Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen

İnanki para hiç umrum değil yeterki bişeyler olsun daha ben de.omer coşkun var onu aradım kanal değiştiriken azosperm seti yazıyodu

İnanki para hiç umrum değil yeterki bişeyler olsun daha ben de.omer coşkun var onu aradım kanal değiştiriken azosperm seti yazıyodu
Paranın bi değeri yok tabi da parası olmayanlar da tedavisiz kalıyor zaten devlet ilaçları bile ödemiyor allah yardımcımız olsun

Paranın bi değeri yok tabi da parası olmayanlar da tedavisiz kalıyor zaten devlet ilaçları bile ödemiyor allah yardımcımız olsun
Ben bu ömer coskuna ınanmiyorum ibrahim saraçoğlu nun farzdır belki Setleri ona bak istersen

meraba kaan hocanin hastadi olup chorimon 5000 unite igne kullanan var mi? bize bunu verdi normal cikis saglanabilsin diye. bu igneyi haftada 3 kez yapmamizi söyledi. birde beta carotenkapsul sabah aksam. ilde chorimon 5000 unite vermis bize de bu igneyi haftada 3 kez yapmamizi söyledi. birde beta carotenkapsul sabah aksam.1 ay sonrada bazi hormonlarin testini yaptirip kendisine bildirecegiz. ilaclari kullanan bilgi verirse sevinirim. herkese acil sifalar

Arkadaşlar slm eşimin fsh hormonu yüksek bizi nelr bekliyr bilen varmı birde kağan hoca hagi testleri ister

Arkadaşlar slm eşimin fsh hormonu yüksek bizi nelr bekliyr bilen varmı birde kağan hoca hagi testleri ister
Kaç fsh biz Kaan hocaya hiç test yaptırmadan gitmiştik endol ve sudafet hap verdi 15 gün sonra fsh lh birde testestron spermioğram yaptırın demişti

Ms92 ilgine çok teşşekkür ederim minnettarm sorularmı cevapsız brakmyrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…