Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bize.batuhan.hocanin.numarasni verdi cnm aradm 4 milyar dedi.raporlu.ilaclar 500.600.tutar dedi 350.tl.muane.ucreti.dedi 1 ay once.batuhan ozmen
Ben de batuhan ozmen le görüşüp fiyat ve tedavi süreci hakkında bilgi alacağım. kaan aydos hrs hastanesi batuhan ozmen'e yonlendirdi.batuhan hoca nasıl sence canım sen de ona mi tüp bebek yaptıracak son?

Amin canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız gerçekten çok zor bir süreç maddi manevi insan çok yıpranıyor açıkçası ben biraz korkuyorum Ankara tıp fakültesine gidersem asistanların eline kalırım diye hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim iyilerle vicdanlı paragöz olmayan mesleğini hakkıyla yapan insanlarla karşılaştırsın.

Ben de batuhan ozmen le görüşüp fiyat ve tedavi süreci hakkında bilgi alacağım. kaan aydos hrs hastanesi batuhan ozmen'e yonlendirdi.batuhan hoca nasıl sence canım sen de ona mi tüp bebek yaptıracak son?
Canm batuhan ozmene aradk 4.milyar dedi ilaclar 600 1000 tutar dedi muane ucreti 350 tl bana dedg fiyat raporlu fyat cnm

Cnm atarm.tabi kndi.ozel muanesi var cnm batuhan hocanin sanrm oradami yapiyor.bilmiyorum ben dedgm raporlu.olan fiyati cnm 350 tl muane ucretnde bikere veriyormusuz ztn

Merhabalar. Sebep yok maalesef sadece spermler dışarı çıkarken canlı/hareketli/olgun çıkmıyor. Yani kısaca normal yolla çıkanölü sperm. Genetik testi yaptırdı eşim bir problem çıkmadı. Eşimin her tesesin de sperm çıktı, hatta 2.tüp bebek denememde normal yoldan çıkmıştı tedaviye onu kullanmışlardı. Kaan hocaya bunları anlattık değerler, tahliller önceki ilaçlar derken sanırım büyük ihtimal tekrar çıkar düşüncesinde.

İnşallah dermansız değildir derdiniz. Ne olursa olsun önemli olan çözüm olmasıdır. Allah gönlüne göre versin.

Eşim Kaan hocanın istediği testleri yaptırdı. Değerleri hatırlamıyorum çok ancak haploid %40 civarinda yazıyordu sanırım. Umarım gönlünüze göre iyi sonuçlar alırsınız. Şimdiden sakin ve başarılı sonuçlar alacağın bir tedavi diliyorum..

İlaçları yazmayı unutmuşum.
Kaan hocanın yazdığı ilaçlar: Merional iğneli olan ve promotil toz olan ilaç. bu ikisini kullanıyor

Size bir öneride bulundu mu peki? Benim Gen-art pek içime sinmeyen bir merkez. Bakalım nasıl bir öneride bulunacak. Biz ilk iki denemeyi Memorıal-Ankara da 3. denemeyi Hrs Hastanesinde yaptırdık. Çok araştırdık ama kısmet olmadı pozitif sonuç almak.
3 denemede de devletten yararlanmadık o yüzden bundan sonra devlet katkısı almayı düşünüyoruz. İnşallah sizde bizde gönülden isteyip emek harcayan herkes derdine dermanını bulur.

kızlar herkese geçmiş olsun, ya sperm çıkısı ilaçsız çok az çıkıyor. yani 0 ile 40 arası falan. ilaçlarla 1 milyona çıkıyor ama ölüler yüzde 99'u.
bunun için kaan beye gitmeden hangi testler yapılmalı zamandan kazanmak için. sitesine baktım bulamadım.
bu sayıdayken morfoloji bakılmıyor küçük bi ildeyiz. dna hasarı bakılırmı ki bu sayılarda.
inhibin b
prolaktin
fsh
lh
total testosteron
karyotip analiz/kromozom analizi ve spermiyogram mevcut elimizde.
bizim duruma benzer olanlarınız varsa sizden başka hangi testler istendi.

İnşallah canım Rabbim emeklerimizin karşılığını versin yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda bize hiçbir öneride bulunmadı Kaan hoca ısrarla Ankara tıp fakültesi diyor biz orda bir dr Öneriniz var mı diye sorduk kendiniz seçebilirsiniz dedi bizde daha önce hep kendi imkanlarımız ile 3 aşılama 3 tüp denedik bu kez olursa devletten yararlanmak istiyoruz çok stresliyim endişeliyim yorgunum elimden dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor lütfen sizde dua edin bana ben hepinize ediyorum

Öer

Merhaba bizde Kaan hoca da şubatta muayene olduk iki haftalık sudafed verdi Sonra test yaptırdık sonuç yine 0 çıktı sperm yok yani tıkanıklık +mikro TESE dedi bize ameliyatı bu kadar erken beklemiyorduk tabi hayırlısı inşallah

Allah yardımcın olsun canım. İnan bazı şeyler takdir o yüzden kendini üzme. Moralini yüksek tut hep olumlu düşün ki vücudun gibi ruhunda Zihninde hazır olsun. Ben her başarısız sonrası eşime dönüp demek ki daha zamanı gelmedi hadi bir sonrakine inşallah dedim. Ve hep inandım. Şimdi bile 4. Olmazsa 5.ui hangi zaman derim diye düşünüyorum o yüzden Nisan mayıs gibi yapayım olmazsa eğer yıl bitmeden denerim bir sonrakini diyorum kendi kendime. Sağlığım ve imkanım el verdikçe deneyeceğim olmazsa bu hayatta kısmetim Burdur diyeceğim nasıl olsa Allah ım sabır verir. En önemlisi eşime sahibim. Allah ona sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah sonrası gelir Eminim sende bende gülen taraf olacağız. En kısa zamanda güzel haber bekliyorum senden eninde sonunda gelecek böyle düşünelim olur mu. Allah ım dualarını kabul etsin. Tez zamanda kucağına alıp kokusunu koklayacağın sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşallahhhh (amin)

İnsaAllah hayirlisiyla olur sizin ameliyat ne zaman belli mu canım

Amin canım inşallah cümlemize sağol Allah razı olsun güzel dileklerin için ben inanıyorum bir gün bizde burdan güzel haberler vericez Allah'ın izniyle

Cnm fsh bakio testestoron.bakio yoksa.istio hormon testi ya.bunlar.ondan hasar testi.istiyor sorp testi.isteyebiliyor.sperm.sayisi .bakmak.icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…