Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm benim.bisey soracagm bizimde fsh 13 testereon 5 di menegon verdi pazartsi cuma vuruldkk gobekden sonuc attk fsh 13 testeron 3.du igneyi.kesin yazdi.sasrdm neden acaba
Canim hiç bilmiyorum ki size neden öyle demis. Ben çok yükseldi diye telaş yaptım hatta hemsireyi de aradım sağlıklı olunca hormon yuksekiyormus yani tedaviye cevap veriyo gibi bisey dedi.hoca bunun farkında falan dedi.biz şimdi şubat sonuna kadar kullancaz test vercez 20 günde çıkıyormuş hiç kesmeden devam edicez hatta iğneyle klomene

Cnm eminm.o.fyta asla.olmaz. bak
Biz ekimde gurgan klinikte tese olduk.doktor dışardan di orda yapalım dedi gurgan da 1500 doktor aldı 1200 klinik aldı 100 tl de biyopsi için verdik hücre bulunamadı çünkü.bizim doktor siradandi iyi biri yapsaydı belki en fazla 1000 tl daha oynardı yani 20bin uçuk olmuş fiyat olrak

Kafam karıştı şimdi iğne sizinkini yukseltmemis o yüzden bırakın demiştir. Demekki bizim ki daha o aşamaya gelememiş

cnm valaha bende.anlamdm acdm sordum bende kiymet.hanima.hoca.onu.blio.dedi snrada duzene.girio dedi hormonlar sanrm sonrada duzene giriomus.ole dedi tmm dedm.bnde hocada demsdki..size verdgmz fsh disardan verdgmz saglkli fsh yazms

çok sağolun kızlar gerçekten çok yardımcı oldunuz yoksa vazgeçecektim herşeyden o kadar umudum bitmişti çok şükür inşallah bu yıl eylül gibi düşünüyorum bende gitmeyi ne kadar önceden randevu almak gerekir sizce kaan hoca çok yoğun muş sanırım bu sene tedavi olabilir miyiz acaba

Cnm bu sene tabi olursunuz 2.3 ay snraya veriolar

Cnm.neofortil.bize.etki.etmedi.hic emodex 3.ay.kulandi.hasari.o duzeltti ignenin.adi ne.cnm
menegon 75 IU diye bir iğne verdi hafta iki kez vuruluyo birde yanına progeny diye bir ilaç verdi bende yanında evicap içiriyorum canım duydun mu canım bir ay sonra tekrar test vericek eşim

Amin canim insallah hepimizin guler teshis azosperm malesef hic tese olmadi hacettepeye gittigimizde tese dediler ama acele etmek istemedik bide kaan hocayi cok duydum ona gidelim dedik simdi onunla bi yola ciktik insallah hayirli sonuclar aliriz
Merhaba biz de 22 ocakta kaan aydosa gittık 2 hafta sudafed kullandik hiç sperm cikmadi şimdi kaan hoca mikrotese ve es zamnla tüp bebek diyor bizim fsh 34 y-delesyonu ve karyotip genetik test sonuclarimiz 30 güne anca çıkarmış. tüp bebek için Dr.murat Sönmezer ile gorustuk genetik testler cikmadan tüp bebeğe geçmeyecek diyor.kaan hocada beklemeye gerek yok sizi batuhan ozmene yonlendireyim hrs hastanesinde olabilirsiniz diyorum kafam çok karıştı. ilk kez mikrotese olacağız sudafed dışında hiç ilaç kullanmadik

Canım Murat sönmezerin muayene ücreti ne kadar nasıl biri? Batuhan Özmen ve Murat sönmezer Ankara tıp fakültesinde muayene etmiyor sanırım bende araştırma içindeyim Kaan hoca Ankara tıp fakültesini önerdi bize tüp bebek için ikilemdeyim bir yanım özelden şaşma diyor diğer yanım ikisi de aynı işlemi yapıyor sonuçta Kaan hoca önerdiyse bir bildiği vardır Ankara tıpta yaptır diyor kafayı yiycem düşünmekten

Allah insallah tez zamanda guzel sonuclar hayirli sonuclar verir canim fsh yuksek oldugu icin mi bu ilac etki etmemis bise dedimi kaan hoca mikrotesede cikar insallah canim hep iyi dusun iyi olsun Allahin izniyle dualarim seninle. Bizde ayni durumdayiz suanda sudafed kullaniyor esim fsh 15 bakalim sonuc ne olcak

Meraba benim eşimde yaklaşık 6 aydır Kaan hocanın tedavisinde tabi öncesinde bir başarısız tese bi merkeZde bizimde problem azosperm sertoly only ilk haploid testinde haploid hücre çıkmadı siz yaptırdınızmı haploid testi fsh t.testesteron hormonları kaçtı eşinde hangi ilaçları kullandınız .eşim bugün tekrar sperm panel testi verdi bu testin sonucuna göre bizimde tedaviye yön verecek aslında biraz heyecanlıyım ne olcagını merak ediyorum .

Biz yaptrdk cnm fsh ve total menegon igne verdi 2 hafta.kulandi esim ve snra kaan hoca kesti.smdi ilaclrni.kulanio 2inci kutularna gecdi sizin kac ckdi fsh
rakam olarak hatirlamiyorum
Fakat çok düşüktü ilaclar ve ignelerle yükseldi

Bize.batuhan.hocanin.numarasni verdi cnm aradm 4 milyar dedi.raporlu.ilaclar 500.600.tutar dedi 350.tl.muane.ucreti.dedi 1 ay once.batuhan ozmen

menegon 75 IU diye bir iğne verdi hafta iki kez vuruluyo birde yanına progeny diye bir ilaç verdi bende yanında evicap içiriyorum canım duydun mu canım bir ay sonra tekrar test vericek eşim
Bzde.menegon kulandik canm 2 hafta sonra biraktrdi.kaan hoca

Bize.batuhan.hocanin.numarasni verdi cnm aradm 4 milyar dedi.raporlu.ilaclar 500.600.tutar dedi 350.tl.muane.ucreti.dedi 1 ay once.batuhan ozmen
Canım çok teşekkür ederim cevabın için demek ki özel yerinde muayene olsam raporlu tüp bebek tedavisini hastanede yaparlar bizde bir kaç gün sonra gitmeyi düşünüyoruz rica etsem özelden Batuhan Özmen'in numarasını atar mısın?

Allah razı olsun canım. bilmiyorumki neden öyle dedi kaan hoca.insaAllah siz de sudafed ise yarar Allah hepimizin yardımcısı olsun.İnsaAllah dualarimiz hayirla sonuclansin

Murat sonmezer iyi bir doktor gerçekten muayene ücreti 350 tl atm plazada özel kliniği. bize de hiç ankara tip demedi neden öyle oldu acaba? doktor ve embriyolog önemli olan.valla benim de kafam çok karışık para pul bi şekilde kazaniliyor Rabbim hayırlı sonuçlar almayi nasip etsin hepimize insaAllah.bir de bana Centrum tüp bebek merkezi Recai Pabuccuyu çok ovduler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…