Bizim daha önceden spermimiz vardı sonra varikosel ameliyatı oldu. 7 ay sonra test verdik sperm sıfır çıktı. Kan tahlili yaptırdık FSH değeri 22. Hormonel bir problem var. dedi tıkanıklık yok dedi kaan bey. 4 ay boyunca menegon iğne kullandık. FSH dahada yükselteceğiz dedi üretim olması için ama olmadı.Merhaba canım sizin tam olarak sorununuz ney?biz 14 mayısta Kaan hocada mikrotese olacağız
Canım maddi durumunu bilmiyorum ama kadın doğum olarak bülent hulusi zeyneloğlunu tabsiye ederim başkent ünide yarı özel muayene 105di en son galibaMerhaba kızlar Hacettepe 1 asılama yaptırdım ama doktorum cok yoğun ve görüşmek soru sormak cok zor Batuhan hocayı önerdi cevremden biri Bebek için giden var mı? Ücret bileğisin memnun kalan var mı? Yada başka ankarada doktor önerisi olan
Hacettepede prof 200 tl ödüyordum ama hem hastane cok aşırı yoğun hemde doktorum ben yozgatta yasıyorum Ankara’ya doktor için gidip geliyorum benim için ilgili ve her ulaşmak istediğimde kolay olmalı Ankara tıp cok yoğun olmadığını söylüyorlar Batuhan beyinde bu konuda iyi olduğunu giden birebir tecrübe eden varsa yazabilir miCanım maddi durumunu bilmiyorum ama kadın doğum olarak bülent hulusi zeyneloğlunu tabsiye ederim başkent ünide yarı özel muayene 105di en son galiba
Evet 5 günü olan bile var sorun olmuyor die biliyorum zaten doktorun aksi durumda seni uyarırdı rabbim ol dedikten sonra 6 gün bile başlasan tedaviye hamile kalırsın aklına kötü bişi getirme derim hakkında hayırlısı olsun insallahMerhaba arkadaslar tup bebek tedavisine baslicam fakat adetimin ilk günü cuma gününe denk geliyor araya hafta sonu giriyor bu yuzden doktorum p.tesi yani adetimin 4.günü tedaviye baslicak aranizda böyle olan var mi adetin 4.günu tedaviye baslanir mi ben 2.3.gun olur diyebiliyordum lutfen beni bilgilendirin
Tesekkur ederim ilgilendiğiniz için hepimiz için hayırlısı olsunEvet 5 günü olan bile var sorun olmuyor die biliyorum zaten doktorun aksi durumda seni uyarırdı rabbim ol dedikten sonra 6 gün bile başlasan tedaviye hamile kalırsın aklına kötü bişi getirme derim hakkında hayırlısı olsun insallah
Canım internette tel numarası var öğlen 1den sonra bakmaya başlıyo telefonlara ama daha rahat düşürmek istersen 3den sonra ara mail olarak hastası değilsen atamıyprsunAllah rızası için kaan aydosun sekreteri yada mail adresi bilen varsa yazabilirmi ne telefondan ulaşabiliyorum ne bir mail var özelden de yazabilirsiniz lutfen
Canım yazalı baya olmuş sonucun belli oldumu ?Sayısını bilmiyorum. Tese ile alınan spremler kullanıldı şuan iki embriyo transfer yapıldı iki adet embriyo donduruldu. Ayrıca gazla olan spermlerde mevcut olduğundan onları da dondurttuk
Bu sefernde olmadı maalesef. Kısmet değilmişCanım yazalı baya olmuş sonucun belli oldumu ?
Muhakkak arıyor aynı gün olmasa da bir sonraki gün.Merhaba arkadaşlar bugün Kaan hoca da Tese olduk ama arayacağım dedi hala bir arama yok çıldıracağım
Siz oldunuz mu peki Kaan hoca da 3 ten sonra arayacağım dedi hala ses yok herhalde sonuç çok kötüBu sefernde olmadı maalesef. Kısmet değilmiş
Muhakkak arıyor aynı gün olmasa da bir sonraki gün.
Eşim 12 Nisanda oldu sanırım eşim teşekkür mesajı attı, oda aradı gerçi açamadık geri dönüş yaptı mesajla. Eğer arayacağım dediyse iki gün bekleyin olmadı operasyon/işlem tarihi bildir yeri var sitesinde ordan mesaj at derim.Siz oldunuz mu peki Kaan hoca da 3 ten sonra arayacağım dedi hala ses yok herhalde sonuç çok kötü
Size ameliyat olduğunuz gün hiç bilgi verdi mi canım.yoksa ertesi gün mü aradı Biz şuan hiç bir bilgiye sahip değiliz.Eşim 12 Nisanda oldu sanırım eşim teşekkür mesajı attı, oda aradı gerçi açamadık geri dönüş yaptı mesajla. Eğer arayacağım dediyse iki gün bekleyin olmadı operasyon/işlem tarihi bildir yeri var sitesinde ordan mesaj at derim.
Hakkınozda hayırlısı olsun canım
Hayırlısı canım inşallah tez vakitte rabbim nasip ederBu sefernde olmadı maalesef. Kısmet değilmiş
Muhakkak arıyor aynı gün olmasa da bir sonraki gün.
Ameliyat sonrası geldi kısa bir bilgi verdi, sonrasında iyi dileklerni bildiren bir mesaj attı. Biz memnun kaldık. Erkek sorunu halledildi bizdeSize ameliyat olduğunuz gün hiç bilgi verdi mi canım.yoksa ertesi gün mü aradı Biz şuan hiç bir bilgiye sahip değiliz.
Teşekkür ediyorum.Hayırlısı canım inşallah tez vakitte rabbim nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?