Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar canım
yaptırdınız mı hasar testini
merhaba canım daha yaptırmadık .Eşime laf anlatması deveye hendek atlatması kadar zor .Yaptırırız acelesi yok diyor şimdide sadece dna analizi yaptıralım spermiyogramı daha yeni yaptırdık hastanede yenisine gerek yok diyor .Beni çıldırtıyor hoca tedaviye başlayacak anlatamıyorum yaa

bide arkadaşlar eşime iki haftalık bi ilaç vermişti.biri bir ay sürdü bi ride 2 haftada bitti.ialçalar bitince yenisini alıyormuyuz ?doktor test istedi yine diye biz almamayı düşünüyoruz çünki ona göre ilaç yazacak yine

merhaba canım daha yaptırmadık .Eşime laf anlatması deveye hendek atlatması kadar zor .Yaptırırız acelesi yok diyor şimdide sadece dna analizi yaptıralım spermiyogramı daha yeni yaptırdık hastanede yenisine gerek yok diyor .Beni çıldırtıyor hoca tedaviye başlayacak anlatamıyorum yaa
Offff allahim bu adamlar bizi oldurecek:(

C
bide arkadaşlar eşime iki haftalık bi ilaç vermişti.biri bir ay sürdü bi ride 2 haftada bitti.ialçalar bitince yenisini alıyormuyuz ?doktor test istedi yine diye biz almamayı düşünüyoruz çünki ona göre ilaç yazacak yine
Canim bence hocaya sormadan kendi bildignize almayin test sonuclarina bakarak veriyor ilac

Mrhb sizi takip ediyorum kullandığımız ilaçlar da ayni. Klomen ve emodex. Siz ne zaman muayene olmustunuz. Ikinci dna hasarina baktirdiniz mi.

erkeklerin hepsi aynı bende eşimi kaan hocaya gönderene kadar uzun zaman geçti çok acele ediyosun dedi bana:KK11: acele etmeyip neyapacaksam:KK4:

hocaya sor bence o ne diyecek ona göre alın

kızlar sizde eşlerinizin peşinde koşuyomusunuz ilaçlarını içirebilmek için:KK58:
ben sürekli peşindeyim:-) iğne yap ,ilacını iç ,pekmezini ye ,hep böyle inş iyi sonuçlar alalım ben razıyım:KK36::KK36::KK36:

Back
X