- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
Doktora danışmadan bir şey yapmayın derim.Arkadaşlar merhaba eşime bitkisel kürlerden yapmak istiyorum ama fsh ı yüksek ne önerirsiniz yanlış birşey yapıp veya yedirip tam tersi etki yapmaktan korkuyorum daha fazla yüksektebilirmiş bazı gıdalar ??
Canım hiç bilgim yok ne testiydi belki olumsuz değildir öyle çıkması normalidirkızlar merhaba kaan bey bizden bazı sperm testleri istedi tam sonuçlarım hepsi çıkmadı ama bir tanesi çıkmış şöyle yazıyoR HASTADA HEDEF GENLERİN İFADESİ SPERM KONTSANTRASYONLARI YÜKSEK KONTROL ÖRNEKLERİNE GÖRE ÇOK DÜŞÜK (ZAYIF) SEVİYEDE TESPİT EDİLMİŞTİR.
yani kötü birşey diyo onu anladım zatende aranızda böyle test yaptıran varmı sonuç böyle çıkan
Bencede doktor kontrolünde birşeyler yapın Canım özelden uzun uzun anlattım durumumuzu bizimde fsh yüksekArkadaşlar merhaba eşime bitkisel kürlerden yapmak istiyorum ama fsh ı yüksek ne önerirsiniz yanlış birşey yapıp veya yedirip tam tersi etki yapmaktan korkuyorum daha fazla yüksektebilirmiş bazı gıdalar ??
İnternette kaan aydos yazdıgında ilk çıkan sayfada iketişim numarası var canım ama gün içinde öğlen 1den sonra araman gerekio randevu alıyorsun diğer türlü hocayla konusman çok zorKaan hocayla nasıl haberleşiyorsunuz arkadaşlar
Merhabalar bizde 4 aydır ilaç iğne kullanıyoruz fısh testinde haploid çıkmadı lim ve PC markırlarıda düşükte olsa pozitif gelmiş temmuzda TESE diyo doktor kararsısızSon zamanlarda Kaan hoca da Mikro Tese olan var mı arkadaşlar aranız da?Biz iki hafta önce olduk sperm bulunamadı fısh testine verdi onda da haploid hücre çıkmadı sadece lim ve PC’na markırları düşükde olsa pozitif gelmiş.mikro Tese öncesinde yaptırdığımızda sadece PC’na değerimiz pozitifdi.şimdi bu iki değer iyi mi anlamadım nasıl bir yol iZleyecek acaba.Aynı durumda olan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
Merhabalar bizde 4 aydır tedavi gördük bizdede sperm çıkışı olmadı Kaan hoca şimdi TESE yapalım diyo siz yaptırdınızmı acaba memnun kaldınızmı bizde çok kararsısızKaan hocada 4 aydır tedavi görüyorduk ancak sperm çıkışı olmadı. Mikrotese olmalı dedi. Çok zor bir süreç ben eşimin tese olmasını istemiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum artık.
Hayır yaptırmadık canım. Başka doktor araştırıyoruz.Merhabalar bizde 4 aydır tedavi gördük bizdede sperm çıkışı olmadı Kaan hoca şimdi TESE yapalım diyo siz yaptırdınızmı acaba memnun kaldınızmı bizde çok kararsısız
Siz fısh testi yaptırdınızmı bizde haploid çıkmadıHayır yaptırmadık canım. Başka doktor araştırıyoruz.
mrb canim dusuk derken ne kadar mesela pcna lim15 degeriniz cnm bizede aynisini dedi cunkuMerhabalar bizde 4 aydır ilaç iğne kullanıyoruz fısh testinde haploid çıkmadı lim ve PC markırlarıda düşükte olsa pozitif gelmiş temmuzda TESE diyo doktor kararsısız
Mrb lim15=0.15 PCNA=78 ESX1 gözlenmedi TEXS1 gözlenmedimrb canim dusuk derken ne kadar mesela pcna lim15 degeriniz cnm bizede aynisini dedi cunku
Sizin sonuçlar nasıldı acabaMrb lim15=0.15 PCNA=78 ESX1 gözlenmedi TEXS1 gözlenmedi
bizim pcna 261 lim15 2,8Sizin sonuçlar nasıldı acaba
Allah hepimize kolaylık versinbizim pcna 261 lim15 2,8
Merhabalar bizdede sonuç aynı yazıyo düşük seviyede tespit edildi diyekızlar merhaba kaan bey bizden bazı sperm testleri istedi tam sonuçlarım hepsi çıkmadı ama bir tanesi çıkmış şöyle yazıyoR HASTADA HEDEF GENLERİN İFADESİ SPERM KONTSANTRASYONLARI YÜKSEK KONTROL ÖRNEKLERİNE GÖRE ÇOK DÜŞÜK (ZAYIF) SEVİYEDE TESPİT EDİLMİŞTİR.
yani kötü birşey diyo onu anladım zatende aranızda böyle test yaptıran varmı sonuç böyle çıkan
BİZDE GÖNDERDİK SONUÇLARI HOCA Bİ KÜR DAHA DEVAM DİYO AMA BEN UMUTLU DEĞİLİM ZATEN DEMİŞ SONUÇLAR DÜŞÜK DİYE VE ELİMİZDE BİŞEY GELMİYO NE YAZIKKİ ÇÜNKÜ Bİ ÇARESİ YOK KAFAYI YİYCEM ETRAFIMDA KİMSEDE BÖYLE BİRŞEY YOK NİYE BİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM NE DİYİM BİLMİYORUM İŞALLAH SİZE DAHA GÜZEL ŞEYLER SÖYLER HOCAMerhabalar bizdede sonuç aynı yazıyo düşük seviyede tespit edildi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?