Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde sonuçları gönderdik TESE yapalım diyo az bir ihtimal şansımız varmış bizde çok kararsısız ne yapacaz bilmiyoruz Kaan hocaysa güveniyoruz oyalamaz diye düşünüyoruz ama bilemiyoruz Allah’ın takdiri herkesin bir imtihanı var işte Cenab-ı Hak kaldıramayacağımız imtihanlar vermesin

Kizlar meraba esimde kaan hocanin hastasi.dna hasari 60di tedavi basladk 1ay sonra icin dna testini yenileyin dedi yaptırdık daha sonuc cikmadi.normal spermiogramda yaptrdk bide ne goreym sayi fenaa düşmüş.toplam sayi 245milyondan 14edusmus normalin bilr altina boyle bişey yasayan varmi(( lutfen söyleyin

Arkadaslar kaan beyden nasil randevu aliyoruz ve randevuyu kac ay sonraya veriyorlar lutfen yardimci olun

Selam kızlar bayadır yazan yok ben yazayım mayısın basında tedavimiz başladı diyebilrim eşimin testleri normal ama azıspermi sperm yok tahlillerinde hormonalrda normal kaan aydosa giderken acaba kanal tıkanıklığı olabilirmi diye gitmiştik ama fsh 7.9 oldugu için olmaz dedi kabul ettik durumu verdiği tedaviyi uygulamaya başlafık bu süre zarfında bizden hiç tahlil felan yaptırmamızı istemedi genetik bile.. ben arastırmalarım sonucunda eşimle genetik testte yaptırayım dedim içimiz rahat olsun dedik klomen endol sudafed kullandı ilk iki hafta sonuç aynı sadece hormonlar iki katına çıkmıştı bu sefer klomene devam ve sperra verdi bi ay kadar da onu kullandık sonuç gene aynı hormonlar normal ama sperm yok yani toplam 1 ay iki hafta kadar bi süre bugün mail günümüzdü sizden normal yoldan sperm çıkmasını bekledik ama olgun sperm çıkmamış genetik test istemiştim (kendi istemedi biz yaptırdık gecenki mailde söledik yaptırdıgımızı ve sonuç beklediğimizi) onun sonucunu 6temmuzda bana atın ve tese günü belirleyelim yazmış şaka gibi.. biz ilk aradığımızda 6ay 1bucuk sene kadar tedavi sürüyo bilginiz olsun diyen insanlarda hu insanlar bu kadar kısa sürede nasıl teseye karar verdi açıkçası çok büyük bir hayal kırıklığına ugradım

Sayıda değişme olabilir Kaan hocaya güvenin. Hasarınız çok yüksek zaten o hasar düşmeden sayınız ne kadar yüksek olsa da fayda etmeZ. Önemli olan sağlıklı, kaliteli sperm. Hasarınız % 60 iken tüp bebekte bile şans çok düşüyor. Ben hasar % 6 toplam sayı 5 milyonla hamile kaldım. Zaten kaan hoca da sayı, hız, morfoloji hiç önemli değil önemli olan hasar diyor.

Ben bunların sistemlerini anlamadım gitti bi randevu bile mesele oldu ha arayacağız ha döneceğiz diyorlar sonra msja cevap vermiyorlar tel kapalı ben anlamadım herşeyin bi sistemi olur mesajla maille olacak iş mi telefonu açmamak nedemek ya allah bu dünyada kimseyi kimsenin eline düşürmesin ağzımız açık haber bekliyoruz

Aynen öyle canım biz muayene olduk bir buçuk ay içinde tese dedi bize sanki biraz işi maddiyata dökmüşler gibi. Mesela bu mail sistemini bize anlatırken hoca o gün sizin 24saat açık ne isterseniz sorabilirsiniz aklınıxa gelen herşeyi bu sistemi sizin için kurduk uzaklardan gelip gelip gitmemeniz için diye gecen mesaj geldikten sonra daha akşam 7-8gibi mesajı atmış bize ameliyata gün belirleyelim diye sonrada kapatmış sistemi bize şok olduk eşimle bu kadar kolaymı karar veriliyo ameliyat isteseydim zaten başka doktorlarada gidebilridim yormazdım kendimi o kadar

Aynı durumdayız canım.uzaktayiz bizde inan sadece 3 aydır seslerine bir defa nail olabildik.sonunda haziran dediler eşim ona gore yıllık iznini aldı sonra uzun süre ulaşamadık en son tatile çıkıyoruz temmuz sonu olsun demişler.yani on yıl öncesinin yorumlarını okuyup bu doktora karar verdik ama son senelerin yorumlarını okuduğumda vazgeçememe az kaldı.dedigin gibi canım amelyati herkes yapar bizim amacımız bu ameliyat olmadan bi tedavi surecimiz olabilirmi yani biz burdan kalkıp gidicez ameliyat içinmi sadece ve mail nedir ya mesaj nedir sesini duyup muhatap olamadığım bi bilinmeze doğru gidiyorum sanırım vazgececegim benimle ilgili olsa elli kez vazgecerdim neticede eşim olcak ameliyat oyuzden çok müdehale edemiyorum kendi karar vermeli ama çok stresleyiz evlilik bitmek üzere artik yani allah bi kapı göstersin çok zordayız

Aynen öyle canım hocanın faydası olan var tabi ama düşüncem ya kanal tıkanıklığına yada hormon tedavisi uyguladıklarında işe yarıyo tedavileri diperlerinde ilerleme kaydeden henüz ben denk gelmedim. İlk gittiğimiz gün ben soğumaya basladım çünkü ne bir tahlil istedi ne baska bişey genetik dahi istemedi biz kendimiz yaptırdık ayrı bi hastanede yasınız gençse iyi düşünün derim canım biz zaten tedaviye baslarken bi iki sene bekleyip sonuç alamazsak ameliyat diye karar vermiltik her yolu denemek istiyorum bitkisel sülük tedavisi veya ne çıkarsa bugün celalettin peruya gidiyoruz bizde gitmeden ayrıntılı sperm testi istedi bu hosuma gitti mesela bakalım orda nasıl gececek rabbim şifamız nerdeyse bizi oraya yönlendirsin

bizde kaan hocanın geçen sene yazın hastası olduk sayımız azdı belki sayı için bi artış sağlar sandık ama sadece dna hasar üzerinde yoğunlaştı tabi sayı az olunca gebelik olmadı bu mart ayında da tedaviyi bitirdi bekleyin tüp bebek yapmayın dedi hala bekliyoruz tabi o dediği için değil zaman açısından imkanım olmadıgı için

Kaan hoca yoğun oldugu için hastalarına zaman ayıramıyor mail ortamında da ne kadar tedavi olunursa ne de olsa bu durumda psikoloji olarak desteklenmek gerekli ve temel kriteri dna hasarı sayınız toplam 10 milyon olsa bile

Bizim aslında bana kalırsa tedavilik durumumuz yok çünkü sıfır sperm ve küçüklukten gelen bi durum yani direk tese tarzı bisey olması lazım sonradan düşen bisey değil zaten sıfır ama işte esimin ici rahat etsin diye gidicez bide şuan az da olsa umut var tese sonucunda yok derse ozaman allah yardım etsin siz diğer doktora giderseniz özelden yada burdan bizleri de bilgilendirin neolur şaştık kaldık zaman geçiyor 33yaşındayım

AMA tese öncesi hormon tedavisi uygulanırsa sperm bulunma ihtimali daha yüksek oluyor die okudum bence denemekte fayda var direk teseye girerseniz Allah korusun bulunmazda acaba ön tedavi olsamıydık die aklında kalırdı eşin haklı.eşin evlilik öncesi durumu biliyormuymuş ?sonra mı fark ettiniz?

Biliyormuş küçükken ameliyatı olmuş zaten bu ameliyatta yumurtalığın biri alınmış.boyle bir durumda da uygularmi bilmem burdaki doktorlar hicbir teste gerek dahi duymadı bende ordan umutsuzluğa düştüm direk ameliyat dediler oyuzden kaan beye gitmeye karar verdi eşim zaman geçiyor hayırlısı ne desek bos

Normal üroloji doktoruna gittiyseniz söyledikler tek şey zaten ameliyat oluyo canım hatta bazı doktorlar artık o kadar sinirimi bozuyoki benim koltuklarından kalkıp muayene etme gereği bile duymuyorlar bu zamana kadar nerdeyse bütün tahlilleri arastırıp ben istedim doktorlardan. Hatta birisine azosperm oldugumuzu söyledik spermiogram istedi ben kan tahlilide istiyorum dedim ne için diye soruyo bana ki fsh hormonu bu hastalıkta önemli bi hormon eşime kür uygulamak istiyorum hormonlarını bilip yanlış bişey yapmamak için dedim. Yani gerçekten hakkıyla doktorluk yapanlara helal olsun ama işi maddiyata döküp psikolojimizi bozup hiç birşey yapmayanlara hakkımı helal etmiyorum ben..!

Demekki hep aynı on kez sperm testi yaptık belli yani problem hala aynı testi istiyor ama başka hiçbir test istemediler burdan okuduklarımla hep duydum fsh nedir ne değildir allah ellerine düşürmesin çaresizlik öyle kötü ki direk bilgilendirme olmadan ameliyat deyip çıktılar kenara artık çıldırmak üzereyim neyse ne ilgisizde olsa şu kaan bey kimmiş neymiş bi adım bari atmış olcaz yani neticede süreç başlamış olacak ama böyle belirsizlik çok zor bisey ya olur ya olmaz cımbızla laf alıyoruz bin tane doktor gezdik biri dahi karşısına alıp durumunuz bu demedi olumlu yada olumsuz biri elimizden tutup süreç neyse bizi geçirsin istiyorum sadece yani razıyız yeterki yon gösterecek mantıklı bi doktor olsun bu süreçte insan duymak istiyor bilgilendirilmek istiyor kaan bey bunu yapmazsa anlamı olmayacak bayramda tatildeyiz dediler bayram bitti yine tatile çıkıyorlarmış yani bişeyin planı programı olur nasıl sistem cozemedim el mahkum tamam diyoruz bi hemşiresi var ona bile binbir nazla ulaşıyoruz umarım değecek kadar işinin ehlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…