Cnm bizim de olumsuz çıkmıştı. Ameliyat olmadan önce bi kan testi varmış inhibin b testi varmış ameliyat öncesi sprem olup olmadığına dair bilgi veriyormuş bi doktora sor istersen.Henüz çıkmadı bekliyoruz, xxy olupta cocuk sahibi olan forumda bir kişi var, acaba fısh de negatif çıkarsa tese ye karar vereceğiz...
İyi günler arkadaşım benim eşimde 47 cxİyi günler arkadaşlar biz 14 yıllık evliyiz eşimde doğuştan 47 xxy klinefelter sendronomumuz var, böylelikle çocuk sahibi sıkıntılı süreçte, 2 kez microtese ameliyatı yaptırttık, 1.İzmir İrenbe, 2.si İstanbul Emre Bakırcıoğlunda 3. üncüye Dr. Kaan AYDOS ta tedavimize başlamadık, 6 Ay CHORİOMON 5000MG. iğneyle başladık son 4 ay PROMEN K günde 1 adet toz olarak ılık suda karıştırarak içti ve semen haploid paneli testleri 2 kez yapıldı sonuç yok haploid hücre çıkışı yok, şimdi ise FISH sonucunu bekliyoruz eşlerinizde böyle sorunu olupta çocuk sahibi olduysanız lütfen neler kullandınız tedavi süreci nasıl oldu kaç ay sürdü lütfen paylaşınız, Allah tez zamanda evlatlarımızı kucağımıza almaya nasip etsin inşallah...amin. iyi günler.
Merhaba ilk gittiğiniz zaman bir seferlik muayene ücreti veriyorsunuz ondan sonra herhangi bir ücret almıyor.Sitesinde bir sistem var size muayeneye gittiğinizde gösterecektir.Size verdiği tarihte oraya giriş yapıp tahlil sonuclarınızı sizden ıstedıgı seylerı sormak ıstedıgınız seylerı vs yazıp mail atıyorsunuz o da sıze cevap verıyor ısleyıs bu sekılde.Merhabalar Kaan hocadan randevu aldık. Randevuda n sonra mail yoluyla iletişim kuruluyor muş. İlk gittiğimizde baya bir muayene ücreti vereceğiz daha sonra ücret verirmiyiz?
Bir umut gidiyoruz işte
Teşekkür ederimMerhaba ilk gittiğiniz zaman bir seferlik muayene ücreti veriyorsunuz ondan sonra herhangi bir ücret almıyor.Sitesinde bir sistem var size muayeneye gittiğinizde gösterecektir.Size verdiği tarihte oraya giriş yapıp tahlil sonuclarınızı sizden ıstedıgı seylerı sormak ıstedıgınız seylerı vs yazıp mail atıyorsunuz o da sıze cevap verıyor ısleyıs bu sekılde.
Canım dna hasarı yuzde 22 cıkmıs orta sınır bu ama duzelır diğer sonuclarını acamadım bırsey dıyemıyorum o yuzden benım esımın dna hasarı yuzde 29 cıkmıstı.Kaan hoca ıle tedavı gordu 3 ay kadar ılacları da cok duzgun ıctı dıyemem onemlı olan duzenlı yasamak ve stressız olması hasar yuzde 4 e dustu.Sizinki de duser ınsallah sakın olmaya calısın sadece esınızın stresı azalırda bırazda kendıne dıkkat ederse hasar duser ınsallahmerhaba eşimin erkek infertilite kan sonucu ile sperm dna ve ros testi sonuçları çıktı arkadaşlar yorumlayabilen var mı erkek inf kan sonucunda fshr çıkmış düzelir mi
MErhaba bızde kaan hocaya gitmek istıyoruz trabzondayız şuanda gıtmeden hangı testlerı getırmemız gerekıyor esımın hareket morfolojı sorunu var bıde varıkosel ilk bastaki panel testımımerhaba eşimin erkek infertilite kan sonucu ile sperm dna ve ros testi sonuçları çıktı arkadaşlar yorumlayabilen var mı erkek inf kan sonucunda fshr çıkmış düzelir mi
Geçmiş olsun biz kalçadan oluyoruz o iğneyi fiyatı da eczanerde hep farklı 75 tl ye aldık geçen haftaMrb lar benim esim azospermi hastasi ayrica 6 ay once inmemis testis ameliyati oldu.ve yumurtaliklar kasiklardan testislere indirildi.Bu surecten sonra kaan aydosa muayene oldu.Ve kaan bey choriomon 5000 enjeksiyonluk liyofilize toz ilaci verdi.bu ilaci gobek kisminni cilt alti bolumunden vurulcaksin dedi. Ve esime kendin yapabilirsin dedi Eczanedeki gorevli ise bunu kalcadan vurulacagimi soyledi.ayrica vu ilacin fiyatini kaan beyin sekreteri 100 tl oldugunu soyledi.ama ilac 50 tl bu konularda celiskiye dustum.ne yapmam gerekiyor....
Hoca bize cilt altindan olacaksin dedi yanlislik olmasin....Geçmiş olsun biz kalçadan oluyoruz o iğneyi fiyatı da eczanerde hep farklı 75 tl ye aldık geçen hafta
Ayrica mumkunse ilac kutusunun fotosunu atarmisiniz...Hoca bize cilt altindan olacaksin dedi yanlislik olmasin....
Kutunun uzerinde uygulama yeri olarak İM.mi yaziyo yani intramuskuler sadece oyle yaziyorsa kalcadan foto atsaniz ilacin yardimci olabilirimMrb lar benim esim azospermi hastasi ayrica 6 ay once inmemis testis ameliyati oldu.ve yumurtaliklar kasiklardan testislere indirildi.Bu surecten sonra kaan aydosa muayene oldu.Ve kaan bey choriomon 5000 enjeksiyonluk liyofilize toz ilaci verdi.bu ilaci gobek kisminni cilt alti bolumunden vurulcaksin dedi. Ve esime kendin yapabilirsin dedi Eczanedeki gorevli ise bunu kalcadan vurulacagimi soyledi.ayrica vu ilacin fiyatini kaan beyin sekreteri 100 tl oldugunu soyledi.ama ilac 50 tl bu konularda celiskiye dustum.ne yapmam gerekiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?