- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.576
- 198
Teşekkür ediyorum. Bizde sayıyı yükselttik hız yükselmiyor bir türlü siz ne kullandınız?En son geçen sene test yaptirdi eşim morfoloji ileri hız yukselmiş bişeyler kullanmaya başlamisti eşim onlarin faydasö oldu ara vermistik bu hafta tekrar bi test yapicak bakalım tekrar tüp bebeğe başlamayi düşünüyorum
merhaba pozitif çıkmış test sonucun ben anca gördüm ya n oldu var mı gelişme:)Dun ulastim randevuyu aldim canim.ekimin ilk haftasina verdi.ameliyatlik herhangi bi problem yoksa 2 aya yuzde 90 sonuc alirsiniz dedi.adetim 2 gun gecmisti simdi test yaptim pozitif cikti.ama cok korkuyorum kimsayal falan olur diye.cunku kac gundur gdet olcam da bi turlu sokulemedim gibi karnim agriyor.aksam esim gelince kan vercez bakalim.hebimizin hakkinda hayirlisi olsun canim.Allahim isteyen herkese en kisa zamanda hayirli hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Yok azospermi değil.Sayı çok az, morfoloji 0 ve spermde anomali var özellikle baş bölgesinde.sizdeki sıkıntı azospermi miydi
Canım bizim randevumuz eylül 3 .hafta omlar mı arayacak bizmi arayacaz gitmeden önce ne götüreceğiz test olarakMerhaba, geçen hafta rendevuları eylül sonu ekimin ilk haftası için veriyorlardı, siz bence bu hafta arayıp randevu almaya çalısın anca zaten ekımın 2. ya da 3. haftasına verır sanırsam.Muayene ücreti 500 lira.Bir daha görüşmeyecegız sanırım eşimin amelıyatlık bır durumu yok cunku.Internet uzerınden habelesecegız durumumuza göre bize ne yapmamız gerektıgı söyleyecek.Dna hasar sonucuna gore tedavıler en az 2 aydan başlıyor dedı.3 ay 6 ay 1,5 seneye kadar yolu varmış.Herkesın farklı yanı.Yıyecek olarak da;
.kırmızı etı az tuketın
.günde 1 fıncan ısırgan otu ıcın cay gıbı demleyip(hazır satılanlar varya onlardan alıp ıc dedı) (bana ıcme dedı)
.yesıl yapraklı sebzeler tuketılecek (roka, ıspanak, semız otu vb..salatada kullandığımız yesıllıkler)
.havuç tuketılecek, suyu sıkılıp ıcılecek.
.yemekten sonra 3,4 adet kuru ıncır tuketılecek.
.kuru uzum tuketılecek.
.nohutu cok onerdı bol bol yıyın, hatta ısladığınız susuyla beraber pısırın oyle yıyın dedı.
.sıgaradan uzak duruluacak.(nargılede zaralıdır ıllakı)
. ve cep telefonu, tablet, bılgısayar dıkkatlı kullanılacak.telefon cebe konulmayacak.(Esım ısı geregı cok telefonda konuşuyor.Ona uzaktan bağlantılı kulaklıklardan aldık mesela.) kucağına pc tablet koymayacak.Gece yastığın altına, baş ucunuza hatta aynı odaya telefon koymayın dedı radyasyondan dolayı.Yan odaya koyuyoruz artık calar saat aldık.
ıstersenız bunları bır deneyın muayene kadar ıse yarar ınsallah.Cok gecmıs olsun Rabbım tez zamanda sıfa versın ınsallah.
Birkaç gün kala sizi asistanı arayacak şu gün gelin diye benim öyle oldu.Elinizdeki bütün tahlilleri götürün, eğer tahlilinizin yoksa muayeneden sonra size yaptırmanız gereken tahlilleri doktor söyleyecektir.Canım bizim randevumuz eylül 3 .hafta omlar mı arayacak bizmi arayacaz gitmeden önce ne götüreceğiz test olarak
merhaba pozitif çıkmış test sonucun ben anca gördüm ya n oldu var mı gelişme:)
aaa ne güzel ya hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah gözünüz aydın :) dikkat edin kendinizeMerhaba evet pozitif cikti hic beklemedigim bi anda.7+4 haftalik hamileyim dusuk tehlikem var ama.ara ara kanamalarim oldu.suan ilac kullaniyorum ve cok yormamaya calisiyorum kendimi.insallah biran once atlatiriz bu gunleri.Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah
Merhaba cnm nasıl hamile kaldınız. Eşinizin sperm değeri ne kadardiMerhaba evet pozitif cikti hic beklemedigim bi anda.7+4 haftalik hamileyim dusuk tehlikem var ama.ara ara kanamalarim oldu.suan ilac kullaniyorum ve cok yormamaya calisiyorum kendimi.insallah biran once atlatiriz bu gunleri.Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah
Merhaba cnm nasıl hamile kaldınız. Eşinizin sperm değeri ne kadardi
Banada umut oldun cnm. Teşekkürler. Allah kucagina almayı nasip etsin. Ne kullandınızMerhabalar esimin ilk sperm sonucu toplam sayi 150 milyon cikti.özel bi hastanede yaptirmistik.sorun yok diye sevindik.daha sonra hamile kalamayinca bi tanidik araciligiyla tup bebek merkezine gittik.orda tekrar esim test yaptirdi toplam sayi 6 milyon ileri hiz 0 dendi.yani normal yolla hamile kalamazsin dediler.biz suphelendik biraz guvenemedik yani arada cok fark vardi.daha sonra devlete yaptirdik orda da toplam sayi 7 milyon cikinca normal yolla olmayacak diye dusunduk.ama Allah'ın mucizesi iste bir ay sonra hamile oldugumu ogrendim cok sukur. Allah isteyen herkese nasip eder insallah canim.
Banada umut oldun cnm. Teşekkürler. Allah kucagina almayı nasip etsin. Ne kullandınız
Amin sagol cnm benim.Amin canimm.Bisey kullanmadik canim. keciboynuzu ozu almistim ama esim pek icmedi acikcasi.Allah nasip etti oldu.en kisa zamanda sanada nasip olur insallah canim
Herkese merhaba,
Evladımı kucağıma alalı neredeyse üç ay oldu. Arada hala giriyorum foruma ve beraber dertleştiğimiz üyelerin imzalarında gebe olduklarını görüyorum. Çok mutlu oluyorum.Bir zamanlar onlarda burada sorularına cevap arıyordu. Bebek sahibi olmak konusunda umutsuzdu. Bende öyleydim. Ama çok şükür rabbim nasip etti. Doktorlarımızda sağolsunlar bizler için ellerinden geleni yaptılar. Demem o ki bizlerin duası kabul oldu. İnşallah sizlerinde olacak. Umut etmekten ve çabalamaktan asla vazgeçmeyin. Çünkü sonuç çok tatlı oluyor.
Merhaba Kaan Hocanın asistani Kıymet hanımın numarası 0530 044 02 95 . Telefon meşgul oluyor genelde ama aramaya devam edin, özellikle akşam 4.5 tan sonra daha rahat ulaşırsınız Benim eşim Kaan Hocayla tedavide şu anda.Size de şifa olur inşallah. Randevuları 2 3 haftasına veriyorlar genelde. Sperm testiniz varmış. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama sperm dna hasarı testını düzen laboratuvarında yaptırmanızı istiyor doktor. Bulunduğunuz sehırde varsa eger bu testı yaptırıp oyle Kaan hocaya gıdın ıhtıyacınız varsa dırekt ılac tedavısıne baslar.Testın cıkması 2 3 hafta suruyor cunku. Şimdiden gecmıs olsun.çok sevindim gözünüz aydın bizde 5 tüp bebekl denemesi 1 düşük 1 kimyasal gebelik ve embrıyolar hep 5.güne ulaşıyor ama sonuç olumsuz tesadüfen rastladım size hiç bir şey okumak istemıyordum artık ama pes etmekte ıstemıyorum dna hasarına baktıracaz sımdı düzeyde ama kaan beye ulasamıyoruz sekreterının cep numarası fln var mı saatlerce meşgul..siz de umut oldunuz bana sayımız 2-5 mılyon arasında degısıyor hareketsız ne yapacagımızı şaşırdık
İnş Kaan hocada hangi tedaviyi görmüştünüzHerkese merhaba. Uzun süre siteye girmemiştim. Kaan Aydos'ta olan tedavimiz maalesef olumsuz sonuçlandı. tedaviye başladığımızda aynı anda evlat edinmeye de başvurmuştuk. Burada tanıdığım, anne olabilme umudu ile yanıp tutuşan tüm güçlü kadınlar ! dilerim emeklerinizn karşılığını tez vakitte alırsınız. Allah yardımcınız olsun.
Herkese merhaba. Uzun süre siteye girmemiştim. Kaan Aydos'ta olan tedavimiz maalesef olumsuz sonuçlandı. tedaviye başladığımızda aynı anda evlat edinmeye de başvurmuştuk. Burada tanıdığım, anne olabilme umudu ile yanıp tutuşan tüm güçlü kadınlar ! dilerim emeklerinizn karşılığını tez vakitte alırsınız. Allah yardımcınız olsun.
Cnm tünaydın çıktı mı fısh sonucunuz?İyi günler arkadaşlar biz 14 yıllık evliyiz eşimde doğuştan 47 xxy klinefelter sendronomumuz var, böylelikle çocuk sahibi sıkıntılı süreçte, 2 kez microtese ameliyatı yaptırttık, 1.İzmir İrenbe, 2.si İstanbul Emre Bakırcıoğlunda 3. üncüye Dr. Kaan AYDOS ta tedavimize başlamadık, 6 Ay CHORİOMON 5000MG. iğneyle başladık son 4 ay PROMEN K günde 1 adet toz olarak ılık suda karıştırarak içti ve semen haploid paneli testleri 2 kez yapıldı sonuç yok haploid hücre çıkışı yok, şimdi ise FISH sonucunu bekliyoruz eşlerinizde böyle sorunu olupta çocuk sahibi olduysanız lütfen neler kullandınız tedavi süreci nasıl oldu kaç ay sürdü lütfen paylaşınız, Allah tez zamanda evlatlarımızı kucağımıza almaya nasip etsin inşallah...amin. iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?