Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Malesef Ben de şok oldum, resmen 70 gün sonra cevap gelecek. İyi ki erkenden tahlil yaptırıp göndermişiz
Arkadaşlar eğer Kaan aydosta süren bir tedaviniz varsa zaten hemşire yardımcı oluyor .1ayda cevaplanıyor devamlı ilaç kullanıp hormon kontrolü yapmak amacıyla ama tedavide deilseniz ilk mesaj gönderiyorsanız mail de gelen sürede cevap veriyorlar haklı olarak .önce tedavide olan hastalar geliyor .

Biz tedavideyiz arkadaşım. Ancak sıra geliyor demek ki.

Sanmıyorum çünkü biz oradayken arayanlar oldu "Sadece size özel bir durum değil, hocanın 4000-5000 tane hastası var o yüzden ancak sıra geliyor" demişti. Herhangi birine öncelik vereceğini sanmıyorum.
Ben 3 gun once aradm cevaplatti kiymet hanimm

Tahlil sonuçlarını gönderdik açıp bakması gerekir. Tek bir sorumuz yok ki öyle olsa hemşire aracılığıyla öğrenirdik. Sizin öyle bir sorunuz mu vardı?
Cnm ben kiymet.hanimi aradm.dedm bizim sonucumuzu cevaplatrmsnz dedm.oda ertesi gun kaan hocaya sorumuzu sonucumuzu cevaplatms ben.bunu dedm

benimde ilk defa randevum çarşamba günü ama bize tahlil demediler hiç gerçi dosyamız var bizim 1 kere başarısız tese geçirdik 3 ay önce uğurlu gelirmi bize bilmem ben bu sitede ameliyat olduk bulunmadı ikncisinde bulunurmu diye umut edip yazdığımda kızın biri bana ilkinde bulunmamış ikincisindemi bulunucak varsa vardır yoksa yoktur diye bi msj yazmıştı hiç unutmadım bu msjı tekrar umutlanıp tedaviye nasıl başlıycaz bilmiyorum

Elinizde yakın zamanda yapılmış hormon tahlilleri ve sperm tahlilleri olsun mutlaka. Onları souyor hoca. Hemşire söylemiyor ama hoca istiyor.

var onlar canım3 tane falan sperm testi var hormon testleri genetik testler ameliyat raporunuda aldık bende götürcem dosyamı artık kısmet diycez biraz zor olucak biz istanbuldayız çünkü

Elinizde yakın zamanda yapılmış hormon tahlilleri ve sperm tahlilleri olsun mutlaka. Onları souyor hoca. Hemşire söylemiyor ama hoca istiyor.
ar onlar canım3 tane falan sperm testi var hormon testleri genetik testler ameliyat raporunuda aldık bende götürcem dosyamı artık kısmet diycez biraz zor olucak biz istanbuldayız çünkü

ar onlar canım3 tane falan sperm testi var hormon testleri genetik testler ameliyat raporunuda aldık bende götürcem dosyamı artık kısmet diycez biraz zor olucak biz istanbuldayız çünkü
bızımde ılk tesede bulunmadı arkadasım.tedavısız ılk teseydı.sımdı bızde kaan beydeyız.moralını hıc bozma 4 kere tese olmus ınsanlar var 4.tesede bulunmus hucre..Allah buyuktur guclu olmalıyız ekımızden gelenı bız yapalımda takdır Allahın

Biz de Manisa dan kendi aracımızla gitmiştik. Allah'tan randevumuz erkene alındı cuma gününe geldi, o sıra yılbaşı tatili de vardı onunla birleşince birkaç gün de kalıp Ankara yı gezmiştik. Güzel şeyler düşünün, rahat olun. Yüz yüze zaten bir kez görüşme oluyor, sonra size önerdiği tedaviyi uygulayıp arada bir mail yoluyla istediği tahlil sonuçlarını gönderiyorsunuz. Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Çarşamba günü görüşmeden sonra bana da yazın nasıl geçtiğini. Güzel haberlerle dönersiniz inşallah.

biz çalıştığımız için aynı gün dönmemiz lazım işallah güzel şeyler söyler ama ben niyeyse pek umutlu değilim niyeyse çünkü bir tese ameliyatı geçirdik niyeyse doktora gitmek istemiyorm artık hastanelerden soğudum eğer hiç çocuğunuz olmaz derse yıkılırım heralde ondan korkuyorum böyle en azından her ay belki hamile kalırım diyerek hayal kuruyorum ne diyim herşeyin hayırlısı

Biz de çalışıyoruz, cuma gününe gelmesi sonra da yılbaşı tatiliyle birleşmesi iyi olmuştu. Keşke sizin de Cuma günü olsaydı o şekilde yapardınız. Olsun her şeyde bir hayır vardır. Ben de korkarak gittim. Çünkü buradaki üroloji uzmanı eşime çok olumsuz konuşmuştu. İmkansız diye konuşmuştu. Ama Kaan Hoca çok rahatlattı bizi. İnşallah sizin için de iyi olur. Allah büyüktür. Tevekkül edelim. Ama nasibimizi de aramamız gerek. Oturduğumuz yerden beklemek olmaz.

Merhaba benim eşimde aynı eşin gibi birkez hiç tedavisiz tese oldu ve sonuç malum canlı hücre Yok inanırmısın eşim boşanmayı bile teklif etti ben yılmadım araştırdım araştırdım.arkadasım bizim yaşadıklarımız ne ki 17 sene çocukları olmayıp Türkiye’de ne kadar ürolog warsa gezen aileler var sonunda istediklerine ulaşan Kaan Aydos la tanışmamız tamamen tesadüf internetten okudum bi kaç yazı ile. Sana kim demişse ilk tese de sperm çıkmasa bidaha çıkmıyor die atmış bence bu kadar çok biliyormuş doktor olasaymıs .ben sana söyleyim ilk bizim gibi tedavisiz tese olan hastalarda tedavi ile sperm çıktığı oluyor bi çok hasta var öyle umudunuzu hiç bi zaman kaybetme ve Kaan aydosa güven hoca zaten Yüz yüze görüşünce Emin’im o güveni size verecektir siz sadece hocanın dediği ilaçları kullanın gerisini ALLAHA birakın zaten kaderde anne olman yazıyorsa ilaki olursun

Arkadaşım sizin son durumunuz nedir

BİZ İLAÇ KULLANDIK 6 AY MEMORIALDE OLDUK DOKTORUMUZDA PROFOSÖRDU O YÜZDEN KORKUYORUM YA İŞTE DOKTOR BİZE TESTİSİN İÇİ ÇOK KÖTÜYDÜ DEDİ 2 SAAT AMELİYATTA KALDI EŞİM YAPILACAK HERŞEYİ YAPMIŞTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİLMİYORUM KADER İŞTE BAKALIM

Arkadaşım sizin son durumunuz nedir
Canım biZde son durum tedavinin son aşamasına girdik 10 gün sonra sperm fısh testi yaptırıp sonucuna göre bir yol çizcez bu ikinci fısh testi olcak ilk yaptırdığımızda haploit hücre çıkmadı yanlıZ diploid ve kaotik hücrelerin nukleusları yuvarlak yapıda çıktı sanırım ilaçla olgunlaşma umudu veriyor .bunun için hocadan tam bi cevap alamadım ama

Umutsuz olma Rabbim ol derse olur.siz elinizden gelen çabayı gösterin farklı doktorlar deneyin.benim eşimdede canlı hücre çıkmadı ama tese yapan doktor tüplerin durumunun çok iyi olduğunu söylemişti genede bizde de hücre çıkmadı

Selam neden tedaviniz bu kadar uzadı? Bizim de hasar henüz düsmedi agustos sonunda baslamıstık tedaviye

Merhabalar kaan hoca 3.aylık tedavi sonunda bizden dna hasar testi ve başka 2 test daha istemiş izmir de nerde yaptirabilirim yardiminiza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…