Aynenarı sutunun pahalı olduğunu biliyordum canım şaşırdım yinede aktarda iyi para kazanılırmis anlamış oldum sayende:) biz o paraya tese olduk özel hastane kaan hocaya vay be profosör le aynı parayi alıyorlar aktarçimi olsam ne:):)
İnanki para hiç umrum değil yeterki bişeyler olsun daha ben de.omer coşkun var onu aradım kanal değiştiriken azosperm seti yazıyoduarı sutunun pahalı olduğunu biliyordum canım şaşırdım yinede aktarda iyi para kazanılırmis anlamış oldum sayende:) biz o paraya tese olduk özel hastane kaan hocaya vay be profosör le aynı parayi alıyorlar aktarçimi olsam ne:):)
Paranın bi değeri yok tabi da parası olmayanlar da tedavisiz kalıyor zaten devlet ilaçları bile ödemiyor allah yardımcımız olsunİnanki para hiç umrum değil yeterki bişeyler olsun daha ben de.omer coşkun var onu aradım kanal değiştiriken azosperm seti yazıyodu
Ben bu ömer coskuna ınanmiyorum ibrahim saraçoğlu nun farzdır belki Setleri ona bak istersenParanın bi değeri yok tabi da parası olmayanlar da tedavisiz kalıyor zaten devlet ilaçları bile ödemiyor allah yardımcımız olsun
Bende pek inanmıyorum zatende işteBen bu ömer coskuna ınanmiyorum ibrahim saraçoğlu nun farzdır belki Setleri ona bak istersen
Bende inanmiyorum omer coskuca bitki saracoglundan sorulur benceBen bu ömer coskuna ınanmiyorum ibrahim saraçoğlu nun farzdır belki Setleri ona bak istersen
Haklısın evet cumlemizin yardımcısı olsunParanın bi değeri yok tabi da parası olmayanlar da tedavisiz kalıyor zaten devlet ilaçları bile ödemiyor allah yardımcımız olsun
Kesinlikle Saraç oğlu haklısınBende inanmiyorum omer coskuca bitki saracoglundan sorulur bence
Peki şimdi siz napcanız ne duşunuyonKesinlikle Saraç oğlu haklısın
Şimdi trident kullaniyoruz kaan hoca vermişti bitkisel bitkisele devam çaylar falan dusmesi için uğraşcaz dusmese tese olmayız kök hücreye beklerizPeki şimdi siz napcanız ne duşunuyon
Kaan hocayla tedaviyi bırakcan yaniŞimdi trident kullaniyoruz kaan hoca vermişti bitkisel bitkisele devam çaylar falan dusmesi için uğraşcaz dusmese tese olmayız kök hücreye bekleriz
Evet yapcak bişey yokmuş zaten ignelerin süresi doldu ama fsh düşerse tekrar ona tese oluruzKaan hocayla tedaviyi bırakcan yani
HıımmmmEvet yapcak bişey yokmuş zaten ignelerin süresi doldu ama fsh düşerse tekrar ona tese oluruz
Kaç fsh biz Kaan hocaya hiç test yaptırmadan gitmiştik endol ve sudafet hap verdi 15 gün sonra fsh lh birde testestron spermioğram yaptırın demiştiArkadaşlar slm eşimin fsh hormonu yüksek bizi nelr bekliyr bilen varmı birde kağan hoca hagi testleri ister
Bizim 45 kız19 olması lazım tam hatrlmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?