Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
internette fsh 25 ve üzeri olunca normal yolla vede tüp bebekle hamile kalmak imkansız yazıyor bizim 69 olmuş ne yapıcamı bilmiyorum çok moralim bozuk bide hoca hemen cvp vermiyo 1 ay nasıl beklerim
Canım naptınız cvp geldimi kaan beyden. İğne ne kullanıyordunuz?

Canım naptınız cvp geldimi kaan beyden. İğne ne kullanıyordunuz?
yok ya nerde daha 3 gün oldu yollayalı ama ankarada bi tanıdık var ona yolladık testi bakalım gidicek bi görüşmeye çalışıcak çünkü normal değil bizimki 69 ya ben gerçi umudumu kaybettim kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama sürekli aklımda kime isyan etsem bilmiyorum

nasıl 1750 arkadaşlar emin misiniz bi üniversite hastanesinde tese ve yumurta toplama ve en son transfer 3000 lirayı buldu tabi ilaç yol saymıyorum bile bide yumurta takibi var ayda 1 kere tabi son ay kontroller haftalık yapılıyo 1 haftada 2 3 kez bile gittik ama 3 bin lira ya yakın bi para tuttu diğer masraflarla uzak bi yerden gidiyorduk başka bir şehire 10 bin oldu ilaçlar la bizim masrafımız iğneler çok pahalıydı bende şimdi kaan aydosa gitmeyi düşünüyorum fiyatlar böyleyse gerçekten boşa bekliyorum hemen gidebilirim,

Ben arkadaşa sadece tese ameiyatını sormuştum oda 1750 tl dedi. Sizde yumurta toplama transferde var. Arkadaş sadece tese fiyatını söyledi. ama bana yinede iyi geldi çünkü biz bahçecide sadece tese 3050 tl ye yaptırmıştık.

Bana Kaan aydos email de yalnızca tese 1.750 yazmış bize tüp bebek hariç ama tahminim raporlu onlanlar hrs hastanesinde ilaçlar hariç 3-4 bin arası diye biliyorım raporsuz daha yüksek

Sakin ol cnm ben yalnızca tese ameliyatlını yazdım onu da şubat ayında Kaan aydos hesabı çıkardı

arkadaşlar merhaba dün hocadan cevap geldi eşim tese olacak hrs hastanesinde bu hastaneyle ilgili bilgi sahibi olan var mı. Birde tese ye kaan hoca mı giriyor yoksa başka doktora mı yönlendiriyor. Hiç ama hiç umudum yok sonuçtan ama Rabbim büyük belki bizde o mucize yaşayanlardan oluruz.

Sizin neyiniz var eşinizin bizi de hrs hastanesine yönlendirdi anlamadım teseyi kendi yapacak diye biliyorım benim tüp bebek için Batuhan Özmen hrs dedi sizin hiç mi Yok sperm

Merhaba arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun tüm mesajları elverdiğince okumaya çalışıyorum inşallah bu forumdaki herkez bir gün mutlaka evlat sahibi oluruz (Amin Ecmain)...
Prof.Dr.Kaan Aydoslar 1 MArt 2018 tarihinde bir yola çıktık ilk muayenemizi olduk muayene ücreti 500tl. idi... ;/
eşim Klinefelter Sendronomu yaşı 35 ben ise 32 yaşındayım 1.nci denememizde bulunmadı 2.nci denememiz İstanbul Bahçeci de 4 adet bulunda bunlarda kalitesiz olduğu için tutunamadı şimdi ise bununla 3 üncü denememiz olacak, Kaan Aydos u seçmekle iyi mi yaptık kötümü yaptık bilmiyoruz, eşimin ilaç kullanmadan önceki ilk kan testi Fsh: 21,95,,, Testesteron: 1.27,,,,Estrodiol:22 çıktı bu değerlere göre Dr.umuz bize Chorimon 2000 iğne ve Arimidex tablet verdi bu ilaçları kullanan varmı aramızda bir gelişme gördüler mi? Tavsiye ettiği yiyecekler ise barbunya, nohut, ısırgan otu, kabak çekirdeği kavrulmamış çerezler, eşim bu yiyecekleri günlük yemeye çalışıyor, şimdi bu dr.umuz Kaan Aydos tese ameliyatlarını kendi mi yapmakta yada başka bir merkeze mi sevk etmektedir? Eşim 10 yıllık bağkurlu tüp bebeke rapor nasıl çıkartılıyor bileniniz var mı? Şimdilik herkese hayırlı günler diliyorum saygılarımla....

Sizin neyiniz var eşinizin bizi de hrs hastanesine yönlendirdi anlamadım teseyi kendi yapacak diye biliyorım benim tüp bebek için Batuhan Özmen hrs dedi sizin hiç mi Yok sperm
Bizde hiç sperm yok malesef. Yapılan testlerde haploid de çıkmadı. Kaan hoca tese yapalım belki içeride vardır dedi. Yada çıka sonuca göre tedaviyi durdururuz yada devam ederiz dedi. Bizim sperm üreten hücre var fakat gelişmiyor. Ne yapıcaz hiç bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar bizde ekim ayinda Kaan hocaya gittik Ilk olarak bizden de dna hasari istedi 21 çıktı daha sonra esim klomen ve imprl kullandi 3 ay sonra fsh istedi o da normaldi Sonucuna göre tekrar Dna hasari Apoptoz ve Reaktif oksidatif testleri istedi Dna hasari 3e düşmüş cok şükür Diger testlerde de normal yazıyor Tabi hoca ne diyecek bakalım Insaalah hepimiz tez vakitte yavrularimizi kucagimiza alırız

Merhaba bizede aynısını yazmış hoca sperm çıkma ihtimali çok çok. Düşükmüş isterseniz ameliyat olup sperm arayalım sperm çıkmasa kök hücrelere bakarız iyiyse uzun tedavi yapalım yada bunları beklemeden evlatlık edine bilirsiniz yazmi ş .eşimle oturup bir karar verdik sperm donasyonu yaptırcaz umarım iyi olur ):

ya ben şunu anlamıyorum şimdi biz 1 tese olduk sperm çıkmadı kaan hocaya gitmeye karar verdik gittik bize klomen birde vitamin hapı verdi 2 hafta sonra fsh testi istiycem dedi yaptırdık ve fsh 69 çıktı ya öncede 13 dü internette 25 üzerine fsh çıkarsa çocuk olma ihtimali yok yazıyor hocaya rica minnet sordurduk korkmasınlar alt yapısını haızrlıyoruz yazmış ilaçları kullanmaya devam etsin demiş benim umudum yok hiç gerçi bizde sanırım hücre yok tekrar aynı şeyleri yaşıycam biliyorum olmuycak neyse acaba böyle olan varmı aranızda benim kafam almıyo çünkü artık hoca bizi oyalıyo gibime geldi

Arkadaslar merhabalar bizdede erkek kaynakli eşimin sperm sayisi az ve morfolojisi bozuk burdan okudugum kadariyla kaan hoca bazilarina igne tedavisi uyguluyor igne nasil nicin yapiliyor kimlere uygulaniyor lutfen benide bilgilendirin ayrica sperm dna hasari yapmak gerekiyor mu tedavi sekli nasil bu konularda yeniyim pek anlamiyorum lutfen banada anlatin

Arkadaslar dna hasar testi ücreti ne kadar ve ne kadar sürede çıkıyor
15.20 günde çıkıyor düzen laboratuvarını arıyarak fiyat bilgisini alabilirsiniz ben şuan ben kadar olduğunu hatırlayamadım.kaan hocaya gidecekseniz öncesinden DNA hasarı testi yaptırın çünkü zaten 3 ay sonraya randevu veriyor sonrasında hasar testi isterse 15 gün onu beklersiniz sonrasında da hocanın cvp yazmasını 1 ay beklersiniz zaman kazanma açısından gitmeden yaptırın derim ben başka da takıldığın noktalar olursa yardımcı olurum canım

Ne kadar uzun bir süreç oluyor allah kolaylik en çokta sabır versin insallah tesekkur ederim ilgilendiginiz için

Merhabalar dna hasari tedavinizde hangi ilaclari kullandiniz doktorunuz neyi önerdi lutfen benide bilgilendirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…