Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba,bizde de eşimle ilgili sorun çıktı,kaan beye muayene olucaz,istediği testleri hangi lab da yaptırıyoruz acaba

merhaba arkadaşlar. 9 ocakda bizde kaan beye gitmiştik. choriomon 2000, promen k ve sperra verdi. 2 hafta sonra fsh ve testo istedi sonuçları gönderdik. bize nisan 6 da cevap verilecektir diye msj geldi. ancak kıymet hnm 1 aya cevap gelmezse arayım demişti. sizlerin tedavilerindede bu şeklde msj gelmiş miydi. bu arada eşim azospermi 2 kez tese oldu bulundu 4 tüp denedik dondurlmuş sperm var ancak embriyo gelişimi kaliteli olmadığından sanırım gebelik oluşmuyor. hakkımızda hayırlısı olsun.

Merhaba canım bizimde malesef 2 ay sonra gelecek cevap. Ben hiç bilmiyordum Kıymet hanımın 1 aya kadar gelmezse arayın dediğini. Size özel birşey mi bu pek anlayamadım

Merhaba canım bizimde malesef 2 ay sonra gelecek cevap. Ben hiç bilmiyordum Kıymet hanımın 1 aya kadar gelmezse arayın dediğini. Size özel birşey mi bu pek anlayamadım
Bize özel olduğunu sanmıyorum bi arkadaşla gitmiştik onlarada aynısını dedi sanırım bahsettiği cevap bu msj oluyor.hayırlısı 3 aylık tedavi deyip bekliyorum bende. ejekülatta sperm çıkarabilmek için bize bu tedaviyi verdi. hayırlsı çıkar mı bilmem. 3 ayda sperm oluştuğu için sanırım bize 3 ay verdi cevap tarihini sanırım.

Arkadaşlar merhaba Biz de Kaan hocanın hastasıyız ilk başta fsh değerimiz 19.4 dü daha sonra chorimonla 0.774 e düştü.hoca bize chorimon yanında Merional ve klomen verdi iki aydır kullanıyoruz hoca bizden tekrar kan testi istemedi.sperm haploid pAneli istedi.geçen hafta verdik sonucunu bekliyoruz.bugünde bi kan testi yaptıralım dedik ve fsh 16.4 ve testesteron değerimiz yüksek çıktı..şu an tekrar başa döndük sanırım aynı sorunu yaşayan arkadaşlar lütfen yazın ve fikri olanlarda yazsın lütfen

selam kızlar
eşimin morfolojisi %1 di doktor sayı hız iyi derece de normal yolla çocuğunuz olur sizin tek sıkıntı morfoloji dedi ama sperm dna hasar testi filan istemedi sadece promen k yazdı ilaç olarak kullanıpta sonuç alan var mı?
bu doktora ilk gidişimiz 6 ay düzenli kullan demiş.

Arkadaşlar merhaba marker sonucumuz çıktı bugün hastada ekspresyon çalısması yapabilecek kalitede rna elde edilemediğinden testin yenilenmesi gerekiyor dedi konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

kızlar eşimin fsh daha önce 13 dü ama kaan beyin ilaçlarından sonra 69 çıkmış şimdi bize 1 ay sonra cvp vericek napıcaz bilmiyorum fsh düşürmek istiyordu klomen ve bir hap daha verdi ne yapmam lazım hemşireyi arasam cvp vermez elim ayağım titriyo ya

Telaşlanma canım bende arıyorum bugün çalıyor ama bakmıyor hemşire.İlk fsh değeriniz mi 13 tü.bizimde ilk tedaviye başladığımızda 19 su 0,774 de düştü klonun ve merionsl verdi şuan 16 olmuş testosteronda sınır dışı olmuş.mail attım ta 5.ay dedi cevap.

nasıl olur ama ya 69 ya bu kadar olmaz

Arkadaşlar merhaba Kaan hocada tedavi gören arkadaşlar bir whatsap grubu oluşturuyum oradan da haberleşelim diyorum katılmak isteyenler yazsın

Öyle hemen umutsuzluğa kapılma canım bende çok stres olmuştum kıymet hemşire ile görüştüm daha yükselecek o dedi klomen yükseltiyor dedi hoca onu sonra düzeltecek dedi.aradın mı hemşireyi canım bugün

internette 25 üzerine çıkarsa hiçbirşekilde çocuk olmaz yazıyor aradık hoca alt yapısı oluşturuyo demiş 15 mayısda cvp vericeklermiş bu kadar olmaz 2,5 ay resmen belki iyi gelmiyo bu ilaçlar bize nerden bilicezki şu an sinirliyim yani haftasonları çalışmıyosan eğer hastalarına cvp ver 2,5 ay nedir ya

Bizde mail attık bize de 5.ay dedi cevap için.Önceden 1 hafta da cevap veriyordu ne güzel.1 ay dolunca arıyormuşuz cevaplattırıyormuş hemşire.siz bugün mü aradınız canım ben sabahtan beri ulaşamıyorum açmıyor çalıyor ama Netteki numaradan arıyorum.Başka numarası var mı acaba biliyor musun.

Canım bizimde FSH 18 di verdiği iğne ile yükseltti FSH 25 oldu. Bence pazartesi tekrar arayın kıymet hanımı. İğnelerden 2 hahta sonra tekrar tahlil yaptırıp atmıştık maille sonra kıymet hanımı aradım cevaplatacağım dedi ve ertesi gün kaan hoca maile cvp vermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…