Slm testler hastanın durumuna göre deişiyor sanırım tam olarak teşhis neMerhaba,bizde de eşimle ilgili sorun çıktı,kaan beye muayene olucaz,istediği testleri hangi lab da yaptırıyoruz acaba
slm hangi testleri istedi sizden biz hastanede yaptırmıştık ilk testleri
Merhaba canım bizimde malesef 2 ay sonra gelecek cevap. Ben hiç bilmiyordum Kıymet hanımın 1 aya kadar gelmezse arayın dediğini. Size özel birşey mi bu pek anlayamadımmerhaba arkadaşlar. 9 ocakda bizde kaan beye gitmiştik. choriomon 2000, promen k ve sperra verdi. 2 hafta sonra fsh ve testo istedi sonuçları gönderdik. bize nisan 6 da cevap verilecektir diye msj geldi. ancak kıymet hnm 1 aya cevap gelmezse arayım demişti. sizlerin tedavilerindede bu şeklde msj gelmiş miydi. bu arada eşim azospermi 2 kez tese oldu bulundu 4 tüp denedik dondurlmuş sperm var ancak embriyo gelişimi kaliteli olmadığından sanırım gebelik oluşmuyor. hakkımızda hayırlısı olsun.
Bize özel olduğunu sanmıyorum bi arkadaşla gitmiştik onlarada aynısını dedi sanırım bahsettiği cevap bu msj oluyor.hayırlısı 3 aylık tedavi deyip bekliyorum bende. ejekülatta sperm çıkarabilmek için bize bu tedaviyi verdi. hayırlsı çıkar mı bilmem. 3 ayda sperm oluştuğu için sanırım bize 3 ay verdi cevap tarihini sanırım.Merhaba canım bizimde malesef 2 ay sonra gelecek cevap. Ben hiç bilmiyordum Kıymet hanımın 1 aya kadar gelmezse arayın dediğini. Size özel birşey mi bu pek anlayamadım
Sperm dna hasarı olabileceğini söyledi doktor bey,testleri hrs hastanesinde yaptırmamızı söylediSlm testler hastanın durumuna göre deişiyor sanırım tam olarak teşhis ne
Telaşlanma canım bende arıyorum bugün çalıyor ama bakmıyor hemşire.İlk fsh değeriniz mi 13 tü.bizimde ilk tedaviye başladığımızda 19 su 0,774 de düştü klonun ve merionsl verdi şuan 16 olmuş testosteronda sınır dışı olmuş.mail attım ta 5.ay dedi cevap.kızlar eşimin fsh daha önce 13 dü ama kaan beyin ilaçlarından sonra 69 çıkmış şimdi bize 1 ay sonra cvp vericek napıcaz bilmiyorum fsh düşürmek istiyordu klomen ve bir hap daha verdi ne yapmam lazım hemşireyi arasam cvp vermez elim ayağım titriyo ya
nasıl olur ama ya 69 ya bu kadar olmazTelaşlanma canım bende arıyorum bugün çalıyor ama bakmıyor hemşire.İlk fsh değeriniz mi 13 tü.bizimde ilk tedaviye başladığımızda 19 su 0,774 de düştü klonun ve merionsl verdi şuan 16 olmuş testosteronda sınır dışı olmuş.mail attım ta 5.ay dedi cevap.
Size ilk olarak hangi ilaçları verdi canımnasıl olur ama ya 69 ya bu kadar olmaz
klomen ve bi hap daha ama adını hatırlamıyorum vitamin ilacı heralde çok moralim bozuk şu an gerçi biz 1 tese olduk acaba ondan dolayımı yükseldi teseden sonra ilk defa hormon testi verdi hiç umudum kalmadı artık olmıycak yaSize ilk olarak hangi ilaçları verdi canım
Öyle hemen umutsuzluğa kapılma canım bende çok stres olmuştum kıymet hemşire ile görüştüm daha yükselecek o dedi klomen yükseltiyor dedi hoca onu sonra düzeltecek dedi.aradın mı hemşireyi canım bugünklomen ve bi hap daha ama adını hatırlamıyorum vitamin ilacı heralde çok moralim bozuk şu an gerçi biz 1 tese olduk acaba ondan dolayımı yükseldi teseden sonra ilk defa hormon testi verdi hiç umudum kalmadı artık olmıycak ya
internette 25 üzerine çıkarsa hiçbirşekilde çocuk olmaz yazıyor aradık hoca alt yapısı oluşturuyo demiş 15 mayısda cvp vericeklermiş bu kadar olmaz 2,5 ay resmen belki iyi gelmiyo bu ilaçlar bize nerden bilicezki şu an sinirliyim yani haftasonları çalışmıyosan eğer hastalarına cvp ver 2,5 ay nedir yaÖyle hemen umutsuzluğa kapılma canım bende çok stres olmuştum kıymet hemşire ile görüştüm daha yükselecek o dedi klomen yükseltiyor dedi hoca onu sonra düzeltecek dedi.aradın mı hemşireyi canım bugün
Canım bizimde FSH 18 di verdiği iğne ile yükseltti FSH 25 oldu. Bence pazartesi tekrar arayın kıymet hanımı. İğnelerden 2 hahta sonra tekrar tahlil yaptırıp atmıştık maille sonra kıymet hanımı aradım cevaplatacağım dedi ve ertesi gün kaan hoca maile cvp vermişti.kızlar eşimin fsh daha önce 13 dü ama kaan beyin ilaçlarından sonra 69 çıkmış şimdi bize 1 ay sonra cvp vericek napıcaz bilmiyorum fsh düşürmek istiyordu klomen ve bir hap daha verdi ne yapmam lazım hemşireyi arasam cvp vermez elim ayağım titriyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?