BizE menogon iğne verdi. 6 7 ay kullandık. Daha sonra semen haploidi paneli istedi. o testi olduk. Fakat haploid cıkmadı. Tese yapalım ama %15 şansımız var dedi bizde istemedik. Zaten 1 defa tese olmuştuk. Testlerde de haploid çıkmadı. şansımız da %15 dedi. Bizde vazgeçtik.bize fsh için menegon igne vermsdi szede vermedmi
amn cnmmmrabbim hepmzn emeklerimz karsliğini versinnnnnÇok sagolun ilgilendiginiz icin inanin cok kararsiz kaldim haziran mi eylul mu diye en iyisi dediginiz sekilde yapmak eşimde ilaç kullaniyor ayrica aktardan kürler aldik 6 ay kullansin oyle yapalim allah yardimcimiz olsun hayirlisini versin emeklerimizi boşa götürmesin inşallah
canm inalah ğüzel haberler alrsnzzzz menegon iğneyi bırakınca sonradan tavan yapıo bize öle olmusdu insalahh rabbım yuzumuze guler hepimzinBizE menogon iğne verdi. 6 7 ay kullandık. Daha sonra semen haploidi paneli istedi. o testi olduk. Fakat haploid cıkmadı. Tese yapalım ama %15 şansımız var dedi bizde istemedik. Zaten 1 defa tese olmuştuk. Testlerde de haploid çıkmadı. şansımız da %15 dedi. Bizde vazgeçtik.
Amin canim aminn inşallah bizlerde anne oluruz her seyin hayirlisi olsun sizden mutlaka haber bekleyeceğim bende öğrendikce bilgilerimi paylasirim sizinle insallh bir gunde o guzel hamile haberi veririz birbirimizeValla keşke hiç gebelik olmasaydı daha iyiydi emin olun.Umut her zaman var.Siz önce bi sakin olun eşiniz kilo vermeye çalıssın sağlıklı beslenmeye düzenli yaşamaya çalışın.Ben de 6 yıllık evliyim beklemekten kök saldım ama yapacak bişey yok.Size geri dönüş yapıcam hiç merak etmeyin en geç mayıs sonunda randevumuz öne almaya çalışıyorlar.Pes etmek en kolayı kendinizi yıpratmayın.Bebek istiyorsanız bu yola baş koyun kendinizi motive edin.Kimsenin kimseye hayrı yok size yardım edecek kişi gene kendinizsiniz.Önce allaha sonra kendinize bedeninize güvenin.Rabbim istedikten sonra her şey olur yeter ki istesin.
insalah canımsın hepimiz kader arkadasıyızzAmin canim aminn inşallah bizlerde anne oluruz her seyin hayirlisi olsun sizden mutlaka haber bekleyeceğim bende öğrendikce bilgilerimi paylasirim sizinle insallh bir gunde o guzel hamile haberi veririz birbirimize
Cnm gecms olsn oncelikle kaan.hocanin.sitesnde sorun var asistanini ara erkenden.cevaplatsn ve hasari.biz emodexle.yendk.kaan.aydos.ne verdi sze ilac stres.yapma cnm cok.etlilioMerhaba kaan beyin hastasıyız bizde yurtdısında yasıyoruz 2 yıl önce ögrendik kkaan beye ulasamamıstk o zaman murat beye gitmistik evicap vs vermsti esimde düzenli keciboynuzu yedi içti vs derken biz bosladık o zaman sonra tr geldimizde kaan beye muayne oldu eşim tüm hormon testlermiz normaldi dna hasarımız mevcuttu ve sperm sayımız 4 milyondu fakat suan da proxeed ve gün asırı klomen kullanmasına ragmen sonuç 1milyon 3 yüz ne hale geldik anlamıuorım kaan bey haziran da anca cevap vericek beynim yandı paikolojim bozuldu sizlerin tecribelerine ihtiyacım vat eşim 29 a giricek ben 27 yasındayım
0312 437 31 21 herkese diyor normal.yoola die ama olmayanlar.tup bebek yaptrio.cnm.icini ferah tutYa numarası varmı sizde paylasırsanız sevinirim proxeed ve klomen kullandı yurrtdısındayım bi yanım gelsek diyo tüp bebekci drlerle görüşüyorum onlarda şans var diyo nebiliyim napıcagım güya bizim de normal yolla oluyodu kaan beye göre spermler düştü ne yorum yapıcak aceba tüp bebek için görüşmeye gittimizde hiç zaman kahbetmmeyin donduralıö dediklerinde sperm 4 miluondu en azımdan suan çok mutsuzum
cnm asistanının numarası 08504333801 cnm burayı ara randevu almak ıstedıgını soyle numaranı alıyorlar.Kaan Hocanın asıstanına verıyorlar.Gün ıcınde dönüş yapıyorlar.Kaan Hocaya ulaşabilen var mı hep meşgul telefon?
rica ederim cnm inşallah ulaşırsın.Ulaşamazsan yaz asistanının cep numarası var özelden yazayım sana.Sonsuz kere allah razı olsun saatlerdir arıyorum mesgul 900 lü hatlar gibi valla ya
cnm pazartesi salı kapalıydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.Ben 08504333801 bu numarayı aradım ztn hastane ya acıyorlar hemen.Yarın ararsan gün içinde geri dönüş olur diye düşünüyorum.Ben randevu aldım ama çok yoğun hoca mayısın son haftasına randevu verdıler.Asıstanı ıle gorustum cok tatlı bır kadın sizi güzel şekilde yönlendirir inşallah.Şimdide kapalı diyor sizin tedavi ne aşamada şuanda
15 gün içinde cevap geliyor diye biliyorum ben bir şey diyemeyeceğim ne yazık ki.Biz Mayısa gideceğiz eşim muayene olacak bir doktora bağlı kalmamak için başka doktorlara da görünecek.İmkanınız var mı bilmiyorum ama yaşadığınız yerde başka doktor da araştırın bence inşallah sorunlarınız çözülür Rabbim bebekte nasip eder.Biz kendisinin hastasıyız ama maile 2 ay sonra cevap nedir ya hiç hamile kalan da görmedim gidip anca kaan hoca iyi de hani çözümü ne anca ilaç parası öde ama sonuç yok bide sperm sayımız düştü yani yurttdısındayım bide hayattan koptum ölü gibiyim kaç gündür
cnm asistanının numarası 08504333801 cnm burayı ara randevu almak ıstedıgını soyle numaranı alıyorlar.Kaan Hocanın asıstanına verıyorlar.Gün ıcınde dönüş yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?