ya moralim çok bozuldu 69 nedir yahiç umudumuz kalmadı artık arıycam zaten 1 ay bekleyemem benCanım bizimde FSH 18 di verdiği iğne ile yükseltti FSH 25 oldu. Bence pazartesi tekrar arayın kıymet hanımı. İğnelerden 2 hahta sonra tekrar tahlil yaptırıp atmıştık maille sonra kıymet hanımı aradım cevaplatacağım dedi ve ertesi gün kaan hoca maile cvp vermişti.
Canım sonuçlarınızı mail olarak atın kaan hocaya ondan cevap gelinceye kadar ilaçlara devam edilecek hoca tedaviye bu şekilde sürdürüyor.Merhaba kizlar bizde kaan hocanin hastasiyiz iki haftalik ilac vermisti o bitti test yaptirdi esim ama malesef gene sperm cikmadi simdi nolcak nasil bi yol izlicez bilen varsa yardimci olabilirmi
evet sonuçları gönderip pazartesi günü arayın. Probleminiz neydi?Merhaba kizlar bizde kaan hocanin hastasiyiz iki haftalik ilac vermisti o bitti test yaptirdi esim ama malesef gene sperm cikmadi simdi nolcak nasil bi yol izlicez bilen varsa yardimci olabilirmi
Canım aynı durumdayım bende morel sıfır ama yinede umudumu kaybetmeyelim. Rabbim inşallah şifa verir.Birde benin anlamadığım yüksek olan fsh düşürmek yerine yükselteceğiz dedi öncelikle. Bakalım yarın sperm testi vereceğiz.ya moralim çok bozuldu 69 nedir yahiç umudumuz kalmadı artık arıycam zaten 1 ay bekleyemem ben
Azospermdi canim sorun. Iki haftalikti ilac bitti. Daha bir ay dolmadi cevabi bir ay sonra veriyor ya doktor ne soyler bize mikrotese ameliyatimi dicek direk yoksa ilacmi vercek cok bunaldim yaa rabbim hayirli sonuclar versin.evet sonuçları gönderip pazartesi günü arayın. Probleminiz neydi?[/QUOT
Az
Azospermdi canim sorun. Iki haftalikti ilac bitti. Daha bir ay dolmadi cevabi bir ay sonra veriyor ya doktor ne soyler bize mikrotese ameliyatimi dicek direk yoksa ilacmi vercek cok bunaldim yaa rabbim hayirli sonuclar versin.
merhaba bizim de sizin gibi problemimiz iki haft ilaç kullandık ve sonuç sıfır Kaan hocaya sonuçları maille attık Köymen hanımı da aradık bir iki gün sonra cvpladı hoca ve ameliyat dedi tıkanıklık ve mikro tese dedi şimdi ameliyat gününü bekliyoruz Allah şifa versin eşlerimizeMerhaba kizlar bizde kaan hocanin hastasiyiz iki haftalik ilac vermisti o bitti test yaptirdi esim ama malesef gene sperm cikmadi simdi nolcak nasil bi yol izlicez bilen varsa yardimci olabilirmi
Amin canim insallah peki sizin fsh ve testesteron hormanlariniz nasil bide ameliyat icin yakin tarihmi veriyor Rabbim yardimcimiz olsun canim cok sagol ilgin icin.merhaba bizim de sizin gibi problemimiz iki haft ilaç kullandık ve sonuç sıfır Kaan hocaya sonuçları maille attık Köymen hanımı da aradık bir iki gün sonra cvpladı hoca ve ameliyat dedi tıkanıklık ve mikro tese dedi şimdi ameliyat gününü bekliyoruz Allah şifa versin eşlerimize
Rica ederim canım hormonlar iyi çok şükür o yüzden tıkanıklıktan şüpheleniyor hoca sanırım tıkanıklık yoksa da mikro tese hayırlısı inşallah. Yaklaşık bir ay sonra tarih verdi hocaAmin canim insallah peki sizin fsh ve testesteron hormanlariniz nasil bide ameliyat icin yakin tarihmi veriyor Rabbim yardimcimiz olsun canim cok sagol ilgin icin.
Bizde fsh yuksek sadece 13 digerleri normal cok sukur ama genede korkuyorum mikrotesede cikarmi cikmazmi zor bi sinav hayirlisiRica ederim canım hormonlar iyi çok şükür o yüzden tıkanıklıktan şüpheleniyor hoca sanırım tıkanıklık yoksa da mikro tese hayırlısı inşallah. Yaklaşık bir ay sonra tarih verdi hoca
Haklısın bende korkuyorum tese de çıkmaz diye rabbim hayırlısıyla olumlu sonuçlandırır bu sınavımızı inşallahBizde fsh yuksek sadece 13 digerleri normal cok sukur ama genede korkuyorum mikrotesede cikarmi cikmazmi zor bi sinav hayirlisi
Amin canim insallah Allah isteyen herkese nasip etsinHaklısın bende korkuyorum tese de çıkmaz diye rabbim hayırlısıyla olumlu sonuçlandırır bu sınavımızı inşallah
Amin inşallahAmin canim insallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba canım bizimde malesef 2 ay sonra gelecek cevap. Ben hiç bilmiyordum Kıymet hanımın 1 aya kadar gelmezse arayın dediğini. Size özel birşey mi bu pek anlayamadım
Ben de istiyorum katılmakArkadaşlar merhaba Kaan hocada tedavi gören arkadaşlar bir whatsap grubu oluşturuyum oradan da haberleşelim diyorum katılmak isteyenler yazsın
Bende istiyorumBen de istiyorum katılmak
Özelden numaranızı atın arkadaşlarBen de istiyorum katılmak
cnm bize de dedi 1 aya cevap gelmezse arayın diye. ama maile gelen cevapta da nisanda cevap yazacam yazmiş.bizde aramadık. aramalımıyız 2 ay olacak bizim tedavi.Yok kişiye özel deil bende msj olarak sonuclarimizi attım geç bir tarihe cvp alicam mailde öğrenince kıymet hemşireyi aradım 1 aya cvp gelmezse beni arayin dedi 1 ay sonra arayın bence sizde..
Mailden sonra aradınız cvp gelmediyse eğer bence hiç beklemeden ara p.tesi cnm. Hangi numaradan ulaşım sağlıyosuncnm bize de dedi 1 aya cevap gelmezse arayın diye. ama maile gelen cevapta da nisanda cevap yazacam yazmiş.bizde aramadık. aramalımıyız 2 ay olacak bizim tedavi.
internette fsh 25 ve üzeri olunca normal yolla vede tüp bebekle hamile kalmak imkansız yazıyor bizim 69 olmuş ne yapıcamı bilmiyorum çok moralim bozuk bide hoca hemen cvp vermiyo 1 ay nasıl beklerimCanım bizimde FSH 18 di verdiği iğne ile yükseltti FSH 25 oldu. Bence pazartesi tekrar arayın kıymet hanımı. İğnelerden 2 hahta sonra tekrar tahlil yaptırıp atmıştık maille sonra kıymet hanımı aradım cevaplatacağım dedi ve ertesi gün kaan hoca maile cvp vermişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?