Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Henüz çıkmadı bekliyoruz, xxy olupta cocuk sahibi olan forumda bir kişi var, acaba fısh de negatif çıkarsa tese ye karar vereceğiz...

Henüz çıkmadı bekliyoruz, xxy olupta cocuk sahibi olan forumda bir kişi var, acaba fısh de negatif çıkarsa tese ye karar vereceğiz...
Cnm bizim de olumsuz çıkmıştı. Ameliyat olmadan önce bi kan testi varmış inhibin b testi varmış ameliyat öncesi sprem olup olmadığına dair bilgi veriyormuş bi doktora sor istersen.

İyi günler arkadaşım benim eşimde 47 cx

Sana tavsiyem Kaan Aydos a itibar etmeyin biz de 1 yıla yakın tedavi gördük haploid diyor başka bişey demiyor ve yakında evlat edinmeyi düşünebilirsiniz ya da kök hücreyi bekleyin tarzı bi mail atıp tedaviyi bırakır zaten. Bize ve Bikaç kişiye aynısını yapmış.azospermihastalari.com sitesini bi inceleyip sorular sorun tecrübeleri paylaşıyorlar. Biz şuan Celalettin Peru da tedavi oluyoruz daha umutluyuz. İnş hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz

Merhabalar Kaan hocadan randevu aldık. Randevuda n sonra mail yoluyla iletişim kuruluyor muş. İlk gittiğimizde baya bir muayene ücreti vereceğiz daha sonra ücret verirmiyiz?
Bir umut gidiyoruz işte

Merhabalar Kaan hocadan randevu aldık. Randevuda n sonra mail yoluyla iletişim kuruluyor muş. İlk gittiğimizde baya bir muayene ücreti vereceğiz daha sonra ücret verirmiyiz?
Bir umut gidiyoruz işte
Merhaba ilk gittiğiniz zaman bir seferlik muayene ücreti veriyorsunuz ondan sonra herhangi bir ücret almıyor.Sitesinde bir sistem var size muayeneye gittiğinizde gösterecektir.Size verdiği tarihte oraya giriş yapıp tahlil sonuclarınızı sizden ıstedıgı seylerı sormak ıstedıgınız seylerı vs yazıp mail atıyorsunuz o da sıze cevap verıyor ısleyıs bu sekılde.

Teşekkür ederim

Vlaha kaan aydosa cok guvenerek gtmsdk hala normal yoldan bekleyin diyor hala kafam almio cok yprandm artik hersy guzel dio ama yok cok net konusuyorlardi tabki hersy rabbmden de geliyor ama kaan hoca cok yanillti bni verdgi ilaclrla esimin degerlri duzeldi ama olmadi napalm nasp deglms

merhaba eşimin erkek infertilite kan sonucu ile sperm dna ve ros testi sonuçları çıktı arkadaşlar yorumlayabilen var mı erkek inf kan sonucunda fshr çıkmış düzelir mi

Eklentiler

• BFBBF0DF-652A-40C3-9C4D-B393195C5899.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 158
  • D3E59518-4856-4075-A4AF-805B6202C687.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 160
  • D301C8C4-4817-49B5-B09E-D7C6415B2BF9.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 135
merhaba eşimin erkek infertilite kan sonucu ile sperm dna ve ros testi sonuçları çıktı arkadaşlar yorumlayabilen var mı erkek inf kan sonucunda fshr çıkmış düzelir mi
Canım dna hasarı yuzde 22 cıkmıs orta sınır bu ama duzelır diğer sonuclarını acamadım bırsey dıyemıyorum o yuzden benım esımın dna hasarı yuzde 29 cıkmıstı.Kaan hoca ıle tedavı gordu 3 ay kadar ılacları da cok duzgun ıctı dıyemem onemlı olan duzenlı yasamak ve stressız olması hasar yuzde 4 e dustu.Sizinki de duser ınsallah sakın olmaya calısın sadece esınızın stresı azalırda bırazda kendıne dıkkat ederse hasar duser ınsallah

MErhaba bızde kaan hocaya gitmek istıyoruz trabzondayız şuanda gıtmeden hangı testlerı getırmemız gerekıyor esımın hareket morfolojı sorunu var bıde varıkosel ilk bastaki panel testımı

Merhaba kızlar Eşimde hareket morfolojı sıkıntısı var ve 1 grade varıkosel kaan beye gıtmeden önce hangı testlerı vermemiz gerekıyor lütfen yardımcı olun trabzonda ucretsız devlet hastanesınden alabılcwgım testler y kromozom genetık inhıbın b baska

Mrb lar benim esim azospermi hastasi ayrica 6 ay once inmemis testis ameliyati oldu.ve yumurtaliklar kasiklardan testislere indirildi.Bu surecten sonra kaan aydosa muayene oldu.Ve kaan bey choriomon 5000 enjeksiyonluk liyofilize toz ilaci verdi.bu ilaci gobek kisminni cilt alti bolumunden vurulcaksin dedi. Ve esime kendin yapabilirsin dedi Eczanedeki gorevli ise bunu kalcadan vurulacagimi soyledi.ayrica vu ilacin fiyatini kaan beyin sekreteri 100 tl oldugunu soyledi.ama ilac 50 tl bu konularda celiskiye dustum.ne yapmam gerekiyor....

Mrb lar benim esim azospermi hastasi ayrica 6 ay once inmemis testis ameliyati oldu.ve yumurtaliklar kasiklardan testislere indirildi.Bu surecten sonra kaan aydosa muayene oldu.Ve kaan bey choriomon 5000 enjeksiyonluk liyofilize toz ilaci verdi.bu ilaci gobek kisminni cilt alti bolumunden vurulcaksin dedi. Ve esime kendin yapabilirsin dedi Eczanedeki gorevli ise bunu kalcadan vurulacagimi soyledi.ayrica vu ilacin fiyatini kaan beyin sekreteri 100 tl oldugunu soyledi.ama ilac 50 tl bu konularda celiskiye dustum.ne yapmam gerekiyor....

Geçmiş olsun biz kalçadan oluyoruz o iğneyi fiyatı da eczanerde hep farklı 75 tl ye aldık geçen hafta

Biz kalçadan oluyoruz murad başarda tedavideyiz resim daha önce hiç eklemedim denerim mor yazılar choriomon 5000 ıu enjeksiyonluk liyofilize toz yazıyor üstünde

Kutunun uzerinde uygulama yeri olarak İM.mi yaziyo yani intramuskuler sadece oyle yaziyorsa kalcadan foto atsaniz ilacin yardimci olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…