Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Değerleriniz çok düzelmiş, bence sizin normal yoldan beklemediğiniz anda bebeğiniz olacak :) Kaan hocanın sırası çok oluyor, isim aldıktan sonra 2-3 ay sonraya sıra geliyor. Eşinde sende takviye vitamin kullanın, yumurta kalitesi de artsın. Sağlıklı beslenin, her gün 1 yumurta yiyin. Eşin kırmızı eti az tüketsin, havuç ve incir yesin her gün. Yumurtlama günlerine dikkat edin. Adetler düzenli değilse yumurtlama için idrar testi var ondan yapıp günü yakalayınca ilişkiye girin.

Ay ınsallah soyledın gıbı olur canım. Dunya ya yeniden gel mıs gıbı oluruz heralde:)
Morfolojiyi düzeltemiyoruz onun için kaan hocadan yardım alcaz
Bizde inşallah 17 Eylül gibi planlıyoruz gitmeyi sehır dısındayım. Hemen randevu istemiyoruz ama bakalım inşallah ıstedıgımiz zamana alabılırız

Morfoloji yüzde 5 normalki. Yüzde 1le gebe kalan oluyor

Morfoloji yüzde 5 normalki. Yüzde 1le gebe kalan oluyor
Canım bize bişey demiyor ki aciklama yapmıyor doktor sen anlıyorsan yazayım bana acıklarmısın
Sperm conc. 48.9
Motile sperm 26.5
Prog.motile sperm 18.1
Morph. Normal forms. %5
Yani %5 normal mi canım
Ama fotograflamıslar spermi cok iç içe karısı birbirine gıirmiş durumdalar

bizim testlerde hiç sperm fotoğrafı olana denk gelmedim. Morfoloji yüzde 4 ün üstü normal, sperm sayısı da 20 milyonun üstü normal. Prog motile demek ileri doğru hareketli demek o da 18 milyonmuş. o sayıyı da biraz arttırırsanız işiniz kolaylaşır.

Anladım canım ınsaşlah hayırlısıyla tesekkur ederım bu arada

Kızlar bi bakarmısınız?
Dna hasar sonucumuz geldi %17 diyor normal yazıyor daha Kaan hocaya yollamadık.
Sonuçlar iyi gözüküyor ama morfolojiye bakılmamış ya ona canım sıkıldı ona. nasıl sizde %17?

Kızlar bi bakarmısınız?
Dna hasar sonucumuz geldi %17 diyor normal yazıyor daha Kaan hocaya yollamadık.
Sonuçlar iyi gözüküyor ama morfolojiye bakılmamış ya ona canım sıkıldı ona. nasıl sizde %17?
Canım bizde test verdik dağa sonuc gelmedi ı yüzden bilmiyorum ama %17 ii sanki Canım sizde durum neydi

Kızlar bugün sonuçları göndermem gerek Kaan aydosun sitesine girdikten sonra hasta kayıt numarası ile girişe tıklıyorum ama açılmıyor sayfa siz nasıl yolladınız sonuçları ?

Merhaba arkadaşlar herkesin gönlünce olsun Allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin... Biz tedaviyi Prof.Dr.Kaan Aydos ile Ankara da başladık Mart 2018 den bu yana eşime ilk bir ay Choriomon 2000mg. iğne ile haftada 2 kez koldan iğne yaptırdık, ikinci ayda ise Promen K ile Choriomon 5000mg iğne ile devam ettirdi 3 ayda bir PCNA, LİM15, ESX1, TEX101 semen haploid paneli yaptırdık en son gelen raporda ise hastada hedef genlerin ifadesi sperm kontsantrasyonları yüksek kontrol örneklerine göre çok düşük(zayıf) seviyede testip edilmiştir, yazmakta.... Şimdi diyeceğim o ki bu iğne ve promen k kullanıp sperm çıkan ve hamile kalanınız var mı? Yada sperm bulunanız var mı? Son semen haploid paneli testini ekim ayında yaptıracağız haploid hücre çıkarsa Kaan hoca bişiler düşünecek miş?....

Merhabalar bizde şubattan beri Kaan hocaya gidiyoruz eşim choriomon ve resvaratrol kullanıyor bizde 2 defa haploid testi verdik ama haploid çıkmadı 2 testtede Eylül’de TESE yapalım dedi Kaan hoca Eylül’de TESE olcaz bakalım hayırlısı biz 2 sene önce eşim tedavisiz TESE oldu sperm bulundu ama maalesef tutmadı bakalım tedavili nasıl olcak hayırlısı hepimizin hakkında

Peki sorun ne idi eşinizin hormonlar Yüksel yada düşük mü

bizdede düşük malesef aynı sonuç bizde hiç sperm yok hoca ocakta ameliyat dedi ama ben istemiyorum zaten bir kere olduk bulunmadı 1 sene önce işallah sizin iyi olur

Merhaba arkadaslar
Bizde bebek istiyoruz ama olmuyor.korunmayi birakali 9 ay oldu.3.ayda esime sperm testi yaptirdik koru hastanesinde sonu iyi cikti toplam 150 milyon sperm var.benim hormon degerlerim normal cikti.hala olmayinca medicanada tup bebek doktoruna gittik ve sperm testi verdik 3 hafta once sonuc 6 milyon sperm ve ileri hateket 0 dendi sekil bozuklugu cok dendi vetup bebek olmasi gerekiyor dendi.biz tabi suphelendik iki test arasinda ucurum var resmen.devlete yaptirmaya karar verdik dun yaptirdik ve sonuc 7 milyon sperm ileri hareket de az yani.devlet morfolojiye bakmiyormus sekilleri nasil bilmiyoruz.dun arastirirken kaan hocaya rastladim ve gitmek istiyorum .sperm testini orda tekrer mi veriyoruz yoksa sadece sonucu mu gosteriyoruz anlayamadim.muayene ucreti ne kadar?sperm test fiyati ne kadar?bilgisi olan yazarsa cok sevinirim.simdiden tesekkurler

bence gidin eşim gitti Kaan hocada tedavi oldu ok şükür şimdi hamileyim.alaninda çok iyi bir urolog inşallah sizede vesile olur.hemeb tüp bebeğe baslamayin eşin tedavi olsun

bence gidin eşim gitti Kaan hocada tedavi oldu ok şükür şimdi hamileyim.alaninda çok iyi bir urolog inşallah sizede vesile olur.hemeb tüp bebeğe baslamayin eşin tedavi olsun

Bende esimin tedavi olmasindan yanayim.ama esim beklemeyelim diyor.direk tup bebek yaptirmak istiyor.normal yolla olmasa bile en azindan tup bebek icin spermlerin daha iyi olacagi icin tedavi istiyorum.sizin adiniza cok sevindim.sagkikla alirsiniz insallah kucaginaza.sperm testinin sonucunu mu goturmek gerekiyor yoksa kaan hocanin muayenehanesinde test yeniden mi yapiliyor ?

Kaan hoca düzen laboratuvar i var oradan istiyor ama elinizde olan testleri götürün bakar vitamin verir.sonra şurada test yaptırın bana gönderin der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…