biz gecen hafta mail attık sonucumuzu 30 ocak cevap tarihi diyor yaklaşık 50 günde cevap veriyor çok uzun

Halbuki aradım 15 gunde cevap verilecek o sürece bakmayin siz dedi. Hoca iyi hoş da bu cvp süresine çözüm bulmalı..

Hasar mi yükseldi gerekçe olarak ne diyor peki kaan bey Birde ne zaman sonra istiyor dna hasarı
3 aylık tedavi sonucunda istiyor bizimki yükselmişti enzimler bazen yetersiz oluyor hasar inatçı olabiliyor dedi ama ben strese bağladım birazda.çünkü stresli bi dönemdeydi eşim

bizde kaan hocada tedavi görüyoruz da size bu ilaçları kaan hoca mı söyledi emodeks kullanıyoruz simdi. tahlil yaptrdık cevap bekliyoruz

hanımlar herkese meraba bende derdime derman aramak için burdayım :) bızde kaan beyde tedavı goruyoruz baslayalı 40 gun kadar oldu ılk dna hasarımız %32 cıkmıstı impryl ve klomen kulandı esım 1 ay kadar sonra dna panelı ıstedı onun sonucunda aldık kaan beyden cevap beklıyorum dna hasarı dusmus gorunuyor %13 cok şükür.. ama oksidaf stres 5.40 cıkmıs normalden cok fazla bakalım kaan bey nasıl bı tedavıyle devam etıtırecek
rabbım hepımızın yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…