Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kaan hoca düzen laboratuvar i var oradan istiyor ama elinizde olan testleri götürün bakar vitamin verir.sonra şurada test yaptırın bana gönderin der.
Dun gittigimiz devlette ki doktorda duzen labaratuvarini onerdi.ama inyernetten arastirmistim ben sonuclari yuksek cikiyo diye biliyorum o labarativarin herkeste olmasada arada boyle boyle seyler yasaniyor mus.oraya gitmekle kararsiz kaldim

[QUObTE="albini, post: 56915929, member: 106117"]Dun gittigimiz devlette ki doktorda duzen labaratuvarini onerdi.ama inyernetten arastirmistim ben sonuclari yuksek cikiyo diye biliyorum o labarativarin herkeste olmasada arada boyle boyle seyler yasaniyor mus.oraya gitmekle kararsiz kaldim[/QUOTE]
Ben ona inanmiyorum İstanbul'daki nde verdik biz hep birde iyi bir tüp bebek merkezinedesordum güvenilir değil diyorlar doğru.
Hayır oranınki güvenilir dedibizimde hep doğru cikti

Dun gittigimiz devlette ki doktorda duzen labaratuvarini onerdi.ama inyernetten arastirmistim ben sonuclari yuksek cikiyo diye biliyorum o labarativarin herkeste olmasada arada boyle boyle seyler yasaniyor mus.oraya gitmekle kararsiz kaldim
Bizde Ankaradaki düzene yaptırdık sonuçlar baya yüksek çıktı şüphelendik biraz

Ben ona inanmiyorum İstanbul'daki nde verdik biz hep birde iyi bir tüp bebek merkezinedesordum güvenilir değil diyorlar doğru.
Hayır oranınki güvenilir dedibizimde hep doğru cikti[/QUOTE]

Ankaradaki labaratuvari diyosun demi canim dogru diye

İlk defa mi yaptirdiniz canim?bana sorarsan farkli bi yerde bidaha yaptirin derim.biz koru hastanesinde ilk yaptirdigimizda cok yuksek cikmisti bu vakte kadar bosuna beklemisiz yani
Yok daha önce bir çok kez yaptırdık ama hızımız vs düşüktü sonra düzende baya yüksek çıktı

Merhabalar biz Şubat ayında gittik önceki yaptırdığınız bütün testleri götürün genetik, sperm testi Kaan hocada muayene olunuyo sperm testi yapılmıyor en son yaptırdığınız testleri götürün şubatta 450 lira vermiştik sekreterini arayıp ücreti öğrenebilirsiniz

Aynı problem bizdede var. FSH yüksek 22 çıktı bizde en son Kaan Aydosta tedaviyi bıraktık tese diyince. Başka dr araştırıyorum
Biz Eylül’de TESE olcaz İnşaAllah ben diğer doktorların Tedavisini araştırdım genelde aynı iğne ilaç veriyorlar diğer doktorlarda tedavi sonrası TESE diyolar Kaan Aydosun bilgisine güveniyoruz biz

Cok teşekkür ederim canim

kızlar merhaba,

çook önceden yazışmıştım birileriyle burada bulamadım isimlerini ne yazık ki. Kaan Hocaya dün muayene olduk. Ne olur sonunda bilmiyorum ama Kaan Hoca gerçekten ilgilendi bizimle benim bitmek bilmeyen sorularımı tek tek cevapladı.45 dk sürmüş görüşmemiz ne var ne yok konuştuk yanı.Esımden Sperm dna hasarı ıcın test ıstedı.Sıstem uzerınden yazışacağız dıye bıze kullanıcı adı sıfre vs verdı.Sonucları gondermemız ıcın tarıh verdı.Bakalım ısleyıs nasıl olacak.Merak eden olursa bana yazabılır elımden geldıgınce yardım etmeye çalışırım.

Merhaba
Bizde bayram donusu icin randevu almayi dusunuyoruz.sperm sayisi dusuk ileri hiz dusuk ve sekil bozuklugu cok fazla.esim neredeyse her gun nargile iciyor.onun da cok etkiledigini dusunuyorum.diger arkadaslar kirmizi eti kolayi vs. Yiyicekleri yasakladigini soylemis.sizede soyledi mi acaba?birde ne kadar ucret odediniz?bi sonraki randevuyu kac ay sonraya verdi?toplam tedavi sureci ne kadar olacak bahsetti mi?cok soru sordum simdiden tesekkurler.

Merhaba, geçen hafta rendevuları eylül sonu ekimin ilk haftası için veriyorlardı, siz bence bu hafta arayıp randevu almaya çalısın anca zaten ekımın 2. ya da 3. haftasına verır sanırsam.Muayene ücreti 500 lira.Bir daha görüşmeyecegız sanırım eşimin amelıyatlık bır durumu yok cunku.Internet uzerınden habelesecegız durumumuza göre bize ne yapmamız gerektıgı söyleyecek.Dna hasar sonucuna gore tedavıler en az 2 aydan başlıyor dedı.3 ay 6 ay 1,5 seneye kadar yolu varmış.Herkesın farklı yanı.Yıyecek olarak da;
.kırmızı etı az tuketın
.günde 1 fıncan ısırgan otu ıcın cay gıbı demleyip(hazır satılanlar varya onlardan alıp ıc dedı) (bana ıcme dedı)
.yesıl yapraklı sebzeler tuketılecek (roka, ıspanak, semız otu vb..salatada kullandığımız yesıllıkler)
.havuç tuketılecek, suyu sıkılıp ıcılecek.
.yemekten sonra 3,4 adet kuru ıncır tuketılecek.
.kuru uzum tuketılecek.
.nohutu cok onerdı bol bol yıyın, hatta ısladığınız susuyla beraber pısırın oyle yıyın dedı.
.sıgaradan uzak duruluacak.(nargılede zaralıdır ıllakı)
. ve cep telefonu, tablet, bılgısayar dıkkatlı kullanılacak.telefon cebe konulmayacak.(Esım ısı geregı cok telefonda konuşuyor.Ona uzaktan bağlantılı kulaklıklardan aldık mesela.) kucağına pc tablet koymayacak.Gece yastığın altına, baş ucunuza hatta aynı odaya telefon koymayın dedı radyasyondan dolayı.Yan odaya koyuyoruz artık calar saat aldık.

ıstersenız bunları bır deneyın muayene kadar ıse yarar ınsallah.Cok gecmıs olsun Rabbım tez zamanda sıfa versın ınsallah.

Cok yesekkur ederim canim baya aciklayici yazmissin.muayene ucreti biraz fazla gibi geldi bana.randevu almak icin ariyorum ama telefon dusmuyor bi turlu.insallah ulasabilirim gun gectikce ileri tarihi verirler cunku .biran once tedaviye baslamak istiyoruz.esine herhangi vitamin takviyesi falan verdi mi yoksa sonuca gore mi verecek ?gelismelerden haberdar edersen cok sevinirim.birde sen tup filmi falan cekindin mi?ben cekinmedim daha esimin spermi dusuk cikinca direk ona yogunlastik cunku.esim tedaviye baslayinca bende cektiririm belki her ihtimale karsi.

Kaan beyin 0 sperm çıkışında ilk tercihi tese denen ameliyat mı? öncesinde ilaç tedavisi deniyor mu?

Rica ederim cnm.Şu anda vitamin vermedi sonuçlara göre verecek.Geçen sene dış gebelik yaşadım,laparoskopi ve rahim filmi çektirdim bunlardan dolayı. Sen de çektirsen iyi olur bence ne olur ne olmaz.Tüp bebeğe başlayacaksanız herşeyin net olması sizin açınızdan daha ıyı olur.Bızı yonlendıren olmadı Mart ayında tup bebek yaptım esımın spermı cok kotu olduğu ıcın dusuk yaptım maalesef.Gec olsun guc olmasın.Çozulmesı gereken sorunları halletmeye calısın önce gerısı gelır ztn allahın ıznıyle.Test sonuçları çıkıp Kaan Hoca bıze yazınca buraya yazarım gene.

Dun ulastim randevuyu aldim canim.ekimin ilk haftasina verdi.ameliyatlik herhangi bi problem yoksa 2 aya yuzde 90 sonuc alirsiniz dedi.adetim 2 gun gecmisti simdi test yaptim pozitif cikti.ama cok korkuyorum kimsayal falan olur diye.cunku kac gundur gdet olcam da bi turlu sokulemedim gibi karnim agriyor.aksam esim gelince kan vercez bakalim.hebimizin hakkinda hayirlisi olsun canim.Allahim isteyen herkese en kisa zamanda hayirli hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

sizdeki sıkıntı azospermi miydi

Merhabalar son durumunuzu merak ettim.
Sonuçlarınız bizimkine biraz benziyor.
En son geçen sene test yaptirdi eşim morfoloji ileri hız yukselmiş bişeyler kullanmaya başlamisti eşim onlarin faydasö oldu ara vermistik bu hafta tekrar bi test yapicak bakalım tekrar tüp bebeğe başlamayi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…